Şimdi Ara

ABERCROMBIE-HOLLISTER ALIŞVERİŞ FIRSATLARI (H:75$ - A:150$ üzeri kargo ücretsiz) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
885
Cevap
23
Favori
63.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apdeleyt

hocam alacağınız ürünün fiyatı nedir? yani bukadar beğendiyseniaz alın gitsin olmaz ise satarsınız buradan. yani çokta pahalı birşey olduğunu düşünmüyorum :)

89$ :D satma isini bir kere yaptim, bir daha yapmam.. ugras dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben gecen yaz sonu gibi almıştım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • dead-ly kullanıcısına yanıt
    89$ da iyi para hocam bilemedim açıkçası.
  • quote:

89$ da iyi para hocam bilemedim açıkçası.

bu fiyata satmak istesem bile zor satarim

• Speed Exchange sistemini kullanan var mı?
    http://www.hollisterco.com/webapp/wcs/stores/servlet/CustomerService?catalogId=10201&storeId=11205&langId=-1&textKey=HELP_FAQ&pageName=faq burada "WHAT IF MY MERCHANDISE DOES NOT FIT?" başlığı altında açıklamada bulunmuş ama tam anlayamadım. Geri gönderirken kargo ücretini kim ödüyor?
  • kot pantolon bakıyorum acaba skinnylerin hollisterda kalıpları nasıldır boyum 1.93 kilo 92 seçemiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi alışverişle ilgilide sormak istediklerim var da
  • hollister alan arkadaşlar kargo ortalama ne kadar sürede geldi ve ürünler nasıl sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

hollister alan arkadaşlar kargo ortalama ne kadar sürede geldi ve ürünler nasıl sizce ?

Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

hocam 1.71boy 70kg yum m beden aldım hepsi tam oturdu.

aldiklariniz ceket miydi t-shirt muydu? cunku kalip farki var sanirim muscle fit, slim fit, classic fit birde benim kilomdan dolayi cok farkeder mi ki?

yorumları görünce kararsız kaldım M beden almayı düşünüyordum ama boy 1.77 80kg üründe buhttps://www.hollisterco.com/shop/wd/p/shaws-cove-denim-shirt-2286077_01

• quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

hocam 1.71boy 70kg yum m beden aldım hepsi tam oturdu.

aldiklariniz ceket miydi t-shirt muydu? cunku kalip farki var sanirim muscle fit, slim fit, classic fit birde benim kilomdan dolayi cok farkeder mi ki?

yorumları görünce kararsız kaldım M beden almayı düşünüyordum ama boy 1.77 80kg üründe buhttps://www.hollisterco.com/shop/wd/p/shaws-cove-denim-shirt-2286077_01

önceki sayfalarda gömlek alanlar vardı resim çekip koymuşlardı, onlara bakabilirsiz. sanırım M beden olur size

• kargoyu ortak karşılamak suretiyle istanbul içi ortak sipariş düşünüyorum. vpn alışverişi olacak teklif sunulabilir alman usulü diyelim arkadaşın siparişi 50 benim siparişim 30 olmayacak

85'se toplamı arkadaş 45 vermiştir ben 40 vermişimdir sorun olmaz. kargo 45 dolar zaten 22,50 dolara paylaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

kargoyu ortak karşılamak suretiyle istanbul içi ortak sipariş düşünüyorum. vpn alışverişi olacak teklif sunulabilir alman usulü diyelim arkadaşın siparişi 50 benim siparişim 30 olmayacak

85'se toplamı arkadaş 45 vermiştir ben 40 vermişimdir sorun olmaz. kargo 45 dolar zaten 22,50 dolara paylaşırız.

Vpn indirimlerinde çok mu oynuyor fiyatlar,45 dolar kargo parası vermek yerine 75 dolar üstü free shipment la alışveriş yapmak mantıksız mı yani.
  • Arkadaşlar vpn girerek indirimli fiyatları görüyorum. Sepete de ekliyebiliyorum, ama "checkout"a gelince sepet boş geliyor. VPN kullanarak alışveriş yapabilen var mı? Varsa aydınlatabilir mi?
  • Kargo free diyor. VPNden sepete ekledikten sonra Standart 55 Dolar kargo ücreti ekliyor? Sizce neden. Sepeti tam 100 dolar mı yapmamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 28 Mayıs 2014; 6:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Kargo free diyor. VPNden sepete ekledikten sonra Standart 55 Dolar kargo ücreti ekliyor? Sizce neden. Sepeti tam 100 dolar mı yapmamız gerekiyor.

vpnden turkiyeye gonderimde ucretsiz kargo yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

quote:

Orijinalden alıntı: DSM

kargoyu ortak karşılamak suretiyle istanbul içi ortak sipariş düşünüyorum. vpn alışverişi olacak teklif sunulabilir alman usulü diyelim arkadaşın siparişi 50 benim siparişim 30 olmayacak

Vpn indirimlerinde çok mu oynuyor fiyatlar,45 dolar kargo parası vermek yerine 75 dolar üstü free shipment la alışveriş yapmak mantıksız mı yani.

5-6 tişört örnek olarak 105 dolar + kargo dahil tutuyor vpnde 135 140 dolar tutuyor tr gönderiminde şu sıralar indirimli haliyle örnek olarak vpnsiz al aynı ürünleri 90 dolar civarı yada ne bileyim 75 doları geç kargo bedava için bak ne kadar tutuyor. sonra vpn ile seç ne kadar tutuyor. en babası bu şuan en az indirim sırasında 30 dolar kardasın hatta kargo ayrı tutulduğu için 95 doları görebilirsin gümrük sorunu yaşamamak için. birde ortak aldığını düşün 20-22 dolar düşücek kargo daha ne yapacaksın ki bundan sonrası teknik alışveriş ayrıntıları

• @DSM
    Dostum iyi güzel anlatmaya çalışmıssında noktalama işaretlerini kullansan doğru düzgün anlayacağız.
    Neyse ben deneyip öğreneyim,teşekkürler.
  • Speed_Passion kullanıcısına yanıt
    30 saattir ayaktaydım noktayı virgülü görmüyor gözlerim baştan savma yazmış olabilirim kusuruma bakma düşünmeden yazdım haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 28 Mayıs 2014; 10:33:14 >
  • Kargo ile berabermi 100 doları geçmeyecek. Kargo hariç mi. 100 Dolar.

• Kargo ile berabermi 100 doları geçmeyecek. Kargo hariç mi. 100 Dolar. Şöyle yapsak olur mu. Amerikada arkadadım oturuyor. Ben 500 dolarlık bir sipariş geçşem. O bana gönderse daha ucuz maliyetli olur mu? 55 Dolar yada 45 dolar çok fazla. 500 Dolarlık ürünü 2 kargo yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 28 Mayıs 2014; 11:44:06 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.