< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ABD Polisinin 12 Kurşunla Öldürdüğü Beyaz (2. sayfa)
-
-
Var.
-
Ameriga da yaşamanın bedeli küçük şımarıklar yapamıyorsun yaparsan sonuç ortada bam bam bam
-
Orantısız güç kullanmış
Kasten cinayet geçmiş olsun
Gerçi ABD yasalarında ne olur bilemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu çeken adam, toplumun iyiliği için hapsedilmesi gereken şiddetli bir deli. Birinin vurularak öldürüldüğünü görmekten zevk aldı. Ve bu siyah adam, vurulmak üzere olan siyah olsaydı, yüz kez böyle "kıçını vur" der miydi? Ben öyle düşünmüyorum. Ne kadar iğrenç bir ikiyüzlülük.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CrkzEthemAmeriga da yaşamanın bedeli küçük şımarıklar yapamıyorsun yaparsan sonuç ortada bam bam bam
türk toplumuyla arasındaki farkı gösteriyor, turkiyede insanlar polise karısını teslim eder allah polis - devlet üçlemesinde yaşarken abd de polis özgürlüğünü elinden alırsa polisi bile tanımıyor halk gördüğün gibi. Toplumların arasındaki kültür farkı astronomik
-
Ben bir sorun göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Morgoth DraqeKonudan bağımsız bir şekilde tüm afro amerikalılar zamanında yapılanlar nedeniyle ki hala yapılıyor sürü psikolojisinde ve sürekli bir intikam arzusu içerisindeler.
Beyaz bir kadınla mı sevişti, hemen sizin beyaz tavuklarınızı yiyorum (yiyorum değil de diğer argo olan cinsel birliktelik ifadesi). İşte sürekli bir bir tartışmaya toplu girme derdi. Her zaman beyaz kıçla ilgili bir küfür etme durumu. Atarlılar sürekli ama sürekli.
Beyaz amerikalı kadınların da nedense son zamanlarda afro amerikalı erkeklerle bir birliktelik aktif cinsel yaşam çabaları var. Bir beyaz ve afro arasında genellikle afroyu seçiyorlar.
Tüm yaşamlar kıymetlidir. Black lives da matter White lives da. Pozitif ayrımcılığın cılkını çıkartmaya başladılar. Bu da bazı siyahileri inanılmaz gevşek hale getirdi.
Ha günün sonunda sırf sizi siyahisiniz diye yolda durduran polis yok mu? Var. O tamamen ayrı bir mevzu. Siyahiler 10 yıl sonra büyük dert olacaklar, tüm dünya göreceğiz bunu.
Edit: Meksika için durum siyahilerden daha mı farklı? Hayır. Sigortasız tüm işlerde bunları kullanıyorlar. Eski köle sisteminin güncel halinde de meksikalılar var. Fakat esamesi okunmuyor Meksikalıların. Neden? Popüler kültürünüz batsın diyorum.
Edit 2: Aptal polis 2 adet büyük adım geriye atıp ayaklarına ya da omzuna sıkmak yerine karnına karnına sıkıyor. Karşısındaki bir madde etkisindeyse ortada bilinçli bir durum söz konusu değildir. Sırf madde kullanması da ölümü getirmemeli. İş ABD'ye gelince de aynı. TR'de de ABD'de de herkesin bi silahı var vs ama gerçek kolluk kuvveti silah kullanmanın nasıl olacağından bi haber. Tüm dünyada polislik tekrardan ele alınıp kalite sağlanmalıdır.
Bu ulvi ve değerli görüşlerinizi nereden edindiniz merak ediyorum? Kaç yıl ABDde yaşadın, kaç tane siyahi rakibine bir kızı kaptırdın? Ananın evinden eşofmanınla cips yiyip geğirerek bilgisayar başında bunları yazmak büyük cesaret ister valla bravo.
-
Vidoyu izledim poliste bir suç bulmadım adam haklı açıklayabilirim.
Polisin ilk önce elektroşok kullanması gerek videoda göründüğü kadarıyla kullanmıyor ama bu adam sheriff yani böyle bir hata yapması mümkün değil o kısmı büyük ihtimalle biz görmüyoruz ki adam 6-7 kursun yedi düşmedi bunu şok etkilemez.
Bazılarınız omzundan bacağından vursaydı orantısız güç vs. demiş polis onu omzundan veya bacagindan vurarak durdursa adam sakatlansa polise dava açabilir hatta sheriff departmanina dava açar adamı işten attırabilir polislik sınavındada sorulur suspect neresinden vurmalisin diye cevap göğüs bölgesidir kural budur.
Biz duymuyoruz ama polis orda adamı ikna etmeye calisiyor adam hâla polisin üstüne yürüyor polisin body cam açıktır zaten mahkemeye bile çıkmasına gerek yok %100 haklı
Not: Bu arada adamın uyusturucu etkisinde olmasi hicbirsey ifade etmiyor adam tehlikeli şüpheli polisin ustune yuruyup saldiriyor polisten ne yapmasini bekliyorsunuz cidden bunu diyen %100 duyar kasıyordur başka mantıklı bir açıklaması yok varsa yazın cidden çok merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam ölmek istemiş. Kurşunu yiyince mutlu olmuş resmen. İş işten geçtikten sonra bir pişmanlık da var, normal o da tabi.
Videoyu çeken ırkçı. Polis normalde kendisine saldıran birine ateş etmekte haklı fakat kalifiye olarak son derece yetersiz. Aklıma takılan şey şu, ben burada mesafesini korumayıp, kendini savunmama aptallığından ötürü silahını ateşlemek zorunda kalan birini görüyorum. Yürüyen donuttan başka şey beklenmezdi gerçi.
-
polis haklı belki kurşun geçirmez yelek var adamda çıkaracak cebinden bir mini uzi tarıyacak polisi
-
Türkiyedeki siyah nefreti çok ilginç, adam dünyanın öteki ucundaki toplumun analizini bir videodan yapıyor, blm'e laf atıyor.
Umarım ırkçı bir toplumun içinde azınlık olarak yaşama fırsatı bulursunuz
Yaşadığım bölgede bir çok siyahi olmasından dolayı bir çok siyahi dostum var. Benim siyah nefretim yok. Beyaz da Siyahta aynıdır. Ama bir insanın ölümünden zevk alan(tecavüzcü olmadığını düşünerek ki böyle bir bilgi geçmemiş) ister beyaz ister siyah ister yeşil olsun nefretimdir. Blmda gün geçtikçe güç kazanan sol gerici sjw zirvasindan başka bir şey değildir. -
Ve ek olarak Bulgaristan'da kendi dilini konuşmasına izin verilmeyen bir ailenin oğlu olarak doğdum. Irkçı bir toplumda azınlık olarak yaşadım. Ama lafla peynir gemisi yürümez. Siyahiler çok yakında 1800lerin sonunda beyazların yaptıklarını beyazlara yapacaklar. Bunu da buraya yazıyorum. -
komik
-
evet, aç susuz tarlalarda çalıştıracaklar beyazları, hayvan pazarlarında satacaklar, kafası attığında kolunu bacağını kesecek, bir de bunu amerikanın yüzde 15ini oluşturmayan, siyasi, ekonomik gücü olamayan siyahlar yapacak.
zamanında nasıl travma yaşadın bilmiyorum ama sana yapılana karşı duramadın diye başkası dik durunca forum köşelerinde zırva demek iyiymiş.
Polis saldırganı kendisine bu kadar yaklaştırmaması gerekirdi. Belirli ikazlar yapıldıktan sonra bir bacağından vurabilirdi, sonra zaten istesede üstüne yürüyemezdi. Sağlam bir soruşturma geçirecektir acemiliğinden dolayı.
-
Yazdığım yazıyı okudun mu ? Kanunlardan haberin yok bana inanmıyorsan git araştır adama soruşturma mahkeme hiçbirşey yapmazlar.
Adama acemi diyorsun ama kendinde konudan bi habersin bir konuda bilgin yoksa bu kadar kesin konuşma bence senin iyiliğin için söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimden emin olmak için linki sheriff yardımcısına attım (youtubeden tanıyorum) polise hak verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X