Şimdi Ara

ABDULLAH OCALANI YENIDEN YARGILAMAYA HAZIRLANIYOLAR!!! ANKETE KATILIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

ABDULLAH OCALANI YENIDEN YARGILAMAYA HAZIRLANIYOLAR!!! ANKETE KATILIN

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2005)
Giriş

Orjinalden alıntı: HaDeS88

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

dostum güzel konu açmışın da serbest bırakılsın seçeneği oraya hiç yakışmamış. anket bile olsa, bunun dile getirilmesini bırak, düşünülmesi bile yanlış.

ANKET TARAFSIZ OLMALI !!! APOCU DEGİLİM AMA .... SACMA SACMA KONUSMA !! İNSAN HAKKLARI DİYE BİRŞEY VAR HER NE KADAR ŞEREFSİZ OLSADA OBJEKTİF BAKMAK LAZIM:..

BİRİ BENİ DURDURSUN ANA AVRAT SÖVECEM YOKSA...
    SENİN DİLİN NE SÖYLÜYOR YA..

HAŞERELERİ ÖLDÜRMENİN GÜNAHI YOKTUR...

• quote:

Orjinalden alıntı: manyak

quote:

quote:

dostum güzel konu açmışın da serbest bırakılsın seçeneği oraya hiç yakışmamış. anket bile olsa, bunun dile getirilmesini bırak, düşünülmesi bile yanlış.

ANKET TARAFSIZ OLMALI !!! APOCU DEGİLİM AMA .... SACMA SACMA KONUSMA !! İNSAN HAKKLARI DİYE BİRŞEY VAR HER NE KADAR ŞEREFSİZ OLSADA OBJEKTİF BAKMAK LAZIM:..

TERBİYELİ OL !!!

KOLAYSA ASINLA HADİ APOYU ??? BU ÜLKEDE NELER DÖNÜYO KİMSENİN HABERİ YOK !!!!!! YAA O ADADA APO SENDEN BENDEN İİ YAŞIYOR HERİF KİTAP CIKARMIŞ !!! 5 YILDIZLI OTELDE KALIYOR SANKİ SİZ HALA BURDA YARGILANSINMI YARGILANMASINMI DİYORSUNUZ BEN APOCU DEGİLİM !! YAZIK YAZIK O KADAR ŞEHİT ÖLDÜ !! BEN SADECE OBJEKTİF BAKIN DEDİM !!!!! YANLIŞ BİRŞEYMİ ?? YARGILANDIKTAN SONRA BİŞEY DEGİŞMEZ SADECE AVRUPANIN GÖZÜNÜ BOYAMAK !! AMAC ....

• ASIN KESİN BİÇİN İŞKENCE YAPIN !!!
  • Neden avrupanın gözünü boyayacaz???

Avrupanın sömürge ulkesimiyiz onların dediklerini yapalım???

NASIL BAGIMSIZLIK BU ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail_yk

Neden avrupanın gözünü boyayacaz???

Avrupanın sömürge ulkesimiyiz onların dediklerini yapalım???

NASIL BAGIMSIZLIK BU ????

ATAMIZ ATATÜRKÜN vefat ettkten sonrki bagımsızlık BU bu zmana kadar böyle !!!
  • Bence Ab, abd, israil Yerine Çin, Rusya, Hindistan gibi ülkelerle İşbirliği yapmalıyız siz ne diyorsunuz Bence türkiyenin kurtuluşu sosyalizmdir gerisi hikaye.......
  • Ve arkadaslar buna cok normal olarak bakıyolar :) Avrupanın her istedigini yapmak onlar icin göz boyamak

Ama ulkemizin düstügü durumdan bir haberler
  • Bence Turki cumhuriyetlerle bir isbirligine gitmeliyiz Azerbaycan Tacikistan Turkmenistan Kırgızistan Biz nasıl bu ulkelerin liderligini alırsak yada ab gibi bir duzenleme icin girersek turki cumhuriyetlerle o zaman ab nin karsısına turkiye olarak degil

Turki Cumhuriyetleri olarak cıkarız abd ninde rusyanında hepsininde

Tek Yol Turan Atamız bile demis

Turk Birligine inanıyorum Onu goruyorum

İnsallah olcak gunun birinde
  • umrarım torunumun torunu görür.....SÖYLEDİKLERİNİ
  • ASIN SEREFSİZİ GİTSİN LAAA
  • Apo serbest kalacak şuraya yazıyorum......
  • Apoya ->
    yapmak lazım!

• quote:

quote:

quote:

quote:

TERBİYELİ OL !!!

KOLAYSA ASINLA HADİ APOYU ??? BU ÜLKEDE NELER DÖNÜYO KİMSENİN HABERİ YOK !!!!!! YAA O ADADA APO SENDEN BENDEN İİ YAŞIYOR HERİF KİTAP CIKARMIŞ !!! 5 YILDIZLI OTELDE KALIYOR SANKİ SİZ HALA BURDA YARGILANSINMI YARGILANMASINMI DİYORSUNUZ BEN APOCU DEGİLİM !! YAZIK YAZIK O KADAR ŞEHİT ÖLDÜ !! BEN SADECE OBJEKTİF BAKIN DEDİM !!!!! YANLIŞ BİRŞEYMİ ?? YARGILANDIKTAN SONRA BİŞEY DEGİŞMEZ SADECE AVRUPANIN GÖZÜNÜ BOYAMAK !! AMAC ....

APO ŞEREFSİZ KÖPEKTİR..
    APOYU BESLEYEN HÜKÜMET DAHADA ŞEREFSİZ KÖPEKTİR..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TERBİYELİ OL !!!

APO ŞEREFSİZ KÖPEKTİR..
    APOYU BESLEYEN HÜKÜMET DAHADA ŞEREFSİZ KÖPEKTİR..

BU SÖYLE SEN CANIMI YE DOSTUM ŞEREFSİZ KÖPEK AZDIR ASLINDA AMA NEYSE.....

• Yeniden yargılanmalı.şuanki cezasının 10katı verilmeli ve özel oda yerine bir hücreye tıkmalıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Yeniden yargılanmalı.şuanki cezasının 10katı verilmeli ve özel oda yerine bir hücreye tıkmalıyız

k.vadisinde kirveyi parçalayan mesut un eline vermek lazım onu, gözlüğünün camıyla liğme liğme etsin
  • buna bu fırsatı verenlerde kabahat
  • malesef bunlar bizim elimizde değil..avrupanın ve amerikanın dediği oluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.