ewet kartı alan varmı bilmeyenler varsawww.andromeda.com.tr den bakabilirsiniz fiyatı 375$ gibi ucuk bir rakam ama belki alan olmustur alan varsa sonucları bizede aktarsın [Cowboy]
o karttan tam verim almak için bide 8x destekli bi anakart almak lazım o sebepten şu durumda almayı düşünen yoktur tabi upgrade durumları dışında
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Che Guevara</i> <br />o karttan tam verim almak için bide 8x destekli bi anakart almak lazım o sebepten şu durumda almayı düşünen yoktur tabi upgrade durumları dışında <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
8x AGPye gerek yok. Günümüz şartlarında hemen hemen hiçbir getirisi olmayan bir pazarlama politikası 8x AGP. 4x'in bile gerekliliği tartışılırken "8x'e gerek var" diye nasıl uyduruyorsunuz yada kimden duyuyorsunuz anlamak mümkün değil.
O parayı verecek adam tanımıyorum.Şahsen o kadar param olsa bi anakart bi de ti4200 alırım. AMD Athlon 800 128 MB sdram100 16MB TNT2 m64
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoLicE</i> 8x AGPye gerek yok. Günümüz şartlarında hemen hemen hiçbir getirisi olmayan bir pazarlama politikası 8x AGP. 4x'in bile gerekliliği tartışılırken "8x'e gerek var" diye nasıl uyduruyorsunuz yada kimden duyuyorsunuz anlamak mümkün değil. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Pazarlama politikası teorine tamamen katılıyorum bunun dışında 8x'i bilmem hiç kullanmadım ama şu an anakartım 4x desteklemesine rağmen 2x voodoo 3 3000 kullanıyorum anakartıma 4x Abit Suliro G-Force 2 taktığımda 2x ile 4x veriyolu desteğinin arasında bayağı bir veri yolu hızı farkı olduğunu gördüm
o karttan keskerde var çokda memnun arkadaş her gece ti 4600 9700 pro kavgası yapıoz keskerle
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Che Guevara</i> <br /> Pazarlama politikası teorine tamamen katılıyorum bunun dışında 8x'i bilmem hiç kullanmadım ama şu an anakartım 4x desteklemesine rağmen 2x voodoo 3 3000 kullanıyorum anakartıma 4x Abit Suliro G-Force 2 taktığımda 2x ile 4x veriyolu desteğinin arasında bayağı bir veri yolu hızı farkı olduğunu gördüm <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Farkı nasıl gördünüz ya da test yaptıysanız test sonuçları aarsındaki farkı yazar mısınız? Ben GF2MX ile bırakın agp4X'i 1X ile 2X arasında farkı bile gözle göremiyordum.
Veri yolu hızları yazılımsal olarak hiçbir fark taşımaz testlere ve oyunlara yansımaz sadece bios (ekran kartınınki) , dos kipinde (mavi ekran sorunlarında) ve anakart üzerindeki sinyal akımlarında kendini belli eder zira Avometreniz ve Osilaskopunuz var ise bu sonuçları görebilirsiniz.
Muehue
Hımm demek AGP 8X ile 1X arasındaki farkı Avometre veya Osilaskop ile görücez. İlginç bir düşünce tabii... :)
keşke anakartın üzerinden geçen sinyali ve frekansı çıplak gözle görme imkanımız olsaydı kim istemez
Evet 2x 4x 8x hic bi fark yok ben geforce2 mx 400 alınca cıgabyt anakartımı sırf 2x diye gidip asus tuv4x le degistirdim hic ama hic bi fark yok arasında butun benchmark programlarını denedim sisoft sandra 3d mark zart zurt bi fark yok ha bide via chipsetli anakartlarda ekran kartı ve anakart 4x olsa bile sistem 2x de calısıyomus 3d markda sistem bilgisinde 2x yazıyodu sonra geforce tweak denen programla o sorunuda hallettim 4x i actım ne sistemde nede ekran kartı performansında bi fark yok sonuclar hep aynı sonucta bosuna 80 $ para odedik eski anakartıda yok paraya sattık simdide pentium ııı800 u degistirip athlon xp 1800 almaya karar verdim 2 ay once anakarta o kadar para verdik simdi tekrar amd destekli anakart icin para verices bu bilgisayar denen zımbırtı yuzunden cepte para kalmadı hala da sistem adam olmadı olmayacakda.''İleride belki zengin olursaaaaam'' Ya ben athlona felan hic dalmasam gidip bu paramla bi 128mb ATI RADEON 8500LE alsam su anki oyunlari 1024x768 32 bitte sorunsuz oynayabilirmiyim...??? Sistemim Pent. ııı 800 512mb sd-ram asus tuv4x 20gb quantum lct Su andaki mx400 kalsa bide athlon xp 1800 ekleyincemi daha iyi performans alırım yoksa sadece ekran kartını degistirip 8500le alıncamı son param kaldı yardımcı olun kafayı yiyecem.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by megaoyun</i> <br /> Su andaki mx400 kalsa bide athlon xp 1800 ekleyincemi daha iyi performans alırım yoksa sadece ekran kartını degistirip 8500le alıncamı son param kaldı yardımcı olun kafayı yiyecem. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
aslına bakarsan her iki seçenektede istediğin performansı alamazsın.çünkü performans işlemci+ekran kartı+ram üçgenindedir genellikle.birinci şıkta işlemcin hızlı fakat ek.kartın yavaş olacağından ikincisindede ekran kartın hızlı ama işlemcin yavaş olduğundan istediğin performans oluşmaz.ama şimdilik sadece ekran kartıyla yetineyim dersen 8500 idare eder o işlemci ile.ama 1024/768 performansı nasıl olur bilemem.ben imzamdaki sistem ile 1024/768 de yeterli performans alabiliyorum. işlemci değişikliği seçeneğinde ramlerinde değişeceğini unutma.
Öncelikle Bear'a SLM. Senin Quakeci oldugunu bilirim. Gecen gun Doom3'un demosu E3'ten sızmış. Alpha Versionu Ağzım açık kaldı. Adamın Bilgisayarı yazıyorum aynen bu şekilde: P4 3.0 Ghz,1 GHz RAM,Ati 9700 ve aldıgı FPS 20-40 FPS Arası. Yani Bende Amd2000 yapmayı düşünüyordum. Napsam şimdi doom'dan sonra Quake4De gelir. O'da kesin aynı olur. OFf OFF Quake3 e devam ozaman.
3.0 daha çıkmamışken nası oluyor anlamıyorum.....ya bu oyun için çok abartı laflar söylendi abuk sabuk bişi cıkarsa millet patlıycak yani...
Evren kusura bakma yanlıs yazmısım p4 3ghz deil, 2.8 ghz olacaktı. Ama çıkan Demo Alpha ve birsürü bug var içinde. Quake3de ilk cıkan alpha versionu da öyleydi. p2 266 makinalarda 30-40 fps arası çalışıyordu.
Doom3 kesin çıkış tarihi yaz başı. Mutlaka ve Mutlaka p4 3Ghz,1Ghz ram ve Ati 9700 yada Geforce4 ti4600 falan isteyecek.
e oyle olursa adamlar satamaz ellerinde patlar o oyunlar :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by flyho</i> <br /> Mutlaka ve Mutlaka p4 3Ghz,1Ghz ram ve Ati 9700 yada Geforce4 ti4600 falan isteyecek. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>