Şimdi Ara

Abilerim Kardeşlerim Ustadlar Yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Orijinalden alıntı: tamu_dayi

cruze için 1.6 motorun küçük geldiğini bu yüzden çok yaktığını vede çok ağır bir araç rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş diye okumuşumtum forumlarda 2.0 motor dizel içinde 62 binlara çok malesef bu para bende yok :)

lütfen yanlış anlama senin için söylemiyorum ama şunun gibi "rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş" yorumlara rastlayınca gerçekten gülüyorum.

nede olsa komik bir durum, sonuç olarak koca arabayı oyuncak sananlar var.
    2.5 yıldır otomatiğini kullanıyorum, ne şehir içinde nede şehir dışında beni üzdü. daha rampada kamyon falan da geçmedi.

forumlarda, her araç için garip yorumlar bulmak mümkün oluyor, böyle durumlara pek aldırış etmeyin.

ek.seçenek olarak;
    manuel için mazda3
    otomatik için civic cvt. derim.

yok bende forumda okudumlarım yoksa denemişliğim yok yada araça sahibi eşim dostum yok ama sanrım 1050 kg cruze baya ağır değil mi sizce?

• quote:

quote:

quote:

cruze için 1.6 motorun küçük geldiğini bu yüzden çok yaktığını vede çok ağır bir araç rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş diye okumuşumtum forumlarda 2.0 motor dizel içinde 62 binlara çok malesef bu para bende yok :)

lütfen yanlış anlama senin için söylemiyorum ama şunun gibi "rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş" yorumlara rastlayınca gerçekten gülüyorum.

2.5 yıldır otomatiğini kullanıyorum, ne şehir içinde nede şehir dışında beni üzdü. daha rampada kamyon falan da geçmedi.

forumlarda, her araç için garip yorumlar bulmak mümkün oluyor, böyle durumlara pek aldırış etmeyin.

ek.seçenek olarak;
    manuel için mazda3

yok bende forumda okudumlarım yoksa denemişliğim yok yada araça sahibi eşim dostum yok ama sanrım 1050 kg cruze baya ağır değil mi sizce?

1050 degil 1300 kilo civarı cruze un boş ağırlığı.

hocam ayrıca sırf motor için cruze almıcam diyosan yazık ediyosun, 1.6 cruze un motoru ile alcagın 1.6 honda civic in motoru arasında fark yok. hatta cruze daha az yakıyor civic den. performans olarak ikiside aynı. ama yok koydum kafaya cruze almıcam diyosan bisey demeyeyim bundan sonra .) en azından kendin bayiye gidip ücretsiz test sürüsü yapabilirsin (manuel düsünüyosan kesinlikle manuel vitesini test et)

şahsen civic in iç mekanı bana iğrenç ötesi geliyor sırf bu yüzden almam.

Abilerim Kardeşlerim Ustadlar Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 28 Şubat 2012; 1:44:28 >

• quote:

quote:

quote:

ek.seçenek olarak;
    manuel için mazda3

bence bu sınıf için 1200lü kilolar normal

mesela;
    115bg'lik astraJ 1315kg
    125bg'lik civic 1240kg
    124bg'lik corolla 1270kg gibi....

124bg'lik cruze 1285kg... c sınıfı araçları aşağı yukarı aynı kilo da ...

aklınızdaki araçları test etmenizde fayda var, yazılanlara pek aldırış etmeyin(her araç için)
    başkası için şu araba, bu araba demek gerçekten çok kolay. doğru seçimi yapmak kolay değil, araba işi gerçekten zor. kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.