Şimdi Ara

Abit ANAKART ALDIM PERFORMAN SÜPER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

94 + kdv.
  • @lordlenchester
    gigabyte abit veya herhangi birisi
    hepsinde sorun oluyor
    ama bu sen büyük ihtimalli senden kaynaklanıyor

bende daha önce msi k8n neo2 vardı
    bu anakartla ilgili sorun yaşayanlar vardı ama ben hiçbir sorun yaşamadım ve gayet memnundum
    millete hayret ediyordum taş gibi board çalışıyor bende fakat millet şikayetçiydi
    herneyse sorun ya senden yada kullandığın parçalardan kaynaklanabilir
  • uguru falan var dimi o boardda abit eq oc guru yazılımı geliyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

iyi de o abitin değil am2 nin genel özelliği.ayrıca iyi bir board aldığın zaman bu sorunları onlarda da yaşamazsın.abit kötüdür demiyorum iyidir ama epox,asus(deluxe ve premium),msi(platinum ve diamond),gigabyte(royal) anakartlarda da sorun yaşamazdın.iyi de o/c yapardın.

sözlerine katılıyorum ama overclok denince akla ilk gelen isim abittir be hocam sende biliyorsun bunu
    epox 940pinde sorunlu bordlar çıkardı ondan ben tavsiye etmiyorum ...
  • abit doğru düzgün bord yapmadı hep ram seciomuş 965 modeli son yaptığı doğgu iş nf7s di ogünden buyana eser yok gigabyte cok evvelden kullandım güzeldi bu arada epox bile iyidir abitten
  • EPOX AMD işlemciler için benim 1 numaramdır.Epox 8RDA+ AMD Athlon 2600+ ikilisini 4 yıl kullandım.Şimdi sattım yeni sisteme geçiyorum ama EPOX un AMD işlemcilerle performansı mükemmel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionheart_wta

EPOX AMD işlemciler için benim 1 numaramdır.Epox 8RDA+ AMD Athlon 2600+ ikilisini 4 yıl kullandım.Şimdi sattım yeni sisteme geçiyorum ama EPOX un AMD işlemcilerle performansı mükemmel.

epox amd 3000+ kullandım gercekten oda iyi ama abit de süper yani
  • Şaşmamak lazım bugüne kadar birçok marka anakart kullandım ( asus.msı.epox.gigabyte.abit) bunların arasından en iyisi abitti.2.olarakta epoxu tercih ederim abit iyi bir seçim bana göre
  • en iyi stabil olan anakart abit ram seçtigi dogru uyumsuz ram takınca mavi ekran çıkartıp reset atıyor yüksek kapasiteli ram kullanınca öyle bi o/c oluyorki en üst limitleri kolay aşıyor
  • Kingwolf ve lordlenchester bence boşa tartışıyorsunuz. Biriniz gigabyte'ın intel anakartını kullanıyor biriniz ise amd olanını kullanmışsınız ben eskiden lordun söylediği anakartı kullanıyordum şimdi ise yine gigabyte ds3 kullanıyorum. Gerçekten amd için anakartları iyi değil gigabyte'ın ama intel anakartlarına iyi yatırım yapmış anlaşılan çünkü herşey çok sorunsuz şu an nazar değmesin.
  • ben amd kullanırken arkadasın asus anakartı vardı. pc si ile rezildi. en sonunda gitti epox aldıda kurtuldu. bazı sistemler bazı anakartlara daha uyumlu calısır. ondan dolayı arkadaslar sistem kurarken bunuda goz onunde bulundurmalı
  • Lordlenchester arkadaşım;teessüf ederim yani şimdi biz eşşek mi olduk bu arada daha önce satalı bir anakartım hiç olmamıştı,biostan sata ayarlarını yapana kadar akla karayı seçtim,neyse bir arkadaşım yardımcı oldu da hallettim,bakalım kart dediğin kadar eşşekmiy miş;sana tekrar teşekkürlerimi sunuyorum
  • hayırlı olsun abit tercıh edılmeyecek bır marka degıl. benımde favorim abit
  • Ürünü aldınız test yok inceleme yok var olan tek şey karalama, konu kapatılmıştır, yazdıklarınıza da ayrıca dikkat edin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.