Şimdi Ara

Abiler ablalar ne yapayım bu durumda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6. sınıfta bi kızla tanıştım. Kızın kıvırcık kumral saçları yeşil gözleri vardı. Ve tanıdığım en ağır başlı kızdı (Ama dersanede).Ben buna bir şeyler besledim.2 yıl boyunca sakladım 8.sınıfta en son birinin gazına geldim gittim dedimki ağzını arayın sevdiği var mı diye ve bu işi bir kız arkadaş yaptı. Ve sorduktan sonra benim onu sevdiğimi söylemiş. O günün akşamı biz baya konuştuk. ondan sonraki gün suratıma bakamadı... Hatta bu hoşuma bile gitmişti utandığını düşünmüştüm :) 2 gün çıktık -_- Ayrılmamızın nedeni o başka birini seviyomuş. Neyse baya konuşmadık. Ama ben ergenliğin dibine vurmuştum. Babam ölmüştü belki duygusal anlamda kendimi teselli için onu bulmuştum ama resmine bakıp kalbime bi şeyler olduğunu düşünmüştüm. Kızı gerçekten sevdiğimi düşündüm. Her öğlen geldiğimde resimlerine bakar olmuştum. Hatta sınıfta yalandan yere video çekmiştim sınıfı çekerken onların da olduğu yerde durdurup baya baya zaman geçirirdim. Sonra bu bana bana yalan söylediğini aslında beni sevemediğini söyledi. Bende de bu tekrar teklif etme isteği doğurdu. Dedim ve arkadaş kalmak istiyorum dedi tabi yıkıldım. Velhasıl 8. sınıfın sonu SBS den 1 gün önce mesaj attı. Naber ben İrem diye. Baya konuştuk ben de dünkü çömez ilk hoşlandığım kızdı çünkü. Yazımı onla geçirdim konuştuk da konuştuk. Ama bu sefer temkinliydim. Bir gün doğum günlerinden bahsetti. Doğum günü 1 temmuzdur. Benim de kuzen teyze ana falan temmuz doğumlu ban dedi ki : '' Evlensek temmuz ayı hep doğum günüyle geçerdi '' dedi -_- Ben de ihtimal vermediğimi belirttim. Sonra isimlerimizden bahsetti. Adım Ertunga'dır ve çok ilgi çeker evlensen çocuğuna ne isim verirsine kadar geldik. Baya baya ilerledi. Ve ben yine durumun içine ettim. Tekrar bi umut dedim. Olmadı ... Liselerimizi aynı yere tutdurduk. Bana bi öğlen arası buluşalım dedi ve gözlerime bak eğer bir şey hissetmezsen bitsin bu olay dedi olmamış gibi davranırız dedi. bende yorulduğumu ve artık gerçekten bitmesini istediğimi söyledim ve gözlerine bakmak istemediğimi belirttim. Ö gün bu gündür sevmemeye çalıştım ve başarılı oldum. Evlenmek istemiyorum çünkü eğer bir gün evlenirsem ve sonu hüsran olursa vakitlerimizin boşa gideceğini inanıyorum. Sanırım ayrılmaktan korkuyorum. Eğer okuduysanız ve düşünceleriniz varsa lütfen paylaşın sizce korkum yersiz mi yoksa böyle devam mı etmeliyim ? Okuduğunuz için teşekkürler.

• 6.sınıf ve kız kelimesini gördükten sonra okumayı bıraktım ama tahminimce hikayenin temelinde bir kız meselesi var. Sana tavsiyem derslerine çalış.
  • Bu yaşta evlenme planı yapmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktimi çaldığın için benden özür dile lanet adam liseli saçma sapan ''ajgoooam biz evlenecek miyiz'' ''ajgoaaaam beni seviyomosoooon'' hikayelerinden biriydi.
  • Zaaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. sınıftan sonra tabikide okumadım birde üstelik kız meselesi diyor okunur mu bu
  •  Abiler ablalar ne yapayım bu durumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cureshat -- 13 Mayıs 2013; 21:41:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsini okudum.şimdi gazoz şişesine oturup ölmeyi beklicem

• 6yı gördüm alt f4 attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cureshat

Abiler ablalar ne yapayım bu durumda ?

• bana göre kız seni oynatmaya çalışıyor gerçekten seviyorsa karşılık vermeni öneririm yoksa pişman olursun
  • Dışardan bakınca ergen gibi anlatmış olabilirim ve 16 yaş gelecek adına plan yapmak için erkense bu bilmem iyi oldu pek bir şey düşünmem artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.