Şimdi Ara

Abilerim ilgilenirseniz sevinirim Server Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler ben oyunu yükledim ijjiden bir kaç gun arka arkaya girdim ..Charimi kastim ama bir gun sabah girdigimde Hane su Quest 1 2 3 4 5 6 7 ve Clan war watch serverli gorunmuyor bom bos bir server connect yazisida islemiyor bana bir cozum bulursaniz cok makbule qecer cok saolun

Tesekkurler abilerim saygilar

• Lag fln olmuştur tekrar denediğinde aynı sorunu aldın mı?
  • ewet aldım hatta oyunu sildim tekrar yükledim tam 4 kere yine olmadı
  • o zman firewall u kontrol et bi.
  • abi kontrol ettim yine olmuyor ne olursunuz bana bir çozuum bulalim oyunu cok oynamak istiyorumABi bu donanim haberde tüm çözümleri buldum yine bulacaqima inaniyorum ...
    Ama bu cozumun gec bulunmasini istemiyorum ne olursunuz bana yardim edin

Tesekkur ediyorum.

Saygilarimla

ByForNiN|JaeeeeXale
  • Hmm, IE kullanıyosan Firefox kullan diycem de o fark yapcağını sanmam her neyse bakalım yapabilcez mi ben biraz araştırıyım.. bişeyler bulursam söylerim.. aklıma gelen bişey yok firewall değil, anti vir değil, net gitmesi değil, Server offline de değil... ne olabilir hiç bi fikrim yok şu anda, bulduğum anda söylerim .)

Bilen varsa söylerse de sevinirim.
  • abi sen onu birak ta lutfen nolur solermisin su oyunu napcaz nolur abilerim
    hadi abii size guvern1orum
    lutfen?

saygilarimla

tesekurler
  • abilerim cevapyoqmu ??
  • O gözükmeme sorunu genelde internetten oluyor internet bağlantısı zayıflarsa veya koparsa serverlar kayboluyor ben başka bir durumda görmedim..
  • Hmm.Küçük bi öneriyle Başlıyım;

Modemi Resetle O zaman Bağlantın Yenilenir Ve Eğer Statik IP Değilse DHCP Trafından Otomatik IP'in Yenilenir.İnternet Hızlanır.Ayrıca Modemdeki Sorunlardan (Firewall,Port) Modemin Gunz'u Engelliyor oLabiLir...

Modeminin Türüne Göre Firewall Kapatmayı Araştır Derim
  • GunZ´u engellemeden değildir çünkü engellese launcher çalışmaz...
  • Özür Dilerim Düzgün AnLatamadım Sanırım (=

Modem GunZ u Engellerse Launcher Çalışır Fakat Oyuna GiriLmez,yada girilir ve Agent Error Alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoobStory

Özür Dilerim Düzgün AnLatamadım Sanırım (=

Modem GunZ u Engellerse Launcher Çalışır Fakat Oyuna GiriLmez,yada girilir ve Agent Error Alınır

modem ijji installer blocklarsa ki launcherden onu kastetmiş mehmet sanırım, launcher açılmaz.. Eğerki Gunz.exe blocklarsa o zamanda server ekranı gelmez ya da oyun açılmaz.
  • saolun deneyecegım
  • ijjide bir kaç arkadaşımdada aynısı oLdu eğer çok kötü bir şey yapdıysan ip ban atıLıyor diye biLiyorum arkadaşLarım başka üyelikle girmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoggyDogg

ijjide bir kaç arkadaşımdada aynısı oLdu eğer çok kötü bir şey yapdıysan ip ban atıLıyor diye biLiyorum arkadaşLarım başka üyelikle girmişti

IJJI gunz olsun diğer gunzlar olsun IP ban diye bişey duymadım, Acc ban var IP ban yok diye biliyorum %100 emin değilim ama öyle olması gerekli :) Eğerki IP ban olcaksada Modemi resetleyince geçen cinsinden olur heralde :)
  • ıp ban varsa baska üyelkle nasıl girio?
  • hayır onun kasteddiği sanırsam şu : ben hack kullanmıştım ama istemeyerek....neyse ondan sonra serverler az gözüküodu girdiğim serverde hep agent error alıodum...ss çekiolar belki on kasdetmiştir ama pin ban yazdığını görmedim...
  • abicim sana hemen söliim ijji ye ilk baladığımda aynen bana olan şeydi bu 2 gün girdim sonra error werdi en az 15 kez yukledm DH 'de cok aradım her bi şeyi denedm sonuç HaLa calısmıo ben umudu kestim
  • Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.