amd ryzen 7 9700x ASUS TUF GAMING A620M-PLUS AMD A620 Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) M.2 Anakart GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit Ram GIGABYTE GeForce RTX 4080 AORUS MASTER 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı Corsair iCUE 3000D RGB Airflow USB 3.2 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa (CC-9020161-EU Samsung 990 PRO Heatsink M.2 NVMe SSD (MZ-V9P1T0CW), 1 TB, PCIe 4.0, 7.450 MB/s okuma, 6.900 MB/s yazma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni pc topladım bios gelmiyor siyah ekran
-
-
bios update yaptın mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bios ekranı gelmiyor ki hocam nasıl update yapayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kabloları kontrol et ,ramleri vs 7000 serisi işlemci varsa elinde onla dene
Yüksek ihtimalle bios kaynaklı gibi duruyor
Hocam kasadaki her şey çalışıyor ışıklar geliyor fanlar dönüyor ama bios ekranı gelmiyor anlamadım
elinizde 7000 serisi işlemci yoksa sizin anakartta bios flash back var,burdan bakın veya youtubeda videoları var
https://www.asus.com/tr/support/faq/1038568/
Yaptım hocam gene gelmiyor tüm bileşenlerde elektrik var bu arada
Hocam anakart aldıgımda işlemci soketi pürüzsüz değildi acaba ankaet işlemci soketi mi bozuktur
Var mıdır başka önerisi olan
official support | asus global[Motherboard] How to use USB BIOS FlashBack™? | Official Support | ASUS Globalhttps://www.asus.com/support/faq/1038568/
usb flashback ile deneyin.
-
Yaptım olmadı
tüm adımları yaptınız değil mi? montajda hatasız?
-
Bios sürümü 2613 olması gerekiyor işlemcinizin çalışabilmesi için ve Ryzen 7xxx serisi bir işlemciyle başlatıp bios güncellemesini tekrarlamanız ve bios ayarlarını yapmanız gerekecek muhtemelen.
Alırken işlemci modelinizi belirtip doğrudan çalışıp çalışmayacağını sorsanız bile bazen bilgi verme yeterliliğinde olmayan satıcı bile denk geliyor ayrıca talep etseniz bile satış yapan her yer bios güncellemesini yapıp göndermiyor maalesef ürünü.
Ayrıca ürün toplarken daima en büyük payı anakarta verir ve zamanla üzerinde istediğim sistemi şekillendirir son haline getiririm buna özen gösterilmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 10 Aralık 2024; 17:34:32 >
Benzer içerikler
- machine check exception
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- ethernet girişi olmayan laptop
- laptop ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor
- monitör açılmıyor ışığı yanmıyor
- ekran videosu alma
- pc otomatik kapatma
- video boyutu küçültme
- windows ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X