Şimdi Ara

Abilerim Lütfen bana Tavsiye verin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler 11 sınıf mf seçtim Üniversite sınavına hazırlık yapmaya başlamak istiyorum fakat bilgisayar oyunlarından vazgeçemiyorum bunun farkındayım okumadan hayatın ne kadar zor oldugunu ne yapmam lazım

• Sanki okuyunca kolay oluyor da!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maksim Gorki

Sanki okuyunca kolay oluyor da!

fabrika işcisi yada mcdonalds elemanı olmak istemiyorum abim var galatasaray bilgisayar mühendisligi tutturmaya çalışıyor bende onun gibi olmak istiyorum fakat bilgisayar oyunları aile baskısı var üzerimde ne yapmam lazım
  • Galatasaray bilgisayar mı?

O varken niye bize soruyon kardeş?

Edit: 13k ile alıyormuş. Hukuğu 60'la alıyor bu üni. ilk 200 falan alıyordur diye tahmin etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 4 Temmuz 2016; 20:00:27 >
  • Okulundaki çalışkanlarla muhabbet kur okul başlayınca. Ağzın iyi laf yapıyorsa onların kanalına girmeyi başarırsın zaten :) Onlarla takılmaya başla gırgır şamata derken ister istemez seni çok etkiliyor. Benim futbolla hiç alakam yoktu mesela. Yeni sınıfımda iddaacı bi gruba denk gelince danimarka liglerini bile takip etmeye başladım arkadaş ortamı herşeydir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliness

quote:

Orijinalden alıntı: Maksim Gorki

Sanki okuyunca kolay oluyor da!

fabrika işcisi yada mcdonalds elemanı olmak istemiyorum abim var galatasaray bilgisayar mühendisligi tutturmaya çalışıyor bende onun gibi olmak istiyorum fakat bilgisayar oyunları aile baskısı var üzerimde ne yapmam lazım

Bilgisayardan uzak durman lazım. Vaktini değerlendir; ders çalış, kitap oku. Bu yıllar çabuk geçiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.