Şimdi Ara

ABIT AB9PRO'mu yoksa GIGABYTE ds3'mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ds3 ramleri team xtreeme almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

ds3 ramleri team xtreeme almanı tavsiye ederim

bu ikili çok güzel olucakdır
  • Arkadaşlar öncelikle herkezin kurban bayramı mübarek olsun. Sistemi arife günü aldım stoklarda ds3 olmadığı için kısmet AB9pro'ya mış sistem imzamda. Şimdi aynı anakart ve yakın sistemle oc. yapan arkadaşlar bana yardım elini uzatırsa sevinirim çünkü pek bişey bilmiyorum oc. hakkında malum çokta zengin değilim yakmayalım sistemi oc. konusunda tecrübeli arkadaşların yardımı bekliyorum saygılar.
  • hayırlı olsun bices umarım mennun kalırsın.bende degiştirirlerse aldıgım yer intel 965 i verip abit pro yu almaya karar verdim.kaç ytl ye geldi sana peşin fiyatı nedir abit in.ben vatan dan daha ucuza satana ve stokta bulundurana pek rastlamadım.ülkemizde abit pek revaçta degil sonuçta.hız aşırma konusunda guru dan yardım alsana.öncelikle
  • tabi ki DS3
  • yav taner arkadaş elemiş zaten ds3 ü sırf stoklarda yok diye .mecburiyetten abit i almak zorunda kalmış .hem soruyo hemde cevaplar ds3 agırlıklı oldugu halde gidip abit alıyo yav .acaba abit ten mennun kalmayıp bana satma ihtimali varmıdır.
  • inan ben tüm mesajları okumadım, arkadaşın ilk mesajını okudum ve hemen dayadım DS3'ü
  • ilk başta bios update et abit in verdiği programlarda flashmenu den bios flashla sonra oc işine girersin
  • abit ii dir bayaa s otes warmı bilmiorm soutmaya bAyaa etkisi oluo diolar oc da abit hakkını werio bu işlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcan444 -- 3 Ocak 2007; 12:46:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.