Şimdi Ara

ABDULLAH OCALANI YENIDEN YARGILAMAYA HAZIRLANIYOLAR!!! ANKETE KATILIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

ABDULLAH OCALANI YENIDEN YARGILAMAYA HAZIRLANIYOLAR!!! ANKETE KATILIN

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2005)
Giriş

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

dostum güzel konu açmışın da serbest bırakılsın seçeneği oraya hiç yakışmamış. anket bile olsa, bunun dile getirilmesini bırak, düşünülmesi bile yanlış.

ANKET TARAFSIZ OLMALI !!! APOCU DEGİLİM AMA .... SACMA SACMA KONUSMA !! İNSAN HAKKLARI DİYE BİRŞEY VAR HER NE KADAR ŞEREFSİZ OLSADA OBJEKTİF BAKMAK LAZIM:..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 10 Mayıs 2005, 21:03:34 >
  • Arkadaşlar işte herkesin belirttiği gibi..Bu Avrupa kim oluyor da bizim içişlerimize karışıyor!Bu hükümet kim oluyor da bağımsızlığımızdan bu kadar taviz verip içişlerimize karışılmasına izin veriyor...
    Bu Avrupa kim oluyor soruyorum size...Bizim bu kan emici ülkelerle bir ortak geçmişimiz mi var?Ya da bizim bu ülkelerle bir ortak değerimiz mi var?
    Hürriyeti unutuyoruz, bağımzsızlığı unutuyoruz!Gerçekten çok yazık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

quote:

dostum güzel konu açmışın da serbest bırakılsın seçeneği oraya hiç yakışmamış. anket bile olsa, bunun dile getirilmesini bırak, düşünülmesi bile yanlış.

ANKET TARAFSIZ OLMALI !!! APOCU DEGİLİM AMA .... SACMA SACMA KONUSMA !! İNSAN HAKKLARI DİYE BİRŞEY VAR HER NE KADAR ŞEREFSİZ OLSADA OBJEKTİF BAKMAK LAZIM:..

tabi var insan hakları ama eğer insansa var. öldürdüğü kundaktaki bebelerinde vardı insan hakları. böyle hakkın ta içine...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

quote:

tabi var insan hakları ama eğer insansa var. öldürdüğü kundaktaki bebelerinde vardı insan hakları. böyle hakkın ta içine...

O konu tartışılır ama........ yinede bilmiyorum...

• neden yargılanmamalının yanına asılmalıyı da ekledinki? bence yargılanmamalı rezil bi şekilde yaşatılmalı. bu rezil görüntüler, yayınlanıp gösterilmeli bölücülere... çobanınız bu halde siz koyunları ne hale getiririz hemen dağılmassanız...
  • Katılıyorum Kardesim sana Kim Bu avrupa ??? Deplileride bunlar bıraktırdı bizim hükümet kukla kukla
    quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Arkadaşlar işte herkesin belirttiği gibi..Bu Avrupa kim oluyor da bizim içişlerimize karışıyor!Bu hükümet kim oluyor da bağımsızlığımızdan bu kadar taviz verip içişlerimize karışılmasına izin veriyor...
    Bu Avrupa kim oluyor soruyorum size...Bizim bu kan emici ülkelerle bir ortak geçmişimiz mi var?Ya da bizim bu ülkelerle bir ortak değerimiz mi var?
    Hürriyeti unutuyoruz, bağımzsızlığı unutuyoruz!Gerçekten çok yazık!
  • olurmu canıım. şşşşş! duymasın avrupa. sonra almazlar bizi avrupa birliğine. mazallah
  • vatan haininin birisi de serbest bırakılsın demiş. kim demişse forum üyeliğinden atılmasını ve sınırsız banlanmasını talep ediyorum.
  • GENCLER SÖYLEDİKLERİNIZ HEPSİ HAVADA KALIYOR YAPMAK İSTEDİKLERİNİZİ FİİLE DÖKÜN
  • quote:

Orjinalden alıntı: DERIN_DEVLET

GENCLER SÖYLEDİKLERİNIZ HEPSİ HAVADA KALIYOR YAPMAK İSTEDİKLERİNİZİ FİİLE DÖKÜN

aslan akbey misin sen yoksa korkut eken mi

bide imzaya mit vermiş ehuehu
  • lütfen abdullah öcalandan basit bir katilmiş gibi bahsetmeyelim arkadaşlar.
    adam- ne adamı ya -bu apo denilen şey 30000 kişiyi öldürmüştür.
    30000*4=120000 ort. kişinin canı yanmıştır.

affedilse bile-ki olmaz öyle şey-bu120000 kişi noluyo zdemez mi?
    peki bu 120000 kişi bizim kardeşimiz olmuyor mu?
    bu durm da bizim de noluyoz deme durumumuz ortaya çıkar ve bence bunu kimse göze alamaz.....
  • bunu yeniden yargılayalım siz o zaman durumu seyredin gecen gun bayrak yakanlar bugun ev yakmaya baslarlar
  • Apo ya idam
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL Di@BLO

vatan haininin birisi de serbest bırakılsın demiş. kim demişse forum üyeliğinden atılmasını ve sınırsız banlanmasını talep ediyorum.

+99999999
  • Bence kesinlikle serbest bırakılmalı...

Pazar günü, saat 2 de, Taksim meydanında serbest bırakılmalı. Hiçbir polis ve güvenlik olmamalı...
  • hahah o şerefsiz soyunu serbest bırakın yanına bile yanasamazsınız 1000 lerce koruması ile gezer
  • yeniden yargılanmalı. çünkü yeniden yargılşanma herkesin en temel haklarından biridir ve koşulsuz olarak uluslararası hukukta güvence altına alınmıştır. sonuç ne olursa olsun (ki farklı bir sonuçta çıkmayacak) herkes yeniden yargılanma hakkına sahiptir.
  • Hangi uluslararası hukukda guvence altına alınmıs??? Sen suclusun sucun belli hakim kararını verir temize gonder hakkın vardır temize gonderirsin 1 ust mahkeme inceler ya bozar kararı yada kararı onaylar sen 1 daha temize gonderirsin gene bozulmaz ise yapacak 1 seyin yok cezanı cekeceksin

O zaman suclular suc islesin devamlı yargılansınlar??? Ab korkusundan yargılıyoruz desenize sunu kısa yoldan lafı uzatmadan???

Bizi ab getirdi ab nini hukumetiyiz onlar ne derse yapmak zorundayız kusura bakmayın diyin bilelim dansöz gibi kıvırtmaya gerek yok

quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

yeniden yargılanmalı. çünkü yeniden yargılşanma herkesin en temel haklarından biridir ve koşulsuz olarak uluslararası hukukta güvence altına alınmıştır. sonuç ne olursa olsun (ki farklı bir sonuçta çıkmayacak) herkes yeniden yargılanma hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail_yk -- 11 Mayıs 2005, 12:55:41 >

• quote:

yeniden yargılanmalı. çünkü yeniden yargılşanma herkesin en temel haklarından biridir ve koşulsuz olarak uluslararası hukukta güvence altına alınmıştır. sonuç ne olursa olsun (ki farklı bir sonuçta çıkmayacak) herkes yeniden yargılanma hakkına sahiptir.

SEN NE DEMEYE ÇALIŞIYON YAA
  • quote:

quote:

SEN NE DEMEYE ÇALIŞIYON YAA

FORUM burası herkes fikrini söyler dogru yada yanlış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.