Şimdi Ara

ABERCROMBIE-HOLLISTER ALIŞVERİŞ FIRSATLARI (H:75$ - A:150$ üzeri kargo ücretsiz) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
23
Favori
63.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 86$lık 5 parça tshirt istedim, İnşallah sıkıntı çıkmaz, ilk yurtdışı alışveriş deneyimim olacak :)
  • bi mail geldi hollisterden,

gelen mailde iki tane link var, biri hollister sayfasına gönderiyo diğer fedexe

hollister sayfasında order and email dont match diyo,
    fedexde sipariş takip npsu not found.
    çıldıracam :/ acaba hafta sonu olmasındanmı kaynaklı, ümit ediyorum öyledir. :/
  • Biri vpn olmadan 90 diğeri vpn ile 145 dolar tutan iki alışveriş yaptım, her ikisinde de ürün bedelleri 100 dolar altında. Sorun yaşamam umarım, yoksa yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimarbaz

86$lık 5 parça tshirt istedim, İnşallah sıkıntı çıkmaz, ilk yurtdışı alışveriş deneyimim olacak :)

100$'ı geçmedikten sonra problem olmaz rahat ol :)
  • quote:

86$lık 5 parça tshirt istedim, İnşallah sıkıntı çıkmaz, ilk yurtdışı alışveriş deneyimim olacak :)

Hocam ürünler gelince fotoğraflarını koyar mısınız ? Gerçekte nasıl duruyor merak ettim ona göre alışveriş yapmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

quote:

Hocam ürünler gelince fotoğraflarını koyar mısınız ? Gerçekte nasıl duruyor merak ettim ona göre alışveriş yapmayı düşünüyorum.

koyarım hocam, şu an ürünler fransa daymış.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben şimdi anlamadım. Eğer 100 dolar üzeri bir alış veriş yaparsak ürünler ücretsiz kargo ile Amerikadan İzmir'e kadar geliyor mu?

Yani ben sevdiğim bir mont + flip flop terlik + tshirt alsam bunlar sorunsuz gelicek mi?

Siz yada bilen biri bu sorumu cevaplarsa çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

quote:

quote:

quote:

Hocam ben şimdi anlamadım. Eğer 100 dolar üzeri bir alış veriş yaparsak ürünler ücretsiz kargo ile Amerikadan İzmir'e kadar geliyor mu?

Yani ben sevdiğim bir mont + flip flop terlik + tshirt alsam bunlar sorunsuz gelicek mi?

Hollister için konuşuyorum,

75$ üstü (kargo bedava için), 75€ altı (gümrükte sıkıntı çıkmaması için) almak lazım arkadaşların yazdıklarından anladığım ve benimde yaptığım alım bu şekil.

Bu arada ürünler gelmiş, akşam çekip koyarım.

• Ortalama kaç günde geliyor acaba ürünler normal kargo ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

quote:

quote:

quote:

Hocam 103 dolarlık alışverişim gümrükten sorunsuz geçti. Dolar-Euro paritesinde , 75 Euro yaklaşık olarak 102,4 Dolar yapıyor. Eğer 100 doları çok aşmayacaksanız evet kargonuz kapınıza kadar ücretsiz geliyor.

• 1.80'e 76 Kilo civarında olanlar var mı? Ne giyiyorlar? Şu ikisini almayı düşünüyorum.

https://www.abercrombie.com/shop/wd/p/sentinel-range-tee-2471071_05
    https://www.hollisterco.com/shop/wd/p/dana-point-t-shirt-1941079_04

• Boromir kullanıcısına yanıt
    1.81 70kg large hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tshirtler geldi.

• mimarbaz kullanıcısına yanıt
    T-Shirt'lerin kumaş ve kesim kalitesi nasıl? Yurtdışından getirmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutf

T-Shirt'lerin kumaş ve kesim kalitesi nasıl? Yurtdışından getirmeye değer mi?

Bence cok iyi, oldugun fit gosteriyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • american eagle dan polo tshirt sipariş verdim. ürün bedeli 66 euro(7 tshirt) kargo bedeli 36 euro tuttu. pazar günü sipariş verdiğim ürün cuma günü elimdeydi. polo tshirt(Soft cotton pique) kalitesi oldukça iyi. hollister, abercrombie kalitesinde ve çeşit miktarı çok fazla.

http://www.ae.com
  • Benimkiler de geldi, yalnız bedenleri biraz küçük kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enolgun -- 2 Temmuz 2014; 15:31:55 >
  • Benim ürünler de bugün geldi. 183 boy 68 kiloyum ve m beden gömlekler büyük geldi. Ama aynı beden tshirtlerde sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh33p3r -- 11 Temmuz 2014; 2:50:34 >
  • Boromir kullanıcısına yanıt
    1.80 e 80 kg yim hocam. L aldığım slim-fit pololar cuk oturdu. İlk giydiğimde kollardan biraz sıkıyordu ama sonradan açıldı.
    Yalnız göbek falan varsa sorun olabilir, kesimler dar.
  • 154 dolarlik bir mont begendim.

Hotspot shield vpn ile bakinca 110 dolar

Ancak vpn ile checkout yapinca sepette urun yok yaziyor. VPN ile alabilen, Turkiye'ye yollatabilen var mi? Hadi vpn yaptik, 110 dolara aldik, Turkiye'ye yollattik, takilir mi 110 dolar?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.