ARKADAŞ 3 GÜN OYNADIM YUKARIDA 3 DAY PREMİYUM FALAN YAZIYODU ÜÇ GÜN OYNADIM KA PANDI NEDEN ACABA YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERYANİ GİRDİĞİMDE ATIYOOOOOOOOOOOOOR DEMEK İSTİYORUM
premum bitmiş artık zorlancak girmekte gülü seven dikenine katlanır (knight i seven premiuma katlanır) olmuş seninki
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
premum bitmiş artık zorlancak girmekte gülü seven dikenine katlanır (knight i seven premiuma katlanır) olmuş seninki
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
artık sende gerçek bir knightcisin
quote:
Orijinalden alıntı: dogauzun
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
artık sende gerçek bir knightcisin
Alıntıları Göster
peki nasıl premiumum artar
quote:
Orijinalden alıntı: başlangıç
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: başlangıç
Belli miktarlarda para ödeyerek.Mesela 1lira ya 3. derece,2. liraya 2. derece 3 liraya 1. dereceden premium alınır..Ama bunlar birbirlerinden pahalı oldukları halde,avantajlarıda aynı oranda artar..Yani premium üye olmak için para ödemen gerekir..En az miktar 15 ytl civarıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
quote:
Belli miktarlarda para ödeyerek.Mesela 1lira ya 3. derece,2. liraya 2. derece 3 liraya 1. dereceden premium alınır..Ama bunlar birbirlerinden pahalı oldukları halde,avantajlarıda aynı oranda artar..Yani premium üye olmak için para ödemen gerekir..En az miktar 15 ytl civarıdır.
Alıntıları Göster
peki almazsam oynuyamam mı
quote:
peki almazsam oynuyamam mı
Alıntıları Göster
o şifreyi açarken knight ın sana verdiği pir süresi
quote:
Orijinalden alıntı: xengerekx
o şifreyi açarken knight ın sana verdiği pir süresi
Alıntıları Göster
yani bi daha oynuyamayacam mı para vermeden
oynarsın ama server yoğun olmadığı zman
quote:
yani bi daha oynuyamayacam mı para vermeden
Alıntıları Göster
hacılar benimde bi sorum olucak ben yaklaşık 1 aydır knight ı açmıyodum bugün denedim ve fire drake patchi çıkmış sanırım ama bilgisayar otomatik olarak yüklemiyo siteden indirin falan diyo onuda bulamadım biri link atabilirmi yapın bi güzellik şu kardeşinize hadi bea
quote:
Orijinalden alıntı: cHe_GuaverA
hacılar benimde bi sorum olucak ben yaklaşık 1 aydır knight ı açmıyodum bugün denedim ve fire drake patchi çıkmış sanırım ama bilgisayar otomatik olarak yüklemiyo siteden indirin falan diyo onuda bulamadım biri link atabilirmi yapın bi güzellik şu kardeşinize hadi bea
Alıntıları Göster
arkadaş knight ı silip gidip sitesine log in orda oyunu indir var indir cen ama full cilent midir öle bişey yazıyo ona tıkla down load. com a yollayacak seni download now var ona bas bekle biraz çalıştır kaydet felan çıkçak çalıştıra bas 1:30 saat bekle yüklendimi yüklendiği dosyadan yükle üstünde stup1453 yazana çiftıkla sonrada yükle sonrada kolay gelsin
quote:
arkadaş knight ı silip gidip sitesine log in orda oyunu indir var indir cen ama full cilent midir öle bişey yazıyo ona tıkla down load. com a yollayacak seni download now var ona bas bekle biraz çalıştır kaydet felan çıkçak çalıştıra bas 1:30 saat bekle yüklendimi yüklendiği dosyadan yükle üstünde stup1453 yazana çiftıkla sonrada yükle sonrada kolay gelsin
Alıntıları Göster
abi boş olduğu zaman diosunda disconet from dio oyundan atıyo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
BİZ [YANİ TÜRKLER]BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ GELİŞTİRİYORUZ
1.modemini aç kapa 2.serwer seçimini yaptıktan sora dc penceresini beklemeden paso entera bas.
K2 DAHA BİZE NELER YAPTIRACAK ACABA
quote:
Orijinalden alıntı: SanalKabus
quote:
1.modemini aç kapa 2.serwer seçimini yaptıktan sora dc penceresini beklemeden paso entera bas.
K2 DAHA BİZE NELER YAPTIRACAK ACABA
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus
quote:
İstersen verme o senın bılecegın iş 2 ay sonra senedede hastalık yapar sende almak zorunda kalırsın
quote:
Orijinalden alıntı: delucıa
İstersen verme o senın bılecegın iş 2 ay sonra senedede hastalık yapar sende almak zorunda kalırsın
Alıntıları Göster
BİLİYORUM SONUNDA ALCAM
quote:
BİLİYORUM SONUNDA ALCAM
Alıntıları Göster
bu adam bılerek yapmıosa bende adam deılım:D
quote:
Orijinalden alıntı: murtazaa
bu adam bılerek yapmıosa bende adam deılım:D
Alıntıları Göster
AMA İSTERDİM PARASIZ Bİ YOLUNUN OLMASI
quote:
AMA İSTERDİM PARASIZ Bİ YOLUNUN OLMASI
Alıntıları Göster
bence hiç başlama
quote:
Orijinalden alıntı: karapanter44
bence hiç başlama
Alıntıları Göster
genç dc yiyosundur.olur böyle seyler alısırsın zamanla.bu arada sana gecmiş olsun.bu ko hastalık gibidir geçmek bilmez yakında rüyalarında bile bu oyunu oynamaya başlarsın