Şimdi Ara

ABIT AB9PRO'mu yoksa GIGABYTE ds3'mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir sistem topluyorum mümkün olduğunca seçici olmaya çalışıyorum işlemci olarak intel core2 E6400 alıcam
    ve hız aşırma işlemi yapıcam o yüzden mümkün olan en stabil anakartı seçmeye çalışıyorum başlıkta dediğim gibi ABIT AB9PRO'mu yoksa GIGABYTE ds3'mü seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca alacağım sistemdeki parçalarıda yazıyorum bi göz atar yorum yaparsanız sevinirim.

1 GB DDR2 667 MHZ PC2 5300 RAM KINGSTON
    SAPPHIRE RADEON X1650XT 256MB DDR3 PCI-E x16 DUAL DVI-I EKRAN KARTI
    19" 940BW WIDESCREEN LCD MONITOR 4MS SAMSUNG
    SEAGATE 250 GB SATA2 16MB CACHE HARDDISK
    LG GSA-H22N 18X DUAL DOUBLE LAYER DVD YAZICI
    FELL HURRICANE 460W 4FAN KASA
    TAGAN 2 FORCE 430W GÜÇ KAYNAĞI

• en stabil anakartlardan birisi ds3
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkocaer

en stabil anakartlardan birisi ds3
    pclabs da incelemesini bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkocaer

pclabs da incelemesini bulabilirsin

Alıntıları Göster
    bencede ds3 biraz daha agır basıyo... ab9 lar ilkbaslarda sorunlu idi biraz ama yeni bioslarla giderilmiş olabilir kullananlar yardım edecektir... ds3 e biraz daha yakın olmanı tavsiye ederim...kendim abit amd için olanını kullanıyom tek kelime ile süper bi anakart ama intelde nasıl bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurSuval

bencede ds3 biraz daha agır basıyo... ab9 lar ilkbaslarda sorunlu idi biraz ama yeni bioslarla giderilmiş olabilir kullananlar yardım edecektir... ds3 e biraz daha yakın olmanı tavsiye ederim...kendim abit amd için olanını kullanıyom tek kelime ile süper bi anakart ama intelde nasıl bilemem

Alıntıları Göster
    ABIT AB9PRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

ABIT AB9PRO

Alıntıları Göster
    anakart hakkında birşey diyemeyeceğim ancak güç kaynağını değiştirmeni öneririm. amper değerleri yüksek en az 500W lık bir güç kaynağı almalısın. bütçene göre enermax ya da FPS alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

anakart hakkında birşey diyemeyeceğim ancak güç kaynağını değiştirmeni öneririm. amper değerleri yüksek en az 500W lık bir güç kaynağı almalısın. bütçene göre enermax ya da FPS alabilirsin

Alıntıları Göster
    guzel bir sistem olusturmussun Abit AB9Pro/ Ggigabyte ds3 ikisi de guzel marka performans testlerinde aralarinda pek fark olacagini sanmiyorum. stabilite acisindan her iki karti da kullanan arkadaslar yorum yapacaklardir.

benim gozume kasa ve guc kaynagi takildi. Sectigin FELL Hurricane kasa psulumu/psusuz mu? + tagan gercekten kaliteli bir marka ama ileriye donuk olarak en az 500 w psu almani tavsiye ederim. Sistem terfilerinde degismez parcalardan biri kasadir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gotcha78

guzel bir sistem olusturmussun Abit AB9Pro/ Ggigabyte ds3 ikisi de guzel marka performans testlerinde aralarinda pek fark olacagini sanmiyorum. stabilite acisindan her iki karti da kullanan arkadaslar yorum yapacaklardir.

benim gozume kasa ve guc kaynagi takildi. Sectigin FELL Hurricane kasa psulumu/psusuz mu? + tagan gercekten kaliteli bir marka ama ileriye donuk olarak en az 500 w psu almani tavsiye ederim. Sistem terfilerinde degismez parcalardan biri kasadir :)

Alıntıları Göster
    Bu iki anakartıda inceleyen tomshardwarede bi makale görmüştüm. Hah buldum.

http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20061121/index.html

umarım işinize yarar, bence pek doyurucu bir içerik.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

Bu iki anakartıda inceleyen tomshardwarede bi makale görmüştüm. Hah buldum.

http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20061121/index.html

umarım işinize yarar, bence pek doyurucu bir içerik.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler ds3 anakartta karar kıldım. Benimde kasa ve psu'da soru işaretlerim vardı açıkcası maliyetleride göz önüne alıyorum. görünüşü iyi soğutması tatminkar kasa tavsiyeleriniz neler. fell kasada 460 wat psu var ama dandikmiş uygun fiyatlı kaliteli psu tavsiyeside rica edicem yarın alıcam makineyi son kararları alıyorum şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bices

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler ds3 anakartta karar kıldım. Benimde kasa ve psu'da soru işaretlerim vardı açıkcası maliyetleride göz önüne alıyorum. görünüşü iyi soğutması tatminkar kasa tavsiyeleriniz neler. fell kasada 460 wat psu var ama dandikmiş uygun fiyatlı kaliteli psu tavsiyeside rica edicem yarın alıcam makineyi son kararları alıyorum şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Abitin teknik olarak tek artısıs Dolby Live ses kartına sahip olması..Ama overclock basarısı ile Ds3'e yaklasamaz .Ben abit derdim,biraz farklı ve çekici

• quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Abitin teknik olarak tek artısıs Dolby Live ses kartına sahip olması..Ama overclock basarısı ile Ds3'e yaklasamaz .Ben abit derdim,biraz farklı ve çekici

Alıntıları Göster
    DS3..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

DS3..

Alıntıları Göster
    DS3 Kullanıyorum tek kötü tarafı micron çhiplerle anlasamaması bazende ram seçiyor onun dısında harika.Üzmez seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: alattin_nuri

DS3 Kullanıyorum tek kötü tarafı micron çhiplerle anlasamaması bazende ram seçiyor onun dısında harika.Üzmez seni

Alıntıları Göster
    Hocam DS3 te yanmılmıyosam ıch8 abit ab9 pro larda ich8r var,bu onemlı bır fark olmasına ragmen stabilite ve oc de az daha fazla performans istiorands3 al derim;ancak 400FSB bana yeter diosan gerek özellik ve soğutma bakımından gerekse kullanışlılık bakımından ABİT AB9 PRO ama bi kötü yönü var çok ısınıo

• quote:

Orijinalden alıntı: R@

Hocam DS3 te yanmılmıyosam ıch8 abit ab9 pro larda ich8r var,bu onemlı bır fark olmasına ragmen stabilite ve oc de az daha fazla performans istiorands3 al derim;ancak 400FSB bana yeter diosan gerek özellik ve soğutma bakımından gerekse kullanışlılık bakımından ABİT AB9 PRO ama bi kötü yönü var çok ısınıo

Alıntıları Göster
    abit al dostum çok şahane ab9pro

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaint

abit al dostum çok şahane ab9pro

Alıntıları Göster
    ds-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

ds-3

Alıntıları Göster
    ds3 te ısınıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

ds3 te ısınıyo

Alıntıları Göster
    alakasız olacak ama lg-dvd writer'ı tavsiye etmiyorum. 2 arkadaşımda var ikiside okuma sorunu yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

alakasız olacak ama lg-dvd writer'ı tavsiye etmiyorum. 2 arkadaşımda var ikiside okuma sorunu yaşıyor.

Alıntıları Göster
    Abit elbette kaliteli anakartlara imza atmıştır ama OC konusunda zamanında DC gibi firmaların, dolayısıyla bizlerin başını çok ağrıtmıştır. S478 pinli anakart zamanında OC konusunda çok başarılı olduğunu iddia eden Abit bir anakart almak yerine ondan 100 usd lik ucuz bir gigabyte ile aynı OC performansını yakalamıştım. Ben GA-965P-S3 aldım bu bana yetiyor DS3 olsa artar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Abit elbette kaliteli anakartlara imza atmıştır ama OC konusunda zamanında DC gibi firmaların, dolayısıyla bizlerin başını çok ağrıtmıştır. S478 pinli anakart zamanında OC konusunda çok başarılı olduğunu iddia eden Abit bir anakart almak yerine ondan 100 usd lik ucuz bir gigabyte ile aynı OC performansını yakalamıştım. Ben GA-965P-S3 aldım bu bana yetiyor DS3 olsa artar bile

Alıntıları Göster
    Abit AB9 Pro kullanıyorum ve çok memnunum. o/c kaliteside gayet iyi 415*9 da stabil super pi ve 3d markları yapabiliyorum. İyi bir işlemci ile çok daha iyi sonuçlar alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreldoR

Abit AB9 Pro kullanıyorum ve çok memnunum. o/c kaliteside gayet iyi 415*9 da stabil super pi ve 3d markları yapabiliyorum. İyi bir işlemci ile çok daha iyi sonuçlar alınır.

Alıntıları Göster
    bence 2 sinide unutup asus al derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.