Şimdi Ara

Abit ANAKART ALDIM PERFORMAN SÜPER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GİGABYTE 939 PİN ANAKART VARDI ONU SATTIM UERİNE AM2 940 PİN ABİT DDR2 ANAKART ALDIM SÜPER ÖTESİ SORUNSUZ

HERKESE TAVSİYE EDERİM

I LOVE YOU ABİT

• Hangi modelini tercih ettiniz ve sistemni geri kalan parcaları neler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnavuti

Hangi modelini tercih ettiniz ve sistemni geri kalan parcaları neler acaba ?
    abit kn9s
    7600gt palit
    533 ddr2 1gb kingston
    80 sata2
    samsung dvd rw
    athlon 3000 940pin ( Şimdilik Yeni İşlemci Gelene Kadar )
    hiper 425 watt

SİSTEM HİÇ SORUN ÇIKARMADI KURARKEN BİLE FARKI HİSSETTİM MEYERSE GİGABYTE EŞŞEKMİŞ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlenchester

abit kn9s
    7600gt palit
    533 ddr2 1gb kingston
    80 sata2
    samsung dvd rw
    athlon 3000 940pin ( Şimdilik Yeni İşlemci Gelene Kadar )
    hiper 425 watt

SİSTEM HİÇ SORUN ÇIKARMADI KURARKEN BİLE FARKI HİSSETTİM MEYERSE GİGABYTE EŞŞEKMİŞ :)

Alıntıları Göster
    abit başka ya..
    benimde favorimdir..
    pardon bu arada hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 4 Kasım 2006; 0:54:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

abit başka ya..
    benimde favorimdir..
    pardon bu arada hayırlı olsun..

Alıntıları Göster
    valla okadar mutlu oldumki ya bukadar basit kurulum artı performans artı stabil ne bilim nazar değmesin.
  • quote:

valla okadar mutlu oldumki ya bukadar basit kurulum artı performans artı stabil ne bilim nazar değmesin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lordlenchester

Aman aman dilini ısır,cok sevindim güle güle kullan hayırlı olsun

• Bana biraz sallıyosun gibi geldi hangi gigabayt anakartdan memnun değildin mesela onu açıklar mısın?Ve neyini beğendin abitin örneğin?2 gün sonra biri AMD mobo sorunca herkez abit demesin sonra bi dünya sorun çıkmasın yorum yaparken biraz daha dikkatli davransak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnavuti

quote:

Aman aman dilini ısır,cok sevindim güle güle kullan hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    güle güle kullan yeni anakartını. abit gerçekten bu işi iyi biliyo.
    ama gigabyte da iyidir.
    Asus,GigaByte ikisininde anakartını kullandım. Onlarda iyidir.

Eski anakartında nasıl sorunlar yaşamıştın? Yada bu anakartla hangi sorunlardan kurtuldun. Performans farkını nasıl ve nelerden anladın? Bunları yazarsan daha faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

Bana biraz sallıyosun gibi geldi hangi gigabayt anakartdan memnun değildin mesela onu açıklar mısın?Ve neyini beğendin abitin örneğin?2 gün sonra biri AMD mobo sorunca herkez abit demesin sonra bi dünya sorun çıkmasın yorum yaparken biraz daha dikkatli davransak mı?
    Ne diyosun senya ne sallaması Gigabyte K8NMF-9 kullanıyodum . Abitin 1-sata2 kurulumunu 2-Overclock performansını 3-Fiziksel Düzenini bence sallamalı filan konuşma zira benle muhabbetin yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zayber

Bana biraz sallıyosun gibi geldi hangi gigabayt anakartdan memnun değildin mesela onu açıklar mısın?Ve neyini beğendin abitin örneğin?2 gün sonra biri AMD mobo sorunca herkez abit demesin sonra bi dünya sorun çıkmasın yorum yaparken biraz daha dikkatli davransak mı?

• quote:

Ne diyosun senya ne sallaması Gigabyte K8NMF-9 kullanıyodum . Abitin 1-sata2 kurulumunu 2-Overclock performansını 3-Fiziksel Düzenini bence sallamalı filan konuşma zira benle muhabbetin yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zayber

Alıntıları Göster
    iddialarını sayısal verilerle kuvvetlendirmelisin?mesela önceki sistem şöyle o/c oluyordu bu daha iyi o/c oluyor.önceki sistemde spi 3dmark şu puanları alıyodu bunda şu puanları alıyorum ya da öncekinde bu sorunlar vardı bunda sorun yok gibi daha net ve kesin cevaplar verirsen insanları hem bilgilendirmiş hem de inanırlığını artırmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: maymunkral

iddialarını sayısal verilerle kuvvetlendirmelisin?mesela önceki sistem şöyle o/c oluyordu bu daha iyi o/c oluyor.önceki sistemde spi 3dmark şu puanları alıyodu bunda şu puanları alıyorum ya da öncekinde bu sorunlar vardı bunda sorun yok gibi daha net ve kesin cevaplar verirsen insanları hem bilgilendirmiş hem de inanırlığını artırmış olursun.

Alıntıları Göster
    Mesela defult voltajla amd athlon 3000 - 3500 zor çıkıyodu stabil değildi

Hiç bir ayar yapmadan direk olarak cpu fsb arttırdım ve sistem bana hiçbir problem çıkartmadı oy saki gigabyte de winamp bile açamıyodum budaha birinci sebep.

Sonra chipset giga da sanki yanıyodu yumurta pişiricem mübarak şimdiki abitte elimi uzun süre chipsette tutabiliyorum .

gerek sistem açılışı gerek saçma sapan ısı sorunlarında hiç bişi yapmadan kurtuldum .

• quote:

Hiç bir ayar yapmadan direk olarak cpu fsb arttırdım ve sistem bana hiçbir problem çıkartmadı oy saki gigabyte de winamp bile açamıyodum budaha birinci sebep.

Sonra chipset giga da sanki yanıyodu yumurta pişiricem mübarak şimdiki abitte elimi uzun süre chipsette tutabiliyorum .

gerek sistem açılışı gerek saçma sapan ısı sorunlarında hiç bişi yapmadan kurtuldum .

Alıntıları Göster
    iyi de o abitin değil am2 nin genel özelliği.ayrıca iyi bir board aldığın zaman bu sorunları onlarda da yaşamazsın.abit kötüdür demiyorum iyidir ama epox,asus(deluxe ve premium),msi(platinum ve diamond),gigabyte(royal) anakartlarda da sorun yaşamazdın.iyi de o/c yapardın.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Tamamen saçmalık.Senin giga-byte anakartın sorunlu ise suçu neden giga-byte markasına atıyorsun?Bende zamanında abit kullandım.Çok problem yaşadım.Sonra giga-byte aldım.Rahatladım.Sorunsuzca kullanıyorum.Şimdi ben Abit'e çamur atmalımıyım?Ayrıca hızlı açılmasının sebebi IDE portlarına takılan optikler, Boot dosyaları ve start-up daki programlar ile ilgili.Ayrıca tam olarak boot'dan başka nerelerde hızlı olduğunu da yazarsan inandırıcı olur.SP 1M'de bir kaç saniye daha önce hesapladı veya 3dmark 0x'den şu kadar puan aldı dersen de iyi olur.NET ve KESİN farklar ile bu farkı görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Wolf

quote:

Tamamen saçmalık.Senin giga-byte anakartın sorunlu ise suçu neden giga-byte markasına atıyorsun?Bende zamanında abit kullandım.Çok problem yaşadım.Sonra giga-byte aldım.Rahatladım.Sorunsuzca kullanıyorum.Şimdi ben Abit'e çamur atmalımıyım?Ayrıca hızlı açılmasının sebebi IDE portlarına takılan optikler, Boot dosyaları ve start-up daki programlar ile ilgili.Ayrıca tam olarak boot'dan başka nerelerde hızlı olduğunu da yazarsan inandırıcı olur.SP 1M'de bir kaç saniye daha önce hesapladı veya 3dmark 0x'den şu kadar puan aldı dersen de iyi olur.NET ve KESİN farklar ile bu farkı görebilirsin.

Alıntıları Göster
    ya varya sırf gündem yapmak için saçma sapan şeyler yazıyosunuz ben görüdüğümü yazıyorum oke burda ders vermiyoruz benim gigabytım sorunlu değildi ayriyetten

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun dostum bendede abit var ama sata kontrolcüsünü disketle tanıtmak zorunda kalıyorum kurarken yenilerde değiştirilmişmi bu olay? bide pcb rengi nedir sende?

• quote:

ya varya sırf gündem yapmak için saçma sapan şeyler yazıyosunuz ben görüdüğümü yazıyorum oke burda ders vermiyoruz benim gigabytım sorunlu değildi ayriyetten

Alıntıları Göster
    quote:

İyi o zaman sana Abit'in ile mutluluklar.

• quote:

quote:

İyi o zaman sana Abit'in ile mutluluklar.

Alıntıları Göster
    Eğlendiinimi sanıyosun yoksa makaramı yapıosun gereksiz yorum yapmak çokmu hıoşuna gidiyo burda bilmişlik taslamayalım bence .

• quote:

Eğlendiinimi sanıyosun yoksa makaramı yapıosun gereksiz yorum yapmak çokmu hıoşuna gidiyo burda bilmişlik taslamayalım bence .

Alıntıları Göster
    geberit

Dostum Hala aynı mantık Kurarken disketten Nvidia Storage Control driver kuruyosun .
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bilmişlik taslayan yok sadece bazı insanlara biraz iyilik yapmak istedim ama ters tepti ayrıca aldığın bi malın fazlasıyla övmenin bir anlamı yok.

• quote:

Alıntıları Göster
    ne kadara ve nerden aldın boardu bilgi verirsen sevinirim ben 8 senedir abit kullanıyorum şansa öle geliyo o yüzden özel bi sebep aramayın yani arkadaşlar şu ana kadar sorun yaşamadığımıda belirtiyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.