Şimdi Ara

İstanbul eczacılık mı bülent ecevit diş hekimliği mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul eczacılık mı bülent ecevit diş hekimliği mi arkadaşlar tercih süresi bitti bitecek bu iki bölüm ve iki üniversite arasında gidip geliyorum her ikisinde de okuyanlar ya da mezunlar varsa yardımcı olabilir misiniz çok teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara41 -- 10 Temmuz 2013; 15:04:20 >

• arkadaşlar lütfen yardım edin mf-3 sıralamam da 18.335 izmir katip çelebi diş falan da tutabilir mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

İstanbul eczacılık mı bülent ecevit diş hekimliği mi arkadaşlar tercih süresi bitti bitecek bu iki bölüm ve iki üniversite arasında gidip geliyorum her ikisinde de okuyanlar ya da mezunlar varsa yardımcı olabilir misiniz çok teşekkürler şimdiden

Bulen ecevitte 1 yil zorunlu ingilizce var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici

quote:

İstanbul eczacılık mı bülent ecevit diş hekimliği mi arkadaşlar tercih süresi bitti bitecek bu iki bölüm ve iki üniversite arasında gidip geliyorum her ikisinde de okuyanlar ya da mezunlar varsa yardımcı olabilir misiniz çok teşekkürler şimdiden

Bulen ecevitte 1 yil zorunlu ingilizce var

evet onu duydum da eczacılık için pek geleceği yok diyorlar o yüzden diş hekimliği düşünüyorum bir yıl hazırlık okuruz ne yapalım keşke olsa

• ya meslek bazında bakarsak tabiki diş ama yok ben istanbul dışına çıkamam diyosan o senin biliceğin iş 4-6 senenmi bütün hayatın mı
  • Ecevit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imrenler

ya meslek bazında bakarsak tabiki diş ama yok ben istanbul dışına çıkamam diyosan o senin biliceğin iş 4-6 senenmi bütün hayatın mı

yok illa istanbul olsun demiyorum da diş hekimliğine dus geldi falan diyorlar ama ben de diş istiyorum altlara yazarım eczacılık peki sizce 1600 geriler mi zonguldak diş çoğu kişi geriler diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diş diş diş
  • quote:

quote:

ya meslek bazında bakarsak tabiki diş ama yok ben istanbul dışına çıkamam diyosan o senin biliceğin iş 4-6 senenmi bütün hayatın mı

yok illa istanbul olsun demiyorum da diş hekimliğine dus geldi falan diyorlar ama ben de diş istiyorum altlara yazarım eczacılık peki sizce 1600 geriler mi zonguldak diş çoğu kişi geriler diyor

bende marmara için bekliyorum 1.400 falan gerilemesini herkes cok umut veriyo geriler diye bakıcaz artık :) gerci bide şöyle düşünürsek gecen sene tıp 300 kişi artmıs marmara 900 geriledi bu mantıkla rahat gireriz istediğimiz yerlere :D

• quote:

quote:

quote:

bende marmara için bekliyorum 1.400 falan gerilemesini herkes cok umut veriyo geriler diye bakıcaz artık :) gerci bide şöyle düşünürsek gecen sene tıp 300 kişi artmıs marmara 900 geriledi bu mantıkla rahat gireriz istediğimiz yerlere :D

evet ben de öyle umuyorum tıp 1700 artmış 400 arttığında 2 bin gerilemiş o mantıkla giriyoruz galiba hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara41 -- 10 Temmuz 2013; 22:53:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.