Şimdi Ara

abiler şehrin içinde otobüs ile dolaşmak istiyen varsa buyursun (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 3 kere bitiridim bu oyunu gerçekten çok zevkli
    eksileri çok kısa sürüyo,,,sesler berbat,,,başka kamera açısı olmaamsı
    bunlara rağmen gerçekten zevkli
  • OYUN SÜPER hemde "60" mb
  • ilk bölümde otobüs durağından çıktıktan sonra önce sağa sonrada dörtyol ağzından sola dönerken kasma oluyormu ?????? bende tam orda atlama yapıor
  • acaba yeni otobüs paketleri add-ons çıkmışmıdır bu oyun için bilgisi olan varmı
  • yha arkadaşlar dikkat ettimde bu ss koyanların hepsi ynarken hep ceza almışlar ve puanları hep 0ın altında ben farklıyım demiorm ama yani sizcede çok sert diilmi kurallar
    şerit deiştiriyorum -10 dio ne biliiim herşeye puan kırıo

ama pyun süper şu an saatgecenin 3ü ve ben o oyunu oynuorm:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

ilk bölümde otobüs durağından çıktıktan sonra önce sağa sonrada dörtyol ağzından sola dönerken kasma oluyormu ?????? bende tam orda atlama yapıor

oynayanlar bu soruma yanıt verebilirlermi?? ilk başta duraktan çıkıorsun sağ yapıon sonra düz gittikten sonra 4 yoldan sola dönerken biraz atlama oluor..oyundada ara ara farklı yerlerde olabilior sizde durum nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakobgfb

OYUN SÜPER hemde "60" mb

yha herkesde 60 mb olmasına takmış kafayı arkadaşlar oyunun setupu 60 mb kendisi 200mbye yakın

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

ilk bölümde otobüs durağından çıktıktan sonra önce sağa sonrada dörtyol ağzından sola dönerken kasma oluyormu ?????? bende tam orda atlama yapıor

oynayanlar bu soruma yanıt verebilirlermi?? ilk başta duraktan çıkıorsun sağ yapıon sonra düz gittikten sonra 4 yoldan sola dönerken biraz atlama oluor..oyundada ara ara farklı yerlerde olabilior sizde durum nasıl?

valla ben şu an 2. tier deyim ama hiç öle bişi hatırlamıom srry

bu arada gecenin bu saati forumde bitek bis warıs glba

• yha yol tierler arttıkça uzamaya başladı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.