Abit AI7 anakartını yeni aldım. p4 3.0E işlemci ve 256 MB A-Data 500 mhz'lik ddr-ram kullanıyorum.
Soruma gelince bu anakartta pat özelliğini nasıl aktif hale getiricem.
Selam,
Aşağıdakileri deneyerek PAT'ı aktif hale getirebilirsin. Fakat en azından BIOS 1.7 olması lazım anakartında. Şu an 1.8 mevcut.
NB Strap 667fsb(5:4), GAT = A-A-A-D-D = Fully Enabled PAT NB Strap 800fsb(1:1), GAT = T-A-A-D-D = Fully Enabled PAT NB Strap 800fsb(1:1), GAT = SR-A-A-D-D = Fully Enabled PAT NB Strap 800fsb(1:1), GAT = F1-A-A-D-D = Fully Enabled PAT
Unutma ki PAT'ı aktif hale getirmek için en önemli faktör ram ve malesef A-Data ile ilgili (PAT konusunda) pek olumlu deneyimler okumadım. Onun dışında güzel çalışırlar
o ne ya 256mb ram nedir ya allahım yarabbim. o sistemden tam performans alacağınımı sanıyorsun o kadarcık ram ile? bu arada pat nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: MilesTeg
Selam,
Aşağıdakileri deneyerek PAT'ı aktif hale getirebilirsin. Fakat en azından BIOS 1.7 olması lazım anakartında. Şu an 1.8 mevcut.
NB Strap 667fsb(5:4), GAT = A-A-A-D-D = Fully Enabled PAT NB Strap 800fsb(1:1), GAT = T-A-A-D-D = Fully Enabled PAT NB Strap 800fsb(1:1), GAT = SR-A-A-D-D = Fully Enabled PAT NB Strap 800fsb(1:1), GAT = F1-A-A-D-D = Fully Enabled PAT
Unutma ki PAT'ı aktif hale getirmek için en önemli faktör ram ve malesef A-Data ile ilgili (PAT konusunda) pek olumlu deneyimler okumadım. Onun dışında güzel çalışırlar
arkadaşım yardımın için teşekkür ederim.
Rica ederim, kolay gelsin
Yalnız arkadaşın biraz kabaca da olsa bahsettiği konu ciddi. En azından bir tane daha 256MB ram ayarlamaya çalış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme