Şimdi Ara

ABİLERİM Bİ BAKIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir yıldır sosyal medyada takip ettiğim bi kız var.Kız hem güzel hem varlıklı hemde zeki bende bu yüzden ona karşı içten içe hayranlık duyuyorum.Geliyim olaya 2-3 gün önce arkadaş derste bana instagramdan güzel kızların fotoğrafını gösteriyor gösterdikleri arasında bu kızda var.Bende takip ediyorum bunu dedim(yanlış anlamayın).Neyse onsan sonra bu kız instaya yeni foto eklemiş arkadaş artık kıza seninki diyor ve bu kızın yaz tatili sıralarında bizim sınıftan biriyle iyi arkadaştı biliyorum ama bizim sınıftaki kişiyle hala iyi arkadaşlar.Ve bugün arkadaşı uyardım deme şöyle seninki diye dedim ondan sonra iyice üsteledi bizim sınıftaki arkadaşına bu onu seviyo dedi.Beni bütün gün boyunca makaraya aldılar ondan sonra arkadaş sana ayarlıcam dedi bende yapma dedim.Ondan sonra blöf yaptım ve bende seninkine yazarım dedim korktu gibi ama bilmiyorum.Şimdi evdeyim konuyu size açayım dedim.

Kızlada ben tanışmak istiyodum açıkcası ama seni seviyo diye değil arkadaş olarak bide bunun erkek arkadaşı var ama araları bozukmuş neyse arkadaşda ayırırım dedi ben yine hayır dedim.şimdi kızla böyle tanışırsam benden nefret eder biliyorum ne yapacağımı bilemedim bi yardım edin abiler.

• Baktım gidiyorum
  • ne diyo bu çocuk ya
  • ceess kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olan olmuş bir kere, devam et takma kafana
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Ama kız o kadar iyiki bi şekilde benden nefret etmesini istemiyorum korkudan faceyi açamadım

• Bak normalde yazılmayacak kadar saçma bir durum ama ...

Kardeşim kızdan uzak dur , sonuçta sevgilisi var arası iyi olsun veya kötü olsun bu durum senin ona yazman gerektiğini göstermez...

Sonuçta onun sevgilisi sende olabilirdin , ve başka bir çocuk siz sevgiliyken kız arkadaşına yazsaydı ?

Bu yaşlarda her şey görüntüden ibaret olduğu için , çabuk unutursun
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    zaten kıza yazdığım yok ben sadece arkadaş olmayı istiyordum bunu uyduran arkadaşlarım.
  • Kıza ciddi anlamda hayran olmuşsun sanki film yıldızı yada şarkıcı gibi. Onu göklerde, kendini yerin dibinde görüyorsun. Önce ikinizin de eşit olduğunu kabul et çünkü başka kızlar için de ilerde aynı şeyi düşüneceksin bu gidişle ve kafandan atmaya çalış zaten kızın sevgilisi varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesbatu

zaten kıza yazdığım yok ben sadece arkadaş olmayı istiyordum bunu uyduran arkadaşlarım.

Tamamda bu arkadaşlık neyi amaçlıyor ? iş dönüp dolaşıp aynı amaca gidiyorken saçmalama bırak kız kendi halinde takılsın ...

Birde gerçekten arkadaşın olan kızları takip et , hiç bağlantı olmayan kişi hakkında hayaller araştırmalar filan yapma...

Hayal kırıklığına uğrarsın
  • okumadim ne diyo bu sincap

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sadece arkadaşlık kurmayı amaçlıyorum başkada bişey yok(gerçekten yok).
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesbatu

Sadece arkadaşlık kurmayı amaçlıyorum başkada bişey yok(gerçekten yok).

Tamamda bahsettiğin kızdan etkilenmişsin , hayran kalmışsın sen hiç erkek arkadaşlarına böyle hayranlık besledin mi ?

Kız arkadaş kavramı böyle olmaz ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.