Şimdi Ara

Asrock z77 oc formula, format ıcın boot nasıl yapıcam ve en güncel bios hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ne yazıkkı bılgım çok az ama bılgısayarcı çagırmadan kendım bazı temel şeyleri öğrenmek ıstıyorum.

Öncelikle win 7 ye format atıcam tekrar kurucam nasıl boot yapılır bana ogretırmsınız ? ve z77 oc formulanın bıosunuda guncellemek ıstıyorum bu konuda en son surum hangısı ve nasıl guncelleyebılırım söylermsınız ?

Lütfen bu kardeşinize yardım edin

• 1 format atacağın işletim sistemini iso olarak cd DVD yada flash a yazdırırsın.Tercihen flash bellektir cunku win 7 ve 8 orijinal değilse okuma sorunu olur...

f12 ile boot menusune girer flash belleği seçer yada cd room seçer formata o sekilde baslarsınn...

bios versionunu açılış sırasında f2 basarsın bios a girersin ordan mevcut versionunu öğrenirsin ona gore sitesinden ust versionu varsa indirir yüklersin...
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    Benım wın 7 orjınal kutulu, usb ye grek yok o zaman sımdı, ben cd yı takıp oylemı bıosa gırıcem yoksa once bıosdan bu ayarı yapıp sonramı wın 7 cd sını takıcam hocam?

bende sadece ssd var sadece c var pc de c ve d yapmam gerekırmı zaten bılgısayarda ne program nede bır oyun olmuyor boş oluyor genelde.

anakartı formattan attıktan sorna gucellıycezx dımı ? onu extra baska konuda sorarım ben en cok formattan sonra drıverlerı nasıl yuklıycem onu bılmıyorum
  • yeni pc lerde recovery ozeligi vardır hangi tus senin pc de onu bilmiyorum ama varsa isin kolay 1 tuşla fabrika ayarlarına donebilrisin..Bios için cd ye gerek yok pc kapat..açılış sırasında f2 bios f12 setup yazılarını gordugun anda bunlara basarsan girersin bios a yada setup a....sen açılış sırasında format atmak istiyorsan f8 bas sal siyah ekran gelene kadar orda onarma seçeneğini sec bilgisayarımı onar ilerleyen bölümlerde fabrika ayarları varsa ordan fabrika ayarlarına geçersin...
  • kardeş başlıyoprum ıns elıme yuuzme bulastırmam basarılı oluırsam gelıp bura yazarım hadı bısmıllah :)
  • hadi rast gele )) gitti bekaret....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

hadi rast gele )) gitti bekaret....

Kardeş başlamadan önce bırsey daha sorucam, bende anakartın cd sı var bunu ne zaman kurucam veya kurmam gerekıyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • driver cdsidir o onu işletim sistemini kurduktan sonra pc acılınca kuracaksın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

driver cdsidir o onu işletim sistemini kurduktan sonra pc acılınca kuracaksın....

anladım baya zor bır işe benzıyor ıns üstesinden gelebılırım:) teşekkür ederim
  • yok ya kolay işletim sistemi kurduktan sonra ag bağlantı driver kurmazsan internete bağlanamazsın onları zaten aygıt yöneticisinde göreceksin neler eksik ...KOlay ya zorluğu yok
  • ben win7 de hic driver cd mi takmadim zaten lan driveri kendi yukluyor ses driveri guncellestirme ile yukluyorsun win7 cok basit yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 bende ag bağlantısını kurmuyor diğer kurduklarınıda ben siliyorum onun yükleyeceği ekran kartı nolur )))pc nin orjinali neyse o
  • arkadaşlar bootu beceremedım cok utanıyorum,

asrock z77 oc formula kullanan tarıf edebılırmı .

boot optıon 1 2 3 dıe sıralanmıs

mesala bunlar ne?

boot optıon 1 e geldım uste ocz vertex cıkdı

altında p1 asus drw

asusu secdım cıkdım dvd rom dna okunuyor dıye sıyah ekran geldı sonra normal wındowsu acdı neyı dogru yapamadım :(
  • tam menusunu bilmiyorum ama sen cd koy içine açılışta f12 ye bas orda çıkar boot menü DVD room u sec devam et...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.