Şimdi Ara

Abilerim Kardeşlerim Ustadlar Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *** Yakıt problem değil genede 1.6 motor bir araç tercihimdir...
    *** kasa farketmez sedan hb olabilir...
    *** şuan bende olan 2004 model doblo aracımı verip üstüne para vereceğim
    *** Aydın İzmir ve çevresi olabilir önerebileceğiniz bi marka bi araç varmıdır ?
    *** Aracımın üstüne en fazla 35 bin lira verebilirim...

Teşekkürler Dostlar

• 0 km 2012 model Chevrolet Cruze alın

Abilerim Kardeşlerim Ustadlar Yardım lütfen
  • cruze için 1.6 motorun küçük geldiğini bu yüzden çok yaktığını vede çok ağır bir araç rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş diye okumuşumtum forumlarda 2.0 motor dizel içinde 62 binlara çok malesef bu para bende yok :)
  • Jetta
  • toyota corolla d4d
  • Yenı Honda Civic. Ya da 1 hafta daha bekleyip Hyundai i 30
  • İkinci el Honda Accord almalısın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el araç için benim takasa girmem lazım dobloyu alıp accord verecek birini bulmam lazım çok uzun iş en güzeli 0 almak 1.4 jetta comfortline aklıma yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamu_dayi

ikinci el araç için benim takasa girmem lazım dobloyu alıp accord verecek birini bulmam lazım çok uzun iş en güzeli 0 almak 1.4 jetta comfortline aklıma yattı

Vw ve Ford fiyatları çok şişirilmiş durumda. O kadar para vermeye değmez.
  • civic şuan bi adım öne geçti bakalım önce aydını sonra izmir arayıp bi fiyat araşştırması yapayım sonrası ya nasip tşekküler
  • Bence ilk önce aracınızı satın 0 araç alıcağınız galeri servis herneyse çok düşük fiyattan sayacaktır
  • O paraya full Corolla alınır(benzinli)
  • quote:

cruze için 1.6 motorun küçük geldiğini bu yüzden çok yaktığını vede çok ağır bir araç rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş diye okumuşumtum forumlarda 2.0 motor dizel içinde 62 binlara çok malesef bu para bende yok :)

o yazılanların %90ı asılsız ve 113lük eski motor için.

şu an satılan cruze lar 124lük güncel motorla satılıyor ve yakıt tüketimi sınıfındaki çoğu araçtan daha az. çekişi de gayet iyi. forumda cruze u olan çok sayıda insan var onlar da bunu teyit etcektir zaten

ayrıca 1.6 motorlar için yakıt tüketimi karsılastırması

http://resim.donanimhaber.com/m_56337649/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56337649

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

O paraya full Corolla alınır(benzinli)

corrolla yerine civic tercihim şahsen daha çok hoşuma gidiyo herşeyi ile civic bu arada elegance 47binlira manuel
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

cruze için 1.6 motorun küçük geldiğini bu yüzden çok yaktığını vede çok ağır bir araç rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş diye okumuşumtum forumlarda 2.0 motor dizel içinde 62 binlara çok malesef bu para bende yok :)

şu an satılan cruze lar 124lük güncel motorla satılıyor ve yakıt tüketimi sınıfındaki çoğu araçtan daha az. çekişi de gayet iyi. forumda cruze u olan çok sayıda insan var onlar da bunu teyit etcektir zaten

abi bizim ülkemizde adın çıkcağına canın çıksın daha iyi yıllarca anadol için saman demişler ama mühendisleri çıktı geçen gün nvtde izledim ne samanı diyolar adam tamamiyle şehir efsanesi diyo ben yarın arabayı alıyorum ama ömürlük deil sonuçta kafama eser pederi kandırdım mı civicin üstüne koyar bmw mercedes alırım cruze için tabuları yıkmak gerek civic öyle mi ?

• quote:

quote:

quote:

abi bizim ülkemizde adın çıkcağına canın çıksın daha iyi yıllarca anadol için saman demişler ama mühendisleri çıktı geçen gün nvtde izledim ne samanı diyolar adam tamamiyle şehir efsanesi diyo ben yarın arabayı alıyorum ama ömürlük deil sonuçta kafama eser pederi kandırdım mı civicin üstüne koyar bmw mercedes alırım cruze için tabuları yıkmak gerek civic öyle mi ?

Cruze için tabular çoktan yıkıldı .)

sadece Chevrolet i sevmeyen çekemeyen bir kesim insan kötülüyor. birde iste bu kulaktan dolma seylerle cruze cok yakıyor vs. diyen kesim var

ama siz araba alıyosanız milletin fikirlerine göre mi alcaksınız, yoksa kendi beğeni ve isteklerinize göre mi alcaksınız bu önemli

insanlar ne der diye düsünüyosanız Cruze alın inanın bir çoğu hayranlıkla bakcaktır arabanıza

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cruze için tabular çoktan yıkıldı .)

sadece Chevrolet i sevmeyen çekemeyen bir kesim insan kötülüyor. birde iste bu kulaktan dolma seylerle cruze cok yakıyor vs. diyen kesim var

ama siz araba alıyosanız milletin fikirlerine göre mi alcaksınız, yoksa kendi beğeni ve isteklerinize göre mi alcaksınız bu önemli

insanlar ne der diye düsünüyosanız Cruze alın inanın bir çoğu hayranlıkla bakcaktır arabanıza

abicim cruze için 2.0 dieselini alırım benzinli 1.6 cruze düşünmüyorum o kadar param olsa keşke dizelini alsam butce benim arbayla en fazla 50bin diyo nasip artık ama teşekkürler değerli bilgilerin için en azından daha olumlu düşünüyorum cruze ile ilgili

• Sn. tamu_dayi,
    Yakıt önemli değil demişsiniz. Bu yüzden size Civic'i öneririm. Yüksek kaliteyi düşük fiyata veriyorlar. Diğer markalardaki fiyatlar Ay'a ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurzweil

Sn. tamu_dayi,
    Yakıt önemli değil demişsiniz. Bu yüzden size Civic'i öneririm. Yüksek kaliteyi düşük fiyata veriyorlar. Diğer markalardaki fiyatlar Ay'a ulaştı.

şuan için evet bende civic diyorum bakalım benim 2004 model dobloyu kaça sayacaklar üste kaç para isticekler ona göre değerlendiricem birde jetta ihtimali var 1.4 comfortline
  • quote:

lütfen yanlış anlama senin için söylemiyorum ama şunun gibi "rampalarda sizi sollayan kamyonlar olabiliyormuş" yorumlara rastlayınca gerçekten gülüyorum.

nede olsa komik bir durum, sonuç olarak koca arabayı oyuncak sananlar var.
    2.5 yıldır otomatiğini kullanıyorum, ne şehir içinde nede şehir dışında beni üzdü. daha rampada kamyon falan da geçmedi.

forumlarda, her araç için garip yorumlar bulmak mümkün oluyor, böyle durumlara pek aldırış etmeyin.

ek.seçenek olarak;
    manuel için mazda3
    otomatik için civic cvt. derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 28 Şubat 2012; 1:25:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.