ula cevap yazı tıkladım mutfaktan bişiler almaya gittim geldim adam gitmiş tüh bütün sorularım askıda kalacak neyse gelince sorarım artık
güle güle kardeşim ne oldu ban yedin fake nickle gel yaz bakalım sebebini
sor da ilk önce benim sormam gerkio nie banlandım ben reklam dio nerde reklam olduğunu gösterin bi daa bu foruma asla bağlanmam fakelerdende kurtulursunuz
kaancik
bırakıp gitme bizi ya
birazdan ban yicem zaten 1 hafta beklicez artıkın
quote:
Orjinalden alıntı: kaancik
sor da ilk önce benim sormam gerkio nie banlandım ben reklam dio nerde reklam olduğunu gösterin bi daa bu foruma asla bağlanmam fakelerdende kurtulursunuz
dostum sorman hata fake oldugunu kendi azınla söylüyorsun
benim eski nickim kaancik ti :D şimdi bidaha bağlanmıcam zaten ip mi banlasınlar küfür edip te banlanmıyım ama küfür ediimmi hem banlanırım :D ama silmeyin bu topiki :D
baba sen uyu ya
dostum sneaker fake deil bu fake :D
quote:
dostum sneaker fake deil bu fake :D
hatta üst konu olsun be bu konu ama başlık YILIN İTİRAFI olsun
bende öle diyorum zaten
quote:
benim eski nickim kaancik ti :D şimdi bidaha bağlanmıcam zaten ip mi banlasınlar küfür edip te banlanmıyım ama küfür ediimmi hem banlanırım :D ama silmeyin bu topiki :D
bi bomba patlatacaksan sölede hazırlıklı olalım parmagımız prtscn de olsun
ok geliooo BOM BOM BOM
bu hareketiniz ile asıl kullanıcı adınıza da veda edebilirsiniz artık... sneaker kullanıcı adı sınırsız banlanacaktır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme