Şimdi Ara

Radeon 9700tr de peki alan varmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sopa isteyecek bence o oyun. Oynamayız olur biter yaw. Doomla mı doğduk?
  • Senin arkadaşının bilgisayarında bi problem var.Benim athlon xp 2000+,512 mb pc 2700 ddr ve rad 9700 pro'lu sistemde 640x480'de 40-60 arası alıyorum.İşin ilginç yanı 6x FSAA ve AF yi açtığımda 30-50 arası alıyorum.1280x1024 te yine aynı ayarlarda kaç fps bekliyorsunuz 1-2??
    Hayır 10-15 fps...[Edit:Burada dynamic shadows açık ve Doku sıkıştırması kapalı,sıkıştırmayı açtığımda ve dynamic shadowsu kapadığımda performans baya bi artıyor 20-25 fps,inanmayanlara icq dan screenshot yollayabilirim]
    FSAA'nın 6x olup olmadığınıda tekrar denedim 4x ve 2x e düşürdüm perf farkı var yani 6xFSAA çalışıyor.]
    Oyun kesinlikle işlemci limitli.Ayrıca alpha olmasından dolayı bug'lı tabiki.Iyi bi işlemci ile nv35 ve r350 bu oyunu uçurur.
    Sadece dynamic shadows'ları kapatınca baya bi perf. artışı oluyor.Arkadaşın onu bi denesin ayrıca doku sıkıştırmasını açsın.Carmack ipnası kapatmış default olarak :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Aussie</i>
    <br />Sopa isteyecek bence o oyun. Oynamayız olur biter yaw. Doomla mı doğduk?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Heya ne güzel wolfumuz var mohaamız Ciddi bakışlı "Sam"imiz war.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Aussie</i>
    <br />Sopa isteyecek bence o oyun. Oynamayız olur biter yaw. Doomla mı doğduk?
    aussie biz oynarız o oyunu be 20-25 fps ile 640*480de
  • Ti4600 de kare atlıyor diyordum da millet etmediği küfür bırakmadı?!! artık kare atlayamıyor bile zuahahaha..
  • o gf3 için denmişti
  • GF3 nireee GF4TI nireeee
  • ti4600'ler üretimden kalkacağına göre artık ti4600 kıyası olmaz sanıyorum :)
  • Evet mevcutları da herkesin evinden toplayacaklarmış, kıyas olmaması için..
  • zuahahaha.. yazık oldu yüzbinlerce ti4600 e.. bizim gibi fakirlere dağıtıverseler keşke..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoLicE</i>
    <br />Evet mevcutları da herkesin evinden toplayacaklarmış, kıyas olmaması için..
    neee! ben olsam vermem
  • hey police hey allahım.....
  • Geforce 4 ti 4800 geliyooorrr galiba...
  • Evet 8x AGP'li Ti4400 hızında bir kart TI 4800.

Kimin umurunda
  • TI 4280-P-V-PV
    Agp8x
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.