Şimdi Ara

ABDULLAH GÜL Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun olan tanıdık Biliyormusunuz yada okuyan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjk style B kullanıcısına yanıt
    Hocam AGÜ daha açılalı kaç yıl olddu ki mezun versin :) ama okuyanlarla konuştum geçen sene ve aşırı derecede memnunlardı. Hele imkanları mükemmel (kayıt olan herkese ipad, 30k dan gelene ücretsiz burs+ min 400 tl, 20k dan gelene 1 dönem ücretsiz Amerika'da dil eğitimi her masrafı onlara ait uçaktan cep harçlığına kadar....) Üniversitenin sıralaması YTÜ ile yarışmaya başladı zaten.
    Ben de geçen sene düşünüyordum ama gelmemişti. Yazın bence çok güzel üniversitedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunben -- 19 Temmuz 2016; 23:48:19 >
  • Hocam her şey mükemmel değil. Üniversite birçok Üniversiteye bin basar lakin yönetim kadrosu berbat. Abim inşaat okuyor orda. Adam kayırma hat safhada. Bunu yurtta kalırken bodrum kata verdiklerinde anlarsın. Hiçbir şikayet kurumu yok. Keza yurtdışı işi de öyle. 2 ay abd nin çeşitli bölgelerinde yolluyor dil eğitimi için. Geneli teksas ve florida bölgesi. Teksas da gecekondu da kaldı abim 2 ay boyunca. Ve filmlerde gördüğünüz sahneler cidden varmış eli silahla gezen falan. Güvenlik tehlikesi bile yaşadı ama üni hiçbir şey yapmadı. Yani yalaka bir tipsen veya akp tarafından torpilin varsa yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.