Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Be Quiet! Dark Rock Pro 4 Kule Tipi Intel / AMD Cpu Soğutucu Satın Al 21 Eylül 2023 19:34 1 1 Be Quiet! Dark Rock Pro 4 Kule Tipi Intel / AMD Cpu Soğutucu merhaba sistemimde kullandığım Be Quiet! BK022 Dark Rock Pro 4 Kule Tipi Intel / AMD Cpu Soğutucum satılıktır. Suan amd uyumlu aparatları kullanılmaktadır ayrıca intel aparatları da mevcuttur onları da ilk aldığımda intel sistemde denemiştim. En iyi hava soğutucularındandır diyebiliriz bilen bilir. Soğutucudan çok memnunun aldığım günden beri ancak bi sıvı soğutma denemek istiyorum artık satma sebebim tamamen keyfidir. Alacak arkadaşa hayırlı olsun. Fiyat: 2.100tlAnkara içi gün içinde Emek tarafından akşamları Turkuaz-Toki taraflarından teslim alınabilir. Şehir dışı havale sonrası alıcı ödemeli olarak kargosu yapılır. Daha önce farklı meblağlarda alışveriş gerçekleştirdim forum üzerinden referansları inceleyebilirsiniz.Saygı ve ahlak kuralları çerçevesinde hertürlü yoruma açıktır. Herkese iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Amd Ryzen 5 3600-- satılmıştır. Gigabyte Gtx1060-6Gb-satılmıştır. / / Evga Gtx 780-3Gb-satılmıştır. RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE Zalman r1-600w kasa