Şimdi Ara

Abi bir bakın be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezuna kalmam lazım ama mezuna kalacak toto yok çalışacağımın garantisi yok bu evde kafayı yedim artık gitmek istiyorum ne yapmalıyım ben

• K????? K?? kullanıcısına yanıt
    ya paşa paşa bu sene yaz git, ya da bahanelerin ardına sığınma kır totonu otur çalış hocam.
  • sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt
    Hocam kırar totomu çalışmaya karar veririm vermesine de 3-5 ay sonra ne olur orasını bilemiyorum bu senenin başında da atar tutardım sonra bu hale geldik
    kendinizi en baştan olumsuz şartlarsanız olmaz bu iş.

Hocam moral bozmak istemem ama 2023 e girenler cidden karambole gelecek gibi. Bu sene elinizden geleni yapın mezunluk son çare olarak aklınızda bulunsun

• Evde çalışamıyorsan kütüphane fln dene
    Hocam harbi korkuyorum be düşünsene ama bir ihtimal de olsa aynı duruma yine düşsem cidden psikolojik olarak sıkıntı yaşarım yaşıyorum da zaten açık lisesiydi pandemisiydi 3 yıldır bu evdeyim tıkıldım kaldım daraldım yok oldum ben ya enerji falan hiçbir şey kalmadı
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt
    Hocam her iki türlü de bombanın pimini çektim koydum yanıma ne yapacağım ben hiç bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
  • Bende saldım bu aralar yapacak birşey kalmadı tekrarlarda bir zamandan sonra sıkıyor deneme çözüyorum kafam yerindeyken sizde yapabilirsiniz
    bahane üretiyorsun. kütüphane denen bir şey var. kolay olmayacak evet ama uğraştığına değecek
  • Biliyorum hep bahane üretiyorsun diyeceksiniz de yaşam enerjisi tükenmiş bir insan dersi düşünemiyor çalışacağına emin olamıyor bu yıl yapamadım 3 yıldır eve tıkılı kaldım kafayı yememe ramak kaldı seneye de yapamazsam diye korkuyorum

Mezun2 misin ?

üretiyorsun cunku.
  • Yok hocam ama açığa geçtiğim için mezundan farkım yoktu 3 yıldır okula gitmiyorum nerdeyse

Hocam ben de mezun 1'im,12 ve bu yıl hiç çalışmadım çünkü malım oturup çalışmayı beceremedim.Şimdi akıllandım mezun2 ye kalıp çalışıyorum.Yani önüne bak yapabileceklerini değerlendir ona göre karar ver mentalini resle ilk başta.Seneni planla,evde çalışamıyorsan kütüphane fln dene.O kafadan da çık hayat enerjim bitti fln diye sanki ruhunu mi emdi demonlar amk.Dediğim gibi mentalini resle otur düşün seçeneklerini değerlendir.

• Kanka okumucaksan çabalama boşuna zaten eğitim sistemi berbat
    Hocam mesele bahanelerin arkasına sığınmak değil. Aile ortamınız buna müsaade etmiyorsa oturup çalışmak çok zor, yüreğiniz olsa bile delirirsiniz
  • Hocam bu sene yazıp gidin ruhsal anlamda iyileşmeye çalışın. Bi yandan tekrar hazırlanırsınız isterseniz. Ama mutlaka elinizde bölüm olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.