Şimdi Ara

abiler şehrin içinde otobüs ile dolaşmak istiyen varsa buyursun (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilginç bir oyun.Duraklarda yolcu alırken açılıp kapanan kapılar falan bayağı gerçekçi.Frene fazla basınca yolcuların kızması güzel bir olay.Hele mahkum taşırken kaza yapınca ıslık çalmaları süper birşey.ama oyun çok çabuk bitiyo..
  • evet zevkli oyun
  • normalde 1 saatlik bi oyun süresi var crackle hallediliyo sanırım

bence bu oyunu şirket aslını daha çıkarmadı full sürüm ü böle olamaz piyasada herkeste demosu var
  • Oyunun orjinali 60mb zaten

buda crack değil crack demiyelim ayıp olur şimcik :P:=)

yani limiti aştıran yama daha uygun :=)

http://rapidshare.com/files/26847242/BD_crack_by_best_up.rar
  • yaw oyun harbi hoşuma gitti eğlenceli we gerçeğe uygun
  • Oyun güzel.
  • ya ben ikinci ye geçtim we hatta ikinci tier in ikinci otobüsünü kullanıyodum ki oyundan attı.tam sürümünü al diye.sora tekrar denedim.girmek için deneme wersiyonu biitti gibi bişiyler yazıyo.şuan oyuna giremiyom
  • hemen yükliyecem
  • indiriyorum ben çok severim böyle oyunlari tşkler kardeş paulaşim için
  • oyun gerçekten güzelmiş... kaç mb bu...
  • bu oyundan beklentilerim çoktu ama hepsi nerdeyse ters döndü..kokpit yok,serbestlik yok,aşırı kuralcı,körüklü otobüsler yok,yapabileceklerimiz sınırlı..ama düşünce güzel,2. oyun çıkarsa bu istediklerim mutlaka olmalı,en azından bn 18wos gibi bişe bekliyordum ama cırt çıktı
  • emeğine sağlık çok güzel bir oyunmuş tşk ama bide demo olmasa daha da güzel olurmuş bide arkadaşlar midtown madnnes 3 demo weya tam sürüm olarak indirebileceğim bir site warsa lütfen söleyin weya gönderebilecek biri warsa onada razıyım murder_diablo@hotmail.com
  • cok ii yaaa
  • ewt midtown madness 3 ün pc versiyonu ne zaman cıkcak bılen var mı(Daha doğrusu çıkcak mı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: February 29th

http://www.busdrivergame.com/

Verilen link oyunun demosu yalnız.

kardeş bu verdiğin demomu full sürümmü eğer full sürümse nasıl indiriliyor nasıl bişi nasıl indirebilirim paralı değil demi buy flnda diodu da bi cvp verirseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: February 29th

Bölümlere başlarken ipucu veriyor ya, dönerken sinyal verin, zaman tablosuna uyun gibisinden. Yalnız ben şu mesaja koptum:

abiler şehrin içinde otobüs ile dolaşmak istiyen varsa buyursun

Müşteri velinimetimizdir hesabı. muhahaha

Bu arada bir mesaj da ben vereyim: "Hepimiz çocuğuz!" ya da "Hepimiz 3 yaşındayız!".

Bu arada oyunun cracklisini buldum.

Ya arkadaşım msn ini verirmisin alalımşu crack i

• Güzel oyuna benziyor
  • indiriorum crack i direk içine mi atıoruz
  • oyunun fullünü arıyorsanız buyurun link
    http://www.turk.download.net/html/news.php?readmore=5928
    aradaki noktayı kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 21 Haziran 2007; 20:54:48 >
  • Nasıl bişey yarış felan mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.