Şimdi Ara

ABIT AN8 ANAKART KULLANANLAR BURAYA LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar abit an8 ankarty aldım sizce nasıl bi ankart?oc potansityeli yuksek bi kart mı?kullanan arkadaşlar varmı?bende amd 3000+ 64bit soc 939 venice var.x1800xl var.biraz bilgilendirmenz mümkün mü acaba?

ABIT AN8 ANAKART KULLANANLAR BURAYA LUTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VİPER_TR -- 21 Mayıs 2006; 10:39:20 >

• güzel board oc potansiyeli de iyi güle güle kullan
  • saolasın
  • Güzel kart param olsa upgrade etsem

AN serisi gerçekten O/C için harika Bende AN7 kulanıyorm ABIT gerçekten iyi iş çıkarıyor
  • ya anakartta ki şu dijital gösterge var altta ne işe yarıyor?birde şu ramleri dual kullnamak için 2 farklı ram slotları var ya.napıcaz?2 rami de aynı renkteki slotlara mı takıcaz?duall ddr olması için.şimdiden tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VİPER_TR -- 21 Mayıs 2006; 10:58:04 >
  • ram konusunda kitapçığa bak
    gösterge ise hata göstergesidir.

Sistemde bir hata olduğunda göstergedeki kodlardan bakarak hatanın temelini öğrenebilirsin kodlar anakartının manuel inin son sayfasında yazar açıklamaları ile yada nette bulabilirsin
  • xpress kardeş allah tuttugunu altın etsin emi?allah razı olsun
  • Ram slotlarında aynı renk olan slotlar dual çalışır. Yanyana takılıyor yani. Diğer anakartlardan biraz farklı. Anakartın yanında gelen cd içindeki programları mutlaka kur. Cool n quiet'dan çok daha sessiz çalıştırıyor sistemi. uGuru overclock programındaki quiet seçeneğini işaretlediğin zaman otes fanları durdurur. Bu durumda ses dutulmayacak seviyeye gelir. NB fanı biraz sesli çalışıyor. Yavaş modda 3000 küsür devirde dönüyor. Hata kodlarından arkadaş bahsetmiş zaten.
    Overclock yapacaksan biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim. OC potansiyeli oldukça yüksek olduğu için bileşenlere çok fazla elektirik verebiliyor. Gaza gelip de çok yüksek hıza çıkmak istersen ve ram ve işlemci voltajlarını sonuna kadar getirirsen her ikisini de eline alma ihtimalin oldukça yüksek. Yok illa son voltaj ayarında deneyeceğim dersen, ben sana bozuk ram ve işlemci veriyim. Ben de denemiştim de
    Güle güle kullan. Umarım istediğin performansta sorunsuz bir şekilde kullanırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.