quote:Orijinalden alıntı: potentialkaan naberhayat bir içim sudur iç iç kudur potential sen kimsin lan?
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRhayat bir içim sudur iç iç kudur potential sen kimsin lan?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SneakeR hayat bir içim sudur iç iç kudur potential sen kimsin lan? napacan ki beni, soru istemişsin al sana soru naber nası gidiyor
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: SneakeR hayat bir içim sudur iç iç kudur potential sen kimsin lan? napacan ki beni, soru istemişsin al sana soru naber nası gidiyorAlıntıları Göster ii gidio da ciddi konular lasım söle kim olduunu lan bylord anladım sensin :D
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRii gidio da ciddi konular lasım söle kim olduunu lan bylord anladım sensin :DAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SneakeR ii gidio da ciddi konular lasım söle kim olduunu lan bylord anladım sensin :D senden de hiç bişe kaçmıyo haa
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRii gidio da ciddi konular lasım söle kim olduunu lan bylord anladım sensin :DAlıntıları Göster ben kimim
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: SneakeR ii gidio da ciddi konular lasım söle kim olduunu lan bylord anladım sensin :D senden de hiç bişe kaçmıyo haaAlıntıları Göster heheheh kahin gibi adamım :D
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRheheheh kahin gibi adamım :DAlıntıları Göster sen eltunsun ii birisin sen
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRsen eltunsun ii birisin senAlıntıları Göster Valla öyle demiyor bazıları dolandırıcı diyenler bile çıktı
quote:Orijinalden alıntı: EltunValla öyle demiyor bazıları dolandırıcı diyenler bile çıktı Alıntıları Göster çıkar soru lşütfennnnnn imzan doğru
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRçıkar soru lşütfennnnnn imzan doğru Alıntıları Göster ne yapım adamı deli ediyorlar işi bilende bilmeyende eli olan tak atlıyor lafa hemen bilmeden... bende buna göre yazdım :D Al sana bir sorune iş yaparsın sen
quote:Orijinalden alıntı: Eltunne yapım adamı deli ediyorlar işi bilende bilmeyende eli olan tak atlıyor lafa hemen bilmeden... bende buna göre yazdım :D Al sana bir sorune iş yaparsın sen Alıntıları Göster ben öğrenciyim sro moynarım ve forumda dolanırım yaşım 13 (doğru)haydar dümen gibiyimdir ()
quote:Orijinalden alıntı: SneakeR ben öğrenciyim sro moynarım ve forumda dolanırım yaşım 13 (doğru)haydar dümen gibiyimdir ()Alıntıları Göster kardeşim sen daha bu yaşta burda en işin var sonra ahlakın falan bozulacak sütünü iç sen yat en iyisi
quote:Orijinalden alıntı: Eltunkardeşim sen daha bu yaşta burda en işin var sonra ahlakın falan bozulacak sütünü iç sen yat en iyisi Alıntıları Göster bozulmaz abi bozulmaz (hehehe) sen soru sor süt içerim ama sabah içerim ve ballı
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRbozulmaz abi bozulmaz (hehehe) sen soru sor süt içerim ama sabah içerim ve ballı Alıntıları Göster Sen bu başlığı böyle niye yazdın. Bak ben hepinizden büyüğüm yaşım tam 70 ama işim bitmemiş daha
quote:Orijinalden alıntı: EltunSen bu başlığı böyle niye yazdın. Bak ben hepinizden büyüğüm yaşım tam 70 ama işim bitmemiş daha Alıntıları Göster ya ben yaşımdan küçüklere diorum :D boshwer zaten foruma bi daa giremicem
quote:Orijinalden alıntı: SneakeRya ben yaşımdan küçüklere diorum :D boshwer zaten foruma bi daa giremicemAlıntıları Göster AL biri daha gitdi az önce cizgisi yokdu bea bunn
quote:Orijinalden alıntı: reosAL biri daha gitdi az önce cizgisi yokdu bea bunn Alıntıları Göster SneakeR bişi sorabilirmiyim