Şimdi Ara

abhazya için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar abhazya yı digital yayından yani hangi uydu vasıtasıyla izleyebiliriz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,

• hocam bildiğim kadarıyla abhazya'nın dijital platformda bir televizyonu yok.sadece gürcistan georgian tv her pazartesi saat 13:00' de abhazya'dan abaza dilinde haberler vermektedir.kanal frekansı:GEORGIAN TV 12605 V 02962

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 27 Nisan 2009; 16:30:23 >
  • paylaşım için teşekkür ederim saygılar
  • geçen gün d-smart kanallarını kurcalarken gözüme trt nin avaz tv si çarptı.ama frekansına bakmadım.google'den ararsan belki frekanslarını bulabilirsiniz.tabii eğer aradığın kanal bu ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 17 Mayıs 2009; 9:55:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

geçen gün d-smart kanallarını kurcalarken gözüme trt nin avaz tv si çarptı.ama frekansına bakmadım.google'den ararsan belki frekanslarını bulabilirsiniz.tabii eğer aradığın kanal bu ise...

Avaz TV Türk dünyası için yayın yapıyor. Arkadaş Abhazya dilinde yayın sormuş sanırım.
  • arkadaşlar paylaşım için yine teşekkür ediyorum ama tam anlamıyla bu değil benim aradığım bir ara thor muydu hatırlamıyorum 2-3 sene önce 2-3 kanal vardı her halde hotbird di yayın yapan kanal vardı ama şimdi göremiyorum
    balkanların var ama
    kafkasyaya ait bişi yok şimdilik
    neyse bekleyip göreceez
    herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.