Sen chplilerle hdplileri kolkola görünce nasıl tahammül ediyorsun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 ABD BAŞKANLIK SEÇİMİ - ANA KONU (7. sayfa)
-
-
-
Gerçek mi bu bilgi? Kaltakçıoğulları'nın kadını mıymış Kamala Harris? 🤢🤮☢️
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamala ile Kamal arasindaki benzerligi gorebilenler taktiklerinin ve dusunce tarzlarinin ayni oldugunu da anlamislardir. Ha Dersimli Kamal ha California'li Kamala, ikisi de Cehape zihniyetli, biri dindar bir ülkede seccade çiğner sırıtır, diğeri vergi ödemelerinden halkın bıktığı bir ülkede 22% olan federal vergileri 28%'e çıkaracağını vaadeder, vergi artırımı nasıl bir vaat ise artık Kamala tam uçmuş zaten
İkisi de Cehape ve Demokrat Parti ofislerinde anket yaptırıp, KAZANIYORUUUUUUZ derler :D Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gülmeden geçemiyorum kusura bakmayın.
İkisine de ekmek kaç para desek ne Dersimli 8-10 lira diyebilir ne de Californialı ekürisi $8-$10 dolar diyebilir.
Ne otobüslerden ne metrodan ne toplu taşımadan haberleri vardır.
Ne teknolojiden anlarlar ne de halkın sorunlarını bilirler.
TV'lerde herkes bunlara destek verir, kazanıyoruuuuuuz Çekil İnce çekil Trump derler :D sonuçta da oturma organlarının üzerine oturur kalırlar :D:D:D
Dostlarım, emin olun ki sizlere 2028'de Fazıl Say'ı kazanıyoruz diye yutturacaklar, 4 sene sonra bu mesajımı alıntılayın ;)
Güçlü Türkiye için Güçlü Aday, kazanacak Aday, FAZIL SAY! puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Kasım 2024; 17:1:35 >
-
bayadır farkındaydım dedim kafa kafaya lafı geçti ise Trump aldı bile
Sadece bizden kaynaklı değil Amerika basını da aynı durumdaydı. Trump hep olduğundan düşük gösterildi bu zaten anlaşılıyordu. Medya nedense demokrat tarafa daha yakın. Belki de sjw, woke cart curt tayfa yüzündendir. Nereye girseler olanı değil kendi istediklerini insanlara anlatıyorlar.
-
Kamala : BURDAYIM BE BURDAYIM !
BUR - DA - YIM !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
news.com.auyoutubeDonald Trump’s supporters are in full celebration mode as scenes of devastation hit Kamala HQ. The US election is yet to be officially called, but a win is looking increasingly less likely for the Democrats. The Vice President will not be facing the public on Election Night, with campaign co-chair Cedric Richmond saying she will make a speech tomorrow.https://www.youtube.com/watch?v=uJE07Lpoom8
-
Project 2025 Trump'in degil, bir tane dangalagin. Yazdiklarima kanit sundum o kadar ama gevelemis oluyorum, tekine cevap yok.
Ben Trump iyi falan demedim. Sadece Harris'in kaybetme sebebini soyledim. Israil, Trump olunca istedigi kadar at kostururmus. Simdi kosturmuyor mu? Trump soykirim yapacak diye insanlar Trump'a oy vermesin ama soykirimi hali hazirda yapan Harris'e versinler oyle mi? Trump hemen hemen ayni oyu aldi ama Harris 15 milyon civari az oy aldi. Cok istiyordularsa kazanmayi, Israil politikasini degistirseydi.
Harris en son "Tamam soykirim yapiyoruz ama market fiyatlarinin dusmesini istiyorsaniz bana oy verin." diyordu. 4 yildir kendisi yonetmiyor sanki ulkeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Kasım 2024; 18:34:18 >
-
Vah vah. Soykirim yapan insanlar, seylerine hakim olamadiklari icin kurtaj yapamayacak artik. Ne kadar uzuldum anlatamam.
Ayrica o dediklerinin hicbirini ilk donem neden yapmadi acaba? Bir tane gazeteci vardi, Trump secilirse beni hapse attiracak diyen. Sonra her gun tweet atmaya baslamisti "Bugun atilmadim", "Bugun atilmadim," diye. Sonra birden tweet atmayi birakti. Iceri atildigi icin degil, sikildigi icin. Kendi politikalarinda kazanmaya calismak yerine karsi taraftan korkutarak oy kazanmaya calismak, fasizm politikasidir. Erdogan'a ne kadar da benziyor degil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Kasım 2024; 18:51:30 > -
- CHP lideri Özgür Özel:
"Bebek katili İsrail'in savunulacak tarafı mı kalmış? Filistin konusunda Trump'ın, Kamala Harris'e göre daha tutarlı olduğunu düşünüyorum."
-
- Kamala Harris:
"Seçim sonuçlarını kabul etmek zorundayız. Bu sonuçlar istediğimiz şekilde değildi. Yeni başkan Trump'ı arayıp tebrik ettim. Görevimizi en barışçıl ve kolay şekilde kendisine devir edeceğiz. Demokrasiyi tiranlıktan ayıran şeyde budur. Mücadeleye ve savaşmaya devam edeceğiz. Bunu tüm kadınlar adınada sürdüreceğim. ABD Karanlık zamanlara girecek diye düşünenler var, bizler o karanlıkta yıldız olacağız ve çalışmaya devam edeceğiz."
-
dolar düşeçek diyorlar bakalım
-
asıl doları çıkartan trump
-
Reis dün açıklama yapmış Afgan halkinin yanındayız diye neden acaba ?
x (formerly twitter)Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xhttps://x.com/bosunatiklama/status/1854072022084501550?t=MSKklHRHDJz5aVYHEaJ8hA&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ABD'de başkan seçilen kişiye koltuğun 2 ay sonra devredilmesi ABD'nin başkan değil Pentagon derinleri tarafından yönetilfiğinin göstergesi. Tam Hak ettiği başkanlık tam 2 ay sonra veriliyır,şaka değil. Uersen demokraai..
FBI & CIA & NSA suikast planlarına başlamıştır. Öldürüp İran yada Çin'in üzerine atarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X