Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maysakira -- 3 Ağustos 2022; 0:22:56 >

• Hayırlısı olsun. Genç arkadaşım. Öne çıkarıyorum.

• Ktü gelir bence en kötüsü trakya gelir iç mimarlık düşüşte
  • up.
  • Up
  • Lütfen bakıp geçmeyinHer yorum benim için önemli.Uplayan arkadaşlara çok teşekkürler
  • Up
  • İç mimarlıklardan birisi hayırlı olsun Ktü gelebilir bölümden tamamen alakasız bir şekilde genellikle mühendislikte o sıralar ilgi gören şeyler yükseliyor iç mimarlık artık popüler değil ondan düşmeye devamda eder istediğiniz bölümmüş zaten hayırlı uğurlu olsun şimdiden bölümünüzle ilgili içeriklere bakabilirsiniz

• iç mimarlık zengin işi çevrende sana sahip çıkacak referans olacak biri yoksa seçme

• Up
  • Up _ son çırpınışlar :')
  • Upss
  • iç mimarlık niye sayısal lan
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Çok istemiştim ama çevrem hep bunu diyor demekki bu ülkede sevdiğin şeylerin peşinden koşmuycaksin sadece geçim saglayabilecegin bölümleri yazman gerekiyor.4 yıl dış memlekette okuyup sonrasında işsiz kalmak yerine sanırım 2 yıl saglik okuyup kpss kasmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maysakira -- 3 Ağustos 2022; 0:9:48 >
  • Konuyu silmeyi nerden yapıyoruz biri beni aydinlatabilir mi? Yeniyim de
  • maysakira kullanıcısına yanıt
    Konuyu duzenleye gir konu adini silindi yap ve yazdiklarini da yani duzenlemeden yapcaksin
  • maysakira kullanıcısına yanıt
    Sen silemiyorsun kanka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.