oncelikle herkeze slm elımde bir adet abit ankartın orjınal guru clak masaustu gosterge panelı var ben bunu guncel borduma baglamak ıstıyorum fakat olmuyor standart usb kablosu ıle bagladıgımda sadece acılıyor ve oda sıcaklıgın verıyor kablo protokolu 4 pın kablo kendı bordunda ozel yerı var ben soketen tek tek soktum renklerı kendı borduna baglantı sırasına gore beyaz-boşluk sıyah-yeşil-kırmızı ben standart usbye usb baglantı sıralaması ıle dzdım olmuyor bordum ud5 gıgabyte 790 fxta yardımı dokunacak arkadaslardan destek ıstıyorum sımdıden tşk ler
Merhaba.. Cihazı biliyorum ve kendi kartından başka bir kartta kullanabileceğini sanmıyorum. Cihazın girişi her ne kadar standart usb girişine benzese de, Abit kendi kartında onun için özel çip koymuştur.. Veya şöyle de olabilir, Abit'in bir programı vardı, masa üstünde fanların devrini ayarlamak ve oc için ama unuttum adını.. Onu bulup, kurarsan bir ihtimal işe yarıyabilir.. Mutlu bayramlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme