Şimdi Ara

Abdullah Avcı: 'Ligde zirvede biz olacağız'. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok üzüldüm he ne laf sokmuşlar.Hiç üzgün olmadığımı belirteyim boşuna sevinmeyin.Terim'i bir şey sanıyorlar gördük milli takımı nasıl batırdı.Oturmuş,adam gibi oynayan kadroya geldi bu sene kahraman ilan edildi sanki bir şey yapmış gibi.İkinci yarı bütün zor maçlar kendi sahanızdaydı Tudor'un alamadığı galibiyetleri aldınız.Çok büyük bir başarı göremiyorum ben burda.Çok salladığınız Tudor Terim kadar oynatıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

şampiyonluğu haketmişmiş, sen 1 lig maçı için avrupa'da ülke puanını sattın.

ayrıca senin terimin elinden şampiyonluk alabilmen için daha 40 fırın ekmek yemen lazım. yeneriz diye arena'ya geldin, kaleyi göstermeden 2-0'ı verip göndermedi mi seni terim?
    Kaleyi göstermeyen haliniz 2 tane yüzde yüz gol pozisyonu verdi bayağı güzel göstermiyosunuz kaleyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Kaleyi göstermeyen haliniz 2 tane yüzde yüz gol pozisyonu verdi bayağı güzel göstermiyosunuz kaleyi.

Alıntıları Göster
    hadi abi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Alt yanlar kaynıyo alt yanlar. İşinize bakın işinize...
  • quote:

Uefa cezayı keser yakında görürsün.Biz 3 sezonda toplam 30 milyonluk oyuncu almamışızdır.Terim'i en son ne zaman yendin ne demek.Siz Melo,Sneijder,Muslera,Drogba'larla oynarken biz Necip'le,Serdar Kurtuluş'larla oynuyorduk.Terim başta iken her zaman en iyi kadroya sahipti.

Alıntıları Göster
    Neciple, Serdar Kurtuluşlarla oynaman Terim'in suçu mu?

Paraları ''Portekiz çetesi'' olarak adlandırdığınız veteran oyunculara iyiydi. Hatta Demirörenci olmuştunuz, başkanınız size Robinho'yu alacak diye havalara uçuyordunuz. Sonra bedelini ödemek mi zor geldi?

Galatasaray 2011-2012 yılında, 23 milyon euro bonservis ödeyip, şampiyon olan kadroyu kurmuş. Üzerine Arda'yı satmış, toplam zararı 7.62 milyon euro. Sen aynı sezon 13.95 milyon euro harcama yapıp, 1.27 milyon euroluk oyuncu satmışsın. Senin zararın neredeyse Galatasaray'ın 2 katı, ama başarın koca bir ''0''.

Daha komik olanı, Beşiktaş'ın Tabata'ları getirip Gaziantep'i zengin ettiği bir sezon var. O sezon Tabata gibi çöpleri toplamak için 23.95 milyon euro yığmışsınız, Terim ve Ünal Aysal'ın ekibi ise aynı paraya taş gibi iskelet kurmuş. Bu da futbol aklı farkı oluyor.

• quote:

Sizden daha çok hakettikleri kesin.Sizin gibi olmayan parayla 40 milyonluk oyuncu transferi yapıp şampiyon olmaya çalışmıyor adamlar.Nefret etsem bile bu bütçeyle sizden daha iyi oynuyorlar.Terim kim ayrıca?

Alıntıları Göster
    Bir Beşiktaşlının dramı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok üzüldüm he ne laf sokmuşlar.Hiç üzgün olmadığımı belirteyim boşuna sevinmeyin.Terim'i bir şey sanıyorlar gördük milli takımı nasıl batırdı.Oturmuş,adam gibi oynayan kadroya geldi bu sene kahraman ilan edildi sanki bir şey yapmış gibi.İkinci yarı bütün zor maçlar kendi sahanızdaydı Tudor'un alamadığı galibiyetleri aldınız.Çok büyük bir başarı göremiyorum ben burda.Çok salladığınız Tudor Terim kadar oynatıyordu.
    Yav he he

Terimin kim olduğunu daha söyletme bana rezil oldun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Yav he he

Terimin kim olduğunu daha söyletme bana rezil oldun yeter

Alıntıları Göster
    He rezil oldum he.Terim len Mourinho'nun hocasi len

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

He rezil oldum he.Terim len Mourinho'nun hocasi len

Alıntıları Göster
    İşi dalgaya vuruyor rezil olunca. Terimin kim olduğunu çok iyi biliyorsun.

• quote:

İşi dalgaya vuruyor rezil olunca. Terimin kim olduğunu çok iyi biliyorsun.

Alıntıları Göster
    Hayir rezil olacak ne yazmissiniz acaba?Gayet dogru duzgun yaziyorum.Fatih Terim basarili oldugu sezonlarin %90'inda en iyi kadroya sahip.Insallah biraz daha kalir da gorursun ne olacagini.Artik diger takimlarin kadrosu daha gucsuz degil.1 macla bu kadar gaza gelme sampiyonlugu kaybederseniz Terim istifa cigliklari atarsiniz hemen.

• quote:

Hayir rezil olacak ne yazmissiniz acaba?Gayet dogru duzgun yaziyorum.Fatih Terim basarili oldugu sezonlarin %90'inda en iyi kadroya sahip.Insallah biraz daha kalir da gorursun ne olacagini.Artik diger takimlarin kadrosu daha gucsuz degil.1 macla bu kadar gaza gelme sampiyonlugu kaybederseniz Terim istifa cigliklari atarsiniz hemen.

Alıntıları Göster
    Hahahahahahaha

Terim kadrosunu kendi oluşturuyor sonra en iyi kadroya sahip diye ağlıyorsunuz. Zaten kadroyu kurmak işin özü. Ne yapacaktı kendini baltalamak için dandik kadroyu sahaya çıkartıp onlara taktik mi verecekti ?

En son kurduğu kadroyu kaça kurmuş git bir bak. 96'daki i kadroyu başkası kursa çöp dersin 4 yıl düzenli oynatıp o hale getirince çok iyi kadro onun için başarılı diye futboldan gram anlamayan birinin diyeceği sözleri söylüyorsun. Yabancı biri 400-500 milyon harcar başarılı olur müthiş hoca diye gezersin.Terim nefreti olunca işler değişir Terimde kim dersin. Terimin kim olduğu en çok beşiktaşlıların bilmesi gerek.Terimin burada bana başarılarını anlattırma beşiktaş tarihine tek başına kafa tutar ! Beşiktaşta kimmiş diye mi gezelim bizde ?

• quote:

Hahahahahahaha

Terim kadrosunu kendi oluşturuyor sonra en iyi kadroya sahip diye ağlıyorsunuz. Zaten kadroyu kurmak işin özü. Ne yapacaktı kendini baltalamak için dandik kadroyu sahaya çıkartıp onlara taktik mi verecekti ?

En son kurduğu kadroyu kaça kurmuş git bir bak. 96'daki i kadroyu başkası kursa çöp dersin 4 yıl düzenli oynatıp o hale getirince çok iyi kadro onun için başarılı diye futboldan gram anlamayan birinin diyeceği sözleri söylüyorsun. Yabancı biri 400-500 milyon harcar başarılı olur müthiş hoca diye gezersin.Terim nefreti olunca işler değişir Terimde kim dersin. Terimin kim olduğu en çok beşiktaşlıların bilmesi gerek.Terimin burada bana başarılarını anlattırma beşiktaş tarihine tek başına kafa tutar ! Beşiktaşta kimmiş diye mi gezelim bizde ?

Alıntıları Göster
    Ileriki sezonlarda anlayacagiz bu sezonu baz almiyorum.Gelecek sene hoca farki ortaya cikacak.

• quote:

Ileriki sezonlarda anlayacagiz bu sezonu baz almiyorum.Gelecek sene hoca farki ortaya cikacak.

Alıntıları Göster
    Niye baz almıyorsun bizim kadro çöptü yedekleriniz şampiyonluğa oynuyordu.Hatta fenerin kadroya bile çamur attınız şuan dördüncüsünüz.

• quote:

Niye baz almıyorsun bizim kadro çöptü yedekleriniz şampiyonluğa oynuyordu.Hatta fenerin kadroya bile çamur attınız şuan dördüncüsünüz.

Alıntıları Göster
    Ben Terim'i bu sene baz almiyorum.Zaten Gs boyle oynuyor sezon basindan beri ustune ikinci yari anadolu takimlarina daha cok kayip oldu.Yoksa bu sene bizim hoca berbatti kabul ediyorum.Seneye her sey yeniden baslayacak esit kadrolarla o zaman Terim neler yapacak onu gormek istiyorum.

• quote:

Ben Terim'i bu sene baz almiyorum.Zaten Gs boyle oynuyor sezon basindan beri ustune ikinci yari anadolu takimlarina daha cok kayip oldu.Yoksa bu sene bizim hoca berbatti kabul ediyorum.Seneye her sey yeniden baslayacak esit kadrolarla o zaman Terim neler yapacak onu gormek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Terimin şampiyonlukları ve avrupa şampiyonluğunu baz almayan biri gelecek seneyi nasıl alacak merak ediyorum. Seneye hocanız bile değişiebilir.

• İlk 3 sırada gerçek İSTANBUL takımları olmalı.

1000 taraftara oynayan, ülke puanını satan, halkın parasıyla transfer yapan takım istemiyoruz.

• Kimin sayesinde hangi makamlara grldiğin araştırılmayacak mı Avcı efendi? Transferlerin parası sorulmayacak mı sizden? Bekle sen kariyerinde başarılar görürsün. Göreceğin şey çok farklı olacak.

• Hala kendini zirvede görüyor mu acaba?
  • Malum takım taraftarını neden kale alıp cevap yazıyorsunuz arkadaşlar ısrarla? Sezon sonunda görüşelim, sakın kaybolmayın, hepiniz göreceksiniz vs. yazanlar mağaralarından çıkamıyor şu anda. Hepsi arazi oldular.

Fenerlilerle falan tartışın en azından ortadan kaybolmuyorlar. Başarısız da olsalar iki gün sonra karşınızda muhatap bulabilirsiniz.

• quote:

Çok üzüldüm he ne laf sokmuşlar.Hiç üzgün olmadığımı belirteyim boşuna sevinmeyin.Terim'i bir şey sanıyorlar gördük milli takımı nasıl batırdı.Oturmuş,adam gibi oynayan kadroya geldi bu sene kahraman ilan edildi sanki bir şey yapmış gibi.İkinci yarı bütün zor maçlar kendi sahanızdaydı Tudor'un alamadığı galibiyetleri aldınız.Çok büyük bir başarı göremiyorum ben burda.Çok salladığınız Tudor Terim kadar oynatıyordu.
    Futbolu 2 yildir takip ettigin icin Terim hakkinda bunlari dusunmen dogal. Son 2 yildan onceside var ac bi bak derim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.