Şimdi Ara

Abi kim bu Steve Jobs? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Hayatımda hiç bir apple ürünü kullanmadım , öyle apple fanlığımda yoktur. Dediğim gibi yapmak başka geliştirmek ve üretmek başka. Ben sadece gerekli saygıyı gösteriyorum onun dışında sevmemde kendilerini. Ve her şeyi steve jobs bulmamıştır öyle bir düşünceye nereden kapıldın ! O olmasaydı belkide bugün ki gibi olmayacaktı veya başka teknolojiler geliştirilecek yada yapılacaktı. Sanırım anlamaışsın beni :)

kendine göre sende haklısın ama sende beni anlamadın.yaptıklarını hiçe saymıyorum ama o olmasa şuanki teknolojiye gelmezdik veya daha kötü durumda olurduk gibi düşüncelere katılmıyorum.belki 3 - 5 yıl sonra ulaşırdık ama yinede ulaşırdık.benim belirtmek istediğim bu steve jobs olmasa karanlıkta kalmazdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

gavura rahmetli denmez.

Niye Allah'ın rahmetini sen mi dağıtıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No SS No Güven

Arkadaşlar bu Steve Jobs kim yahu? Benim bildiğim bu adam Apple'da çalışan bi adamdı. Rahmetli oldu. Nedir yani bütün dünya gündeminde yer almış, belgeseli, filmi yapılmış filan. Yani bu adam ünlü biri filanmı? Kim abi bu Steve Jobs?

elma üstüne yapılmış beyin
  • Jobs hiç bir şeyi icat etmedi sadece varolanı kullandı hemen onu mucit ilan ettiler yuh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Blow Jobs' un abisi

Vay anasını
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.