Şimdi Ara

Msi gaming 3 Anakart bios günceleme yaptıktan sonra pc açılmadı yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı dün topladıktan sonra açtım bios güncellemesi %100 oldu kapandıktan sonra bilgisayar açılmadı pili çıkarttım taktım yinede ekran gelmiyor ne yapmam gerekiyor illahi servise mi göndermeliyim yardımcı olur musunuz? başlıkta belirttiğim gibi anakart msi gaming 3

• brsk22 B kullanıcısına yanıt
    Bios normalde güncelleme yapıldıkdan sonra açılışı gerçekleştirmesi lazım. Şayet açılış gerçekleşmiyorsa bi şekilde bios sorunu yaşandığı aşikar. Peki bu durumda ne yapacağız;

Bazı anakartlarda yedek bios bulunuyor ki, böyle bir durumda devreye girerek bilgisayarın görüntü vermesini ve bioasa tekrar ulaşmanızı sağlıyor. Sizde böyle bir durum olmadığına göre sanırım yedek bios yok.Servise gitmemesi için bi onun kadar hatta ondan daha uğraşlı bi iş var,yapmak istermisiniz ve imkanlar musait mi bilmem ama yine de anlatayım.Öncelikle aynı anakarttan 2 tane olması gerekiyor. Her 2 anakartında bios entegrelerinin yerinden çıkartılıp sadece PC yi açacak kadar temas etmesi gerekiyor. Sorunsuz olan PC yi açıp bios programlamaya giriyoruz. Bu esnada bios entegresini söküp yerine sorunlu olan bios entegresini takıyoruz., sonra programlamayı bu biosa yapıyoruz ve bitimde yeni programlanan entegreyi söküp eski yerine takıyoruz. Tabi bunları yaparken PC nin kapalı olması gerektiğini de unutmuyoruz.

Belki senin işine yaracak bişi değil ama ileride bu konuya bakanların belki işine yaraması dileğiyle...

• aynı anakarttan bulabilmem imkânsız gibi bizim burada son care servis o zaman tskler yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariskr22 kullanıcısına yanıt
    Servise vermeden önce şu işlemleri dener misin ?

https://service.msicomputer.com/msi_user/support/techfaqdetail.aspx?formid=3046

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran açılmıyor ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.