Şimdi Ara

ABERCROMBIE-HOLLISTER ALIŞVERİŞ FIRSATLARI (H:75$ - A:150$ üzeri kargo ücretsiz) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
23
Favori
63.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iki markayı da giyen varsa hollister mi daha kalitelidir yoksa american eagle mı?
  • Benim siparişimi 2 ay beklettikten sonra iptal ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

A&F den abd vpn bağlantısı kullanarak Türkiye'ye sipariş verdim. Ürünler bugün elime geçti. Kargo dahil toplamda 140 dolar civarı tuttu. Gümrüğe takılmadı. Faturada shipping&handling olarak geçiyor ancak gümrükte göz ardı ediliyor bu ücret. İleride sipariş verecek arkadaşların bilgisine.

hocam senden aldığım referansla abd vpn ile 89+45$ lik sipariş verdim umarım paket uyuz bir memura denk gelmezde gümrük vs uğraşmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Benim alışverişim 98 dolar tutmuştu. İthalat belgelerinde kargo parası dahil edilmemiş. Yani cins memura da denk gelsen sıkıntı olmayacağını düşünüyorum limiti aşmadıkça.
  • quote:

Benim alışverişim 98 dolar tutmuştu. İthalat belgelerinde kargo parası dahil edilmemiş. Yani cins memura da denk gelsen sıkıntı olmayacağını düşünüyorum limiti aşmadıkça.

sağolasın hocam biraz daha rahatlattın

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

quote:

sağolasın hocam biraz daha rahatlattın

acaba parfümde getirtebilir miyiz abercrombie'den? geçen yaz amerikadan aldığım parfümüm bitmek üzere ve türkiyede yok :(

• TheDoCT T kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla kozmetiklerin gümrükten geçişi yasak. Ülkeye sokmazlar.
  • hollisterden bir don ve gömlek almıştım kargoya verildi fakat birtürlü fedex takip sayfasını güncellemedi bende gelmeyecek diye ümidi kestim malların yenisi göndermelerini istedim sonra hiç beklemediğim anda paket çıktı geldi paketim geldi artık göndermenize gerek yok dememe rağmen yeni paketi hazırlamışlar ücretsiz olarak tekrar gönderilecek burdan işine yarayacak biri olursa iyi bir fiyata verebilirim gelince gömlek açık kot renkli uzun kollu m beden

• Su anda siparis edebiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fedex 110 dolarlık paketi affetmedi 54 lira vergisini yatırdım 3 güne gelicekmiş

• Us de %50 indirim var vpn ile alabiliyormuyuz ?

• 5 gün önce ontaria mills deki outletin de idim.

Halen şuanda sayfarında sattıkları classic fit short ( 50 USD diyor ) tanesini 14 dolardan
    https://www.abercrombie.com/shop/wd/mens-classic-shorts/a-and-f-classic-fit-shorts-1942602_01

yanındaki mağaza holisterden de

http://www.hollisterco.com/shop/wd/dudes-cargo-shorts/hollister-cargo-shorts-2234080_01
    bunu 11 usd den aldım

5-6 parça aldım , ilk defa aldım , kaliteli ürünleri var , müşteri hizmetleri harika, ürünü kullanmazsan 90 gün iade hakkı veriyor, ilk 15 gün içinde fiyat tekrar düşerse aradaki farkı iade ediyor ... bizim buradaki firmalar öğrensin.

şortlardan 1-2 sinin fiyatının yanlış etiket ile 9,99usd ( + herşeye %30indirim ) yazmışlar , fark bile etmemiştim... adamlar bana söylemeden direk yazan fiyattan geçtiler... ortalama ürün başı 10 usd ödedim...ne müşteri hizmetleri ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 21 Mart 2014; 14:52:27 >

• VPN işe yaramıyor sanırım vpnsiz indirimli ürünlerde görünmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedkid

VPN işe yaramıyor sanırım vpnsiz indirimli ürünlerde görünmüyor

Vpn işe yarıyor ama siteye birkez Tr den giriş yapınca cookie yerleştiriyor geçmişi silip TR den giriş yapmamak lazım ,

birşey sorucam hollisterda vpn ile istediklerimizi alıp TR adresi verince göndermemezlik gibi bir durum olmaz değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Orijinalden alıntı: zedkid

VPN işe yaramıyor sanırım vpnsiz indirimli ürünlerde görünmüyor

Vpn işe yarıyor ama siteye birkez Tr den giriş yapınca cookie yerleştiriyor geçmişi silip TR den giriş yapmamak lazım ,

birşey sorucam hollisterda vpn ile istediklerimizi alıp TR adresi verince göndermemezlik gibi bir durum olmaz değilmi?

40$ kargo ekliyor

• Yazın Amerika'ya gideceğim vallahi 3er 5er tane almayı düşünüyorum.
  • Alışveriş yapacak arkadaş varsa 20 30 dolarlık bi sipariş oluşturabilirim. Kalanıda o tamamlar 75 dolara. Kargo ücretsiz olarak beraber alabiliriz ürünleri.
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Düzgün anlatabilir misiniz hocam? 1 t-shirt alabilirim.
  • Hocam şimdi sen bi tshirt almayı düşünüyorsunya bende bir bileklik ve bir tshirt veya bir gömlek falan düşünüyorum. Sitede 75 dolar altına kargo yansıyor 20 dolar civari. İkimiz beraber alırsak 75 dolarlık bir alışveriş oluşturursak beraber alabiliriz diyorum kargo ücretsiz olarak. Sen bana ödeme yaparsın ben alışverişi yaparım veya ben sana ödeme yaparım sen yaparsın. O şekil :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.