Şimdi Ara

Abime SAMSUNG aldırmadım ne aldırayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 haftadır araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Buradan aldığım tavsiyelerle aldığım ürünlerde hiç bir sorun yaşamadım o sebepten yine buraya başvurdum fakat klima ne lcdye ne de laptopa benziyor kafam çok karıştı. O sebepten anlayanlar bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinicem.

-Antalya'da yaşıyorum ve klima sadece soğutma için kullanılacak.

-Oda 20 metrekare ve yalıtımın çok iyi olduğu söylenemez.

-Bütçe en fazla 2000 TL.

-Yazın günde en fazla 8 9 saat kullanılacak ve bu sebepten inverter gerekli midir onda da kararsızım. Sürekli kullanmayacaksan inverter alma diyorlar çok fark etmez diyolar,kaldı ki elimdeki bütçeyle gerçek bir inverter alabilir miyim onu da bilmiyorum.

-Araştırdığım kadarıyla servise vakumlama yaptırmak ve bakır boru elzem olan şeyler. Bunları yazdım. Fakat filtre mevzusunda kafam çok karışık,bazı üstatlar HEPA filtrenin en sağlıklısı olduğunu ionizer olan klimadan uzak durmamız gerektiğini söylemişler. Ozondu hava temizleydi bu konulara girmiyorum ama en üst konuya alındığı için konuşmaya değer şeyler olsa gerek. Fakat hangi klimaya baksam bunlardan var ve kafam karıştı,bunlara o kadar dikkat etmeli miyim ?

-Bunların dışında uzun lafın kısası,bütçe bazlı düşünürsek az yakacak az sesli olacak iyi de soğutacak hangi ürünü tavsiye edersiniz a dostlar ? Abim SAMSUNG alalım diye çok ısrar etti ama forumda okuduklarım beni epey soğuttu samsungdan, o sebepten aldırmadım,sorumluluğum büyük ve zengin de değiliz paranın çöpe gitmemesi için yardımınıza ihtiyacım var.. @mbirol @bps @samet007tr @9köy @Mat35

• quote:

Orijinalden alıntı: maidenhead

Merhaba arkadaşlar,

2 haftadır araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Buradan aldığım tavsiyelerle aldığım ürünlerde hiç bir sorun yaşamadım o sebepten yine buraya başvurdum fakat klima ne lcdye ne de laptopa benziyor kafam çok karıştı. O sebepten anlayanlar bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinicem.

-Antalya'da yaşıyorum ve klima sadece soğutma için kullanılacak.

-Oda 20 metrekare ve yalıtımın çok iyi olduğu söylenemez.

-Bütçe en fazla 2000 TL.

-Yazın günde en fazla 8 9 saat kullanılacak ve bu sebepten inverter gerekli midir onda da kararsızım. Sürekli kullanmayacaksan inverter alma diyorlar çok fark etmez diyolar,kaldı ki elimdeki bütçeyle gerçek bir inverter alabilir miyim onu da bilmiyorum.

-Araştırdığım kadarıyla servise vakumlama yaptırmak ve bakır boru elzem olan şeyler. Bunları yazdım. Fakat filtre mevzusunda kafam çok karışık,bazı üstatlar HEPA filtrenin en sağlıklısı olduğunu ionizer olan klimadan uzak durmamız gerektiğini söylemişler. Ozondu hava temizleydi bu konulara girmiyorum ama en üst konuya alındığı için konuşmaya değer şeyler olsa gerek. Fakat hangi klimaya baksam bunlardan var ve kafam karıştı,bunlara o kadar dikkat etmeli miyim ?

-Bunların dışında uzun lafın kısası,bütçe bazlı düşünürsek az yakacak az sesli olacak iyi de soğutacak hangi ürünü tavsiye edersiniz a dostlar ? Abim SAMSUNG alalım diye çok ısrar etti ama forumda okuduklarım beni epey soğuttu samsungdan, o sebepten aldırmadım,sorumluluğum büyük ve zengin de değiliz paranın çöpe gitmemesi için yardımınıza ihtiyacım var.. @mbirol @bps @samet007tr @9köy @Mat35

Haier geos mükemmel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi modeli hocam ? daha ayrıntılı olursa cevap çok iyi olcak ;)
  • 12lik mi 18lik mi diye sormaya çalıştım ben oda şartlarına göre ama, neyse kardeşim sen de sağol.
  • 12.000 btu yeterli ve fiyatda uygun.

• O paraya ınverter olur ve ınverter al sen bakma ama diyene herkes çok biliyor.
    Daha az elektrik çeker, daha konforlu çalışır, ısı dalgalanması olmaz.
    Ve haier 4X4 Klima.

• alarko carrier gold serisi yazmış bi arkadaş,onunla kıyaslandıgında ne diyosun ? bu arada bayağı araştırdım haier aklıma yattı gibi.ama alarko da yıllardır bildiğimiz marka olunca insan bi düşünmeden edemiyor. bi de haier alırsam serviste sıkıntı yaşamam dmi ?
  • Alarko bir marka bir şey üretmez ordan burdan mal alıp satar.
    Carrier klima işini bırakalı ohhhooooo yıl oldu, arada mideaya falan ürettiyor.
    Haier de sorun çıktığını hiç duymadım, tutki çıktı pvg arasında.
    çakmaya değil gerçek üretici kliması al.

• eyvallah hocam teşekkürler yorumlar için,bende o kafadayım zaten şu an haftasonuna bitiricem inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.