Şimdi Ara

Abi kim bu Steve Jobs? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Blow Jobs' un abisi

biri forumu kapatsın

Djarumdaki hastalik size de bulasmis anlasilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No SS No Güven

Arkadaşlar bu Steve Jobs kim yahu? Benim bildiğim bu adam Apple'da çalışan bi adamdı. Rahmetli oldu. Nedir yani bütün dünya gündeminde yer almış, belgeseli, filmi yapılmış filan. Yani bu adam ünlü biri filanmı? Kim abi bu Steve Jobs?

ölü adamın teki... Apple ( yasak meyvayı cennetten çalan ) adam... :P
    Apple kurucusu... sonrasında kovulan ama şirket batışa geçince geri çağrılan eleman...
  • Ilk kisisel bilgisayari tasarlayan adam, ayrica Pixar'in kurucusu.

• Teknoloji öncüsü. Eşcinsel aynı zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: enjack

Ilk kisisel bilgisayari tasarlayan adam, ayrica Pixar'in kurucusu.

ilk kişisel bilgisayarı IBM tasarladı ve üretti yanlış bilgi vermeyelim... o sadece daha zayıf ve az biraz kullanışlı yaptı fahiş fiyattan satıp köşeyi döndü..Steve Wozniak olmasa hiç bir şey yapamazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Teknoloji öncüsü. Eşcinsel aynı zamanda.

Escinsel degil. Esi falan var, hatta cocuklari. Ben mi karistirdim yoksa?

• AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt
    ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuz6161 -- 17 Eylül 2013; 10:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

gavura rahmetli denmez.

belki gavur değildi

sen hiç steve jobs müslüman olarak öldü diye bi habere rastladınmı ?

Muslamanlarin yarisi adamin icatlarini kullaniyor ve son 100 yilki muslumanlarin toplaminin dunyaya yaptigi katkilarin 2 katini yapmistir

• Apple fan boyu
    O Kurak bozkirlarin muson yagmurlari
    O savanadaki disi aslan o amerikadaki zenci o bir apple kurucusu o bildigin insan iste amk spor gatesi sahibi o kurtlu elma

• 90'lı yıllardaki bilgisayar devriminin ekmeğini yiyen iki insandan birisi. Bir diğeri de Bill Gates. Bazı fanboy'lar kabul etse de etmese de özellikle müzik sektörü ve masaüstü bilgisayarların bu kadar yaygınlaşması Bill Gates'in imza attığı projeler sayesinde oldu. Fikirler çalıntı olabilir. Alıntı olabilir. Özgün olabilir veya olmayabilir. Burası önemli değil. Sonuç olarak bu yapılanlar onun imzası altından geçip te dünyaya yayıldığına göre bu adam bu sektör için önemli birisidir.
  • Karthusnowulti kullanıcısına yanıt
    evet onun sayesinde telefon kullanırken ölen insanlar olmuş... Aluminyum ve 1 amperlik şarj cihazı bir arada kullanılınca elektrikle idam yöntemi daha havalı olmuş oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teskilati mahsusa

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

gavura rahmetli denmez.

senin gibilerin ölüsüne de leş diyoruz biz..

alınmaca gücenmece yok..

sana ne diyecez

leşçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Blow Jobs' un abisi

Hocam yapmayın ya

• Adam hayatı boyunda yazılımcılık yapmamış. Gelmiş microsoft'un yazılımcısı diyorlar. Gabe newell ile karıştırdılar herhalde.
    Ayrıca evet bill gates apple'dan çalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

steve jobs tabiki önemli biri ama sadece iyi bir tasarımcı ve pazarlamacı olarak. bu adama mucit diyen var, şaka gibi. jobs sadece var olan teknolojileri daha kullanışlı ve şık bir şekilde bir araya getirdi okadar. buna mucitlik denmez.

zaten yabancılar ona demiyor mucit diye. türk medyası saçmalıyor. yabancıların mucit demelerinin sebebi pazarlama alanında bulduğu teknikler. Pazarlama dehası yani adam sürüyle yeni kural getirdi. ondan diyorlar mucit diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

steve jobs tabiki önemli biri ama sadece iyi bir tasarımcı ve pazarlamacı olarak. bu adama mucit diyen var, şaka gibi. jobs sadece var olan teknolojileri daha kullanışlı ve şık bir şekilde bir araya getirdi okadar. buna mucitlik denmez.

zaten yabancılar ona demiyor mucit diye. türk medyası saçmalıyor. yabancıların mucit demelerinin sebebi pazarlama alanında bulduğu teknikler. Pazarlama dehası yani adam sürüyle yeni kural getirdi. ondan diyorlar mucit diye

dh de iphone a 'icat' jobs a 'mucit' diyen çok gördüm, ona binaen yazdım. tabiki o kişilerin fikri değişmeyecek ama olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Şuanda bu yazıyı yazdığın(m) bilgisayar veya telefonun babası ! Dünyayı değiştiren adam.

Abartmayin o kadar

Dediklerim sonuna kadar doğrudur. Steve jobs olmasaydı belkide hala bilgisayarlar olacaktı fakat belkide günümüzde kullandığımız gibi olmayacaktı. Şuan günümüzde birçok işlem bilgisayarlar yaılıyor ve bu kişisel bilgisayarlar her yerdeler. Kişisel bilgisayarın babasıdır ha bu demektirki tüm bu bilgisayarları ona borçluyur, hayır. Yapmak başkadır geliştirmek başkadır. Aynı şekilde 2007 de ilk iphone yapılmasaydı belkide akıllı telefon yerine düz telefona devam edicektik. Umarım anlatabilmişimdir.
    .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Şuanda bu yazıyı yazdığın(m) bilgisayar veya telefonun babası ! Dünyayı değiştiren adam.

Abartmayin o kadar

Dediklerim sonuna kadar doğrudur. Steve jobs olmasaydı belkide hala bilgisayarlar olacaktı fakat belkide günümüzde kullandığımız gibi olmayacaktı. Şuan günümüzde birçok işlem bilgisayarlar yaılıyor ve bu kişisel bilgisayarlar her yerdeler. Kişisel bilgisayarın babasıdır ha bu demektirki tüm bu bilgisayarları ona borçluyur, hayır. Yapmak başkadır geliştirmek başkadır. Aynı şekilde 2007 de ilk iphone yapılmasaydı belkide akıllı telefon yerine düz telefona devam edicektik. Umarım anlatabilmişimdir.
    .

böyle gözü steve jobs'tan başka kişileri görmeyenlere cevap yazmıyorum.size göre herşeyi steve jobs bulmuştur o olmaasa hala güvercinle haberleşecektik güvercine parası yetmeyenlerde dumanla iletişim kuracaklardı.

tekrar diyorum abartmayın o kadar

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Hayatımda hiç bir apple ürünü kullanmadım , öyle apple fanlığımda yoktur. Dediğim gibi yapmak başka geliştirmek ve üretmek başka. Ben sadece gerekli saygıyı gösteriyorum onun dışında sevmemde kendilerini. Ve her şeyi steve jobs bulmamıştır öyle bir düşünceye nereden kapıldın ! O olmasaydı belkide bugün ki gibi olmayacaktı veya başka teknolojiler geliştirilecek yada yapılacaktı. Sanırım anlamaışsın beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Nejat işlerin Amerika'da ki amcası.

/>
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.