Şimdi Ara

ACİL YARDIM ARKADAŞLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza. 2004 model marea liberty arabamın 70000 bakımlari icin ilk defa yağını değiştirmem gerekiyor kullanmam gereken castrol yağ hangisi yardım ederseniz cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: jaschar

merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza. 2004 model marea liberty arabamın 70000 bakımlari icin ilk defa yağını değiştirmem gerekiyor kullanmam gereken castrol yağ hangisi yardım ederseniz cok sevinirim

GLIS BP TDS
    Edge 0W-30

CASTROL
    Edge 0W-30
    MODERN MOTORLAR İÇİN

NOT: ASLA HERHANGİ BİR YAĞ KATKISI KULLANMAYIN
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kullanma Yeri
    Castrol Edge 0W-30, Castrol'ün yeni nesil teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için geliştirilmiş tam sentetik bir motor yağıdır.
    Castrol Edge 0W-30, Mercedes Benz, General Motors, BMW, VW gibi en önemli araç üreticilerinin spesifikasyon taleplerini karşılayan bir üründür.
    Castrol Edge 0W-30, yeni nesil teknolojisi sayesinde uzun yağ değişim aralığı süresince aracınızdan yüksek verim ve performans almanızı sağlamak üzere özel olarak geliştirilen formülasyona sahiptir ve önemli ölçüde yakıt tasarrufu ve aşınmaya karşı koruma sağlar.
    İşte bu yüzden Castrol Edge 0W-30, BMW, Mercedes-Benz, VW, Honda, Opel, Volvo ve daha pek çok modern motora sahip araçta kullanılmaktadır.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sağladığı Faydalar
    - Yüksek akışkanlık ve soğutma özelliklerine sahiptir.
    - Uzun yağ değişim aralıkları süresince aracınızdan yüksek verim ve performans almanızı sağlar.
    - Yüksek performanslı araçlar için dünyanın önde gelen üst sınıf araç üreticileri tarafından belirlenen standartları karşılar.
    - Castrol'ün eşsiz sentetik teknolojisi ile standart yağlara göre daha üstün performans gösterir.

Onay ve Şartnameler
    API SL/CF
    API SM motor test değerlerini karşılar
    ACEA A3/B3, A3/B4
    MB-Approval 229.3/ 229.5
    BMW Longlife-01
    VW 502 00 / 505 00
    GM-LL-A-025 ,GM-LL-B-025

Depolama
    Bütün ambalajlı ürünler kapalı yerde depolanmalıdır. Ancak fıçıların açık yerde depolama zorunluysa, ürünün kötü hava şartlarında su ile temas ederek zarar görmesini önleyebilmek için; fıçılar baş aşağı konmalıdır. Ürün 60 C'nin üzerinde, güneş ışığı alan yerlerde ya da dondurucu hava şartlarıyla doğrudan teması olan alanlarda depolanmamalıdır.

Edge 0W-30
    MODERN MOTORLAR İÇİN

Sağlık,Emniyet ve Çevre
    Bu ürüne ilişkin sağlık,güvenlik ve çevre bilgileri Güvenlik Bilgi Formunda verilmiştir.Bu bülten olası tehlikeler,alınacak tedbirler ve ilk yardım hakkında detaylarla birlikte ürünün çevresel etkileri ve kullanılmış ürünün imhası hakkında bilgi içerir.

Castrol Madeni Yağlar Şirketi ürünün doğru/belirlenen şekilde ve belirlenen tedbirler alınarak kullanılmaması halinde sorumluluk kabul etmez. Ürün farklı bir şekilde kullanılmadan önce Castrol Madeni Yağlar Şirketine danışılmalıdır.

Tipik Özellikleri

Test Metodu Birim Viskozite Sınıfı

SAE 0W-30

Test
    Birim

Tipik Değer
    Yoğunluk @ 15 ºC
    g/cm3

0.838
    Viskozite @ 40 ºC
    cSt

72
    Viskozite @ 100 ºC
    cSt

12.2
    Viskozite @ -35 ºC
    cP

5800
    Viskozite İndeksi
    -

167
    Toplam Baz Numarası
    mg KOH/g

10.3
    Parlama Noktası (PMCC)
    0C

212
    Akma Noktası
    0C

-54

Yukarıdaki değerler normal üretim toleransları içindeki tipik değerlerdir.

Bu teknik bilgi bülteni basıldığı tarihte geçerli olan bilgileri içerir.Bu teknik bilgi bültenindeki veri ve bilgilerin doğru ve tam olduğu konusunda doğrudan veya dolaylı olarak hiçbir garantiye ve ifadeye yer verilmemişitr.
    Bu ürünün güvenli bir şekilde değerlendirilmesi ve kullanılması,tüm kanun ve yönetmeliklere uyulması kullanıcının kendi sorumluluğundadır.Bu teknik bilgi bülteninde yer alan hiçbir ifade geçerli lisansa sahip olmadan patentli herhangi bir buluşun uygulanması için izin,öneri ya da yetki verilmiş olduğu ya da verilebileceği şeklinde yorumlanmamalıdır.
    Castrol Madeni Yağlar Şirketi,ürünün normal dışı kullanımından kaynaklanabilecek herhangi bir zarar veya ziyandan ya da ürünün yapısındaki tehlikelerden sorumlu tutulamaz.
    Castrol Madeni Yağlar
    Sarı Kanarya sokak Castrol Direct : 0212 4737737
    No:14 Kat:19 Fax: 02165712950
    34742 e-mail: teknikdestek@castrol.com
    Kozyatağı/İstanbul
    Original Author: Banu Uzunoglu/MEU/BPGroup Date Created: 15/06/2006 09:25:31 Last Editor: Banu Uzunoglu/MEU/BPGroup Last Modified:18/05/2009 12:40:59

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.