Şimdi Ara

ABD’nin vize vermediği ülkeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
12.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
181 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fatih Portakal örneği ile tuvale son tatlı su muhalifliği fırça darbesini yapıp sıvamışsın. Bizim ülkenin insanları buna çok meraklı işte. Bizim insanlarımızı kandırmak bu yüzden çok kolay. Algıları gevşek, yetersiz.

Bu ülkede iki tip insanın şakşakçıları hiç eksik olmaz; birincisi RTE ve türevleri gibi dini maşa edinmiş İslamcı kesimler ve onların söylemleri, diğeri de aşırı muhalif geçinen kişiler. Hepsinin maskesi elbet düşer birer birer. İşin içine yeteri kadar faktör girince hepsi kıvırır, sen canını sıkma.

Önce -de, -da ekleri nerede ayrılır, onları öğren. Sakın ola, senin gibi daha dilini bile tam anlamıyla kullanmayı öğrenememiş popüler kültürün yanar döner destekçileri benimle muhatap olmasın.

Henüz eleştiriyi bile kaldıramayan narin bünyeni kandırmaya devam et. Sen kimsin de senin için twitter hesabı açacağım? Senin için her şey + almak, beğeni toplamak falan sanırım, ondan böyle tuhaf tavırlar içerisindesin.

Şimdi ben burada sana sayfalarca yazsam ve senin kafandaki her şeyi çürütsem, yarın gider arkadaşlarına ve çevrene benim söylemlerimi satmaya kalkarsın, eminim.

Tekrar dile getiriyorum, okuduğun alfabeye yazık. Okuduğun matematiğe yazık, okuduğun tarihe yazık. Umarım doğru yerlere ulaşmıştır.

Gerçekleri birilerinden duymayı ümit eden insanlar da en aciz olanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 12 Ekim 2017; 0:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dis politikayla bir ilgisi yok, besledikleri teroristi yakaladik diye bu hazimsizliklari

Cehape bile kabul edilemez aciklamasi yapmisken bunun uzerinden muhalefet cikarmak ancak dh forumlarinda olur

• hoşaf gominstler bile 2 gündür make america great again demeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

Orijinalden alıntı: gfbslh

Asıl soru şu olmalı
    Abd ye vize vermeyen ülkeler.

incirlik kapandı mı ? :D

öyle herşey birden olmaz hocam
    onunda sırası gelecek inş.
  • Boş konu

Amerika vize vermeyen ülkelerde bakıp gururlan o zaman

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.