Şimdi Ara

abi dilenci değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldum gayet faydalı aslında. Niye öyle düşünüyosun?
  • aristocratic_colonel kullanıcısına yanıt
    hocam kanalı yayabileceğim mecra yok.
  • Hocam TOBB hukuk videonu izledm, sanırım laptop'un mikrofonunu kullanıyorsun, ses çok az geliyor. Yaka mikrofonu şansın yoksa laptopu biraz daha yaklaştırırsan sevinrim :)

Edit: Abone oldum

Edit 2: laptop'a eğildiğinde ses artar gibi geldi ama kameranın kendi mikrofonunu kullanıyorsun sanırım, kamerayı biraz daha yakına koymak çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 16 Aralık 2017; 0:8:35 >
  • hocam halbuki telefondan kaydettik. ama gerçekten sıkıntılı olmuş. arkadaş ankardan gelince bir daha çekme fırsatımız da olmadı. yarınki videoda dikkat edeceğiz bu konuya.
  • uzayhavalı U kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık hocam, faydalı videolar
  • devamı da gelecek inş
  • Faydalı bence de sesi düzeltmeye bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yavaş yavaş ekipmanı tamamlıyoruz bakalım bu sefer iyi olacak gibi
  • Hocam sen video atmaya devam ettikçe abone sayın artar. Bir anda olmuyo. Işini kaliteli yapsan yeter ( kalitesiz yapmıyorsun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalı özelleştirmeniz şart. Profil fotoğrafı, kapak fotoğrafı mutlaka ekle.
    "vidIQ" kullan. Etiketlere, açıklama kısmına, konu başlığına ve ön izleme fotoğraflarına özen göstermelisin. Ön izleme fotoğrafına mutlaka dikkat çekici bir şeyler koy. Örneğin "İLK 100 den Tavsiyeler!" yazısı ekleyebilirsin. Önerilenler kısmında videoların çıktığı zaman izleyici ilk olarak yazıya değil, koyduğun ön izleme fotoğrafına bakar. Ayrıca önerilenler demişken, önerilenler de çıkmak istiyorsan örneğin üni. sınavı hk. paylaşımlar yapan bir kanal video paylaştığı gibi sende paylaş, onun etiketlerinin bir kısmını kullan.

Mesela Koç tıp öğrencisi ilk 100... adlı videonda "Ali Koç", "Alperen Öztürk" tarzı etiketler koymuşsun.
    Bu etiketleri nereden gördün diye sorarsan başta bahsettiğim vidIQ adlı programdan.

Kendi kanalımdan işin mutfağını biliyorum. Çoğunlukla 5 ayda bir kaç video paylaşmasaydım şu anda abone sayım çok hızlı artış göstermişti.

Ayrıca üni. ye hazırlanan öğrencilere hitap ettiğin için ilk sene abone olan biri üni. kazandıktan sonra abonelikten çıkar. Misal Gri Koç 300 bini geçemedi hala. Haberin olsun yani.

Ha para için yapıyorum diyorsan Canlı Yayınlar işini fazlasıyla görecek. Zaten ortalama bir röportaj 10 dakikayı geçse, maddi anlamda iyi iş çıkarabilirsin. Ama abone için aynı şeyi söyleyemem.

• abone olduk
  • hocam tavsiyeler için çok teşekkürler. söylediklerinizi dikkate alacağız.
  • Olduk hocam. Gayet güzel bir amaç var. Kolay gelsin
  • ghost592 G kullanıcısına yanıt
    bakalım hocam bizim de motivasyona ihityacımız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.