Şimdi Ara

ABERCROMBIE-HOLLISTER ALIŞVERİŞ FIRSATLARI (H:75$ - A:150$ üzeri kargo ücretsiz) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
23
Favori
63.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şimdi beden bilgisi lazım bana ölçü vermişler sitede ama bilenler yazarsa sevinirim bu montu almayı düşünüyorum M Beden giyiyorum 1.77boy 75kiloyum ölçüsü bizimkiler ile aynı mı bu ürünlerin net bilgi lazım bana
    http://www.abercrombie.com/shop/wd/mens-outerwear-new-arrivals/sawteeth-mountain-jacket-2823070_01
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

yok mu bilen ?

Malesef ne yaparsan yap VPN ile ucuza alırsın ama kargo 45 dolar ödemek zorundasın. Çaresi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 27 Temmuz 2014; 21:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

beyler şimdi beden bilgisi lazım bana ölçü vermişler sitede ama bilenler yazarsa sevinirim bu montu almayı düşünüyorum M Beden giyiyorum 1.77boy 75kiloyum ölçüsü bizimkiler ile aynı mı bu ürünlerin net bilgi lazım bana
    http://www.abercrombie.com/shop/wd/mens-outerwear-new-arrivals/sawteeth-mountain-jacket-2823070_01

Hocam medium beden giyen biri olarak aldığım 2 farklı mont da medium'du ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız seçtiğiniz modele benzer bir ürünü alan arkadaşımınkini denediğimde biraz sıkmış ve kısa kalmıştı. Yine de yanlış yönlendirmek istemem. Ayrıca alacağınız ürünü fiyatından dolayı gümrüğe takılma ihtimalini gözönünde bulundurun derim.
    Benim aldığım model buna benzerdi.
    Link

• enolgun kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim vergisi neyse öder alırım diye düşünüyorum ama beden konusu sıkıntı yaratıyor kafamda örneğin kol boyuna 86cm demiş bunu nasıl ölçüyorlar acaba
  • Arkadaşlar şimdi tam olarak anlamadım, lütfen net olarak bilgi verirmisiniz. 75 euro/100 dolar limiti kargo dahil mi yoksa hariç mi?
    Mesela diyelimki vpn ile sepet yaptım kargo hariç 99 dolar tuttu alışveriş, 45 dolarda gönderim ücreti var. Toplamda 144 dolar, fakat alışveriş net tutarı 99 dolar. Bu alışverişin akibeti ne olur, tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan4406 -- 28 Temmuz 2014; 20:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4406

Arkadaşlar şimdi tam olarak anlamadım, lütfen net olarak bilgi verirmisiniz. 75 euro/100 dolar limiti kargo dahil mi yoksa hariç mi?
    Mesela diyelimki vpn ile sepet yaptım kargo hariç 99 dolar tuttu alışveriş, 45 dolarda gönderim ücreti var. Toplamda 144 dolar, fakat alışveriş net tutarı 99 dolar. Bu alışverişin akibeti ne olur, tecrübeli arakaşlar yardım lütfen.

kargo ürün tutarından hariç tutulur.99 dolar 75 euroyu geçmeyecek şekilde hesaplanmışsa sıkıntı yok geçtimi kenara çekiyorlar affı yok neden vergisini almasınki yasal hak varken neyse onun için 45 doları ayrı tutulur. ama olurda bi hata yapılıp alınmaya çalışılırsa itiraz edersiniz burda bu şekilde alışveriş yapan arkadaşlar oldu. ürünleri sağlam ulaştı önceki sayfaları kontrol edebilirsin.

• DSM kullanıcısına yanıt
    Tamam, çok sağol dostum.
  • Arkadaşlar site önerir misiniz? Güzel olan.
  • 100.8 dolarlık sipariş oluşturdum ve 1 dolar riske girmedim ve 20 dolar kargo ödedim... süper değil mi. resmen kıvranıyoruz iki parça kıyafet için 1 dolar sınırı geçtik diye 20 dolarda kargo ödüyoruz. düştüğümüz hallere bakın ya...
  • Kendime bi uzun kollu tişört bide gömlek alıcam toplam 74.90 dolar + 20 dolar da kargo var bi sorun cıkar mı
  • arkadaşlar merhaba.
    hollister'e iade işlemini nasıl gerçekleştiriyoruz.
    aldığım gömlek defolu geldi.
    konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
  • Nasil satin alacagimizi biri tam olarak aciklayabilir mi? hollister a bakiyorum ama vpn falan demisler farkli fiyatlar icin nasil yapacagiz vpn pek guvenli bir yol degil cunku kredi karti islemleri yapmak icin
  • Hollister'da adresimi Türkiye olarak seçtim ama kargo ücreti 0 olarak çıkıyor. 20 dolar değil mi?

Edit: 75$ üzeri kargo ücretsiz yazıyormuş başlıkta ama sitede hiçbir bilgi yok bu konuda. Neyse üzümünü yiyip bağını sormayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 24 Kasım 2014; 18:00:12 >
  • Arkadaşlar üye olup alışlveriş yapana 15$ indirim şeklinde şeyler var kupon sitelerinde ama bu indirim uygulanmıyor. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 24 Kasım 2014; 18:08:14 >
  • beyler hollister yada abercrombieden ortaklaşa şeyler alabiliriz kargo ücretsiz olur o halde ? bileklik gömlek sweat falan almayı düşünüyorum
  • Şimdi nekadarlık ürün alırsak gümrüğe takılmış oluruz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 avroyu geçerse diye biliyorm
  • 180 dolar değerinde bir mont alırsam takılır mı kesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

180 dolar değerinde bir mont alırsam takılır mı kesin?

%100 takılır.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.