meraba arkadaşlar yeni bi sistem toplıcamda ABIT - KN9 ULTRA almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz eger bi bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevirinirim artıları ve eksileri nelerdir?
Kartı aldınız mı acaba
bende nerde 1 yıllık konular var onları buluyorum
düz kn9 kullanan var uyar mı?
abit k9n ultra yi nerden buldun tr de ben de merak ettim.k9n sli olmasin bahsettigin?ultrasini ben bulamadim.msi k9n ultraci olsa?? guzel karttir eminim ama nvidianin 570 cipleri cok isiniyor benim diyebilecegim.
Uzaktan Kumanda sağolasın konuyu okudum.Abite bi antipatim yok acıkcası o/c yapmayacak biri için yeter de artar diye düşünüyorum.Bide şu fps nin ne oldugunu anlayabılsem
Uzaktan Kumanda sağolasın konuyu okudum.Abite bi antipatim yok acıkcası o/c yapmayacak biri için yeter de artar diye düşünüyorum.Bide şu fps nin ne oldugunu anlayabılsem
Az önce bır konuda okudum arkadaş Abiti son sıraya koymuştu
Ayrıca ben nForce 4 chip setli Epox dan memnundum şimdi firma kapanmış diye yanaşamıyorum doğrusu
sli modeli senin pek bir işine yaramaz, ayrıca oc yapmayacaksan bu kadar araştırmana da gerek yok, msi'ın neo-f v3 modelini ya da biostar'ın 690g modelini alabilirsin, bunlar hemen hemen her bilgisayarcıda bulunan modeller, hem fiyatları da o kadar uçuk değil... abit modellerini bulmak pek mümkün olmuyor...
alacağın bu kartlar senı uzun süre sorunsuz götürür merak etme...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme