Şimdi Ara

Abi Acil yardim lazım bı bakar mısın +Irregular olmak, Amerika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

.Arkadaşlar şimdi Amerika çalışma programına yazıldım program kamp amerika. Eğer olur da gidersem Mayıs ayında gidecegim

Şu anda hazırlık sınıfındayım ve bir dönemde atladım (,ing iyi değil) .Fakat Gazi . Bir dönemde atlasan bile seni bırakmıyor ya donduracaksin ya bölüme başlayacaksın ya da yeni bir dile başlayacaksın diyor Almanca Rusça Fransızca dan birini seçip bir dönem okuyacaksin diyor ve bu dilleri okurken devam zorunluluğu %85

Almanca almaya calistim fakat bana Rusça kaldı

Şu an saçmasapan bir dil için zamanım kaybolacak

Ben irregular olup bölüme başlasam daha sonra olurda Amerika işi olursa Mayıs'ta gidecegim için okula devam edemeyecegim bunun herhangi bir falsosu olur mu benim eğitim hayatımı nasıl etkiler KYK nasıl etkilenir

Aynı zmanda Gazi den Ytü ye geçmeye çalışacağım irregular olmak daha mı iyi

@Penanggalan35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 13 Şubat 2024; 12:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimm öğrenci işlerine gideceğim bugün

• Finallere giremeyeceksin, mi ..?
    O halde onun etkisi olur.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Evet hocam Amerika işi olursa giremiyorum diger türlü gidemezsem ve burada hazirlikta devam edersem bir dönem kaybedeceğim müdürün söylediğine göre irregularlar için mühendisliğin genelinde 40a yakın ders acilmis bölüme başlanırsa alamayacağınız birkaç ders olur dedi . Irregular olursam da yine geçiş yapmak için en az 3 dönem okumam lazım fakat böylece ortalamami yatay geçiş için daha yüksek tutabilirim değil mi

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Bu dönem bölüme başlamazsan neden irregular oluyorsun, onu anlamadım. 2 dönem, 1 sene hazırlık okumuş -gibi- ol.

Amerika programı yaz süresince değil mi?

Yatay geçişte ortalama önemli. Finallerine giremediğin derslerden yüksek bir harf notu alman zor.

Hocam bu tam wat gibi degil Kamp Amerika ya ne kadar erken tarih seçilirse o kadar gidiş ihtimali daha fazla oluyor kamp Amerika işi de Mayıs ayıyla başlıyor ben de gidersem Mayıs'ta başlayacak şekilde hareket etmek istiyorum ama diğer türlü Amerika'ya gidemezsem ve hazırlığa devam edersem gereksiz yere sadece Rusça dersi alacağım ve 1 dönem boşa gidecek ben de en iyi seçeneği seçmeye çalışıyorum

Bölüm hocalarına danış mutlaka. Onların da fikrini al.

İllaki bir yerden fedakarlık yapacaksın gibi duruyor.

Hazırlık 1 sene olması "normal", 1 dönem kayıp olarak ben görmem. Irregular başlamayı da "ben" tercih etmem.

Amerika gitme ihtimalini de değerlendirmeye almak gerek. Yüksek ihtimal ise gideceğim kesin gibi düşünürüm...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zaman direkt programa gitmek daha mantıklı gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam

• todrsv kullanıcısına yanıt

benim mesele girdap gibi ilk başvurumda counselor olarak kabul edilmedim mutfakta ve tamir işlerinde çalışabilirsin dedi

şimdi başka şirkete yeni başvuru yaptım daha iyi hazırlandım ama ne olacak bilemiyorum ikinci şirkete başvurduğumdan biraz da geç kaldm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.