Şimdi Ara

Ablam için dua edin arkadaşlar, lütfen. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
8
Favori
12.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: stephc

Okurken düşündüm gözlerim doldu.İnşallah iyileşir.

aynen kardeşim bende çok üzüldüm dayanamam böyle şeylere Allah acil şifa versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Classico

Banane senin ablandan lan.

Allah belanı versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Şafi olan Allah'ım acil şifalar versin inşallah dünya imtihan dünyası .. Duanız olmasa siz birer hiçsiniz diyor Allah biz dualarımızla varız dua edelim ve ameliyata girmeden önce biliyorsan Fetih ve Yasin suresi okumanızı tavsiye ederim kesinlikle yardımı olacaktır Allah hiç kimseye böyle bi şey vermesin size de sabır versin Allah'a şükür edelim her zaman
  • Allah acil şifalar versin.

Bu arada banane ablandan diyen kişi blok tuşundan nefret ederim hiç kimseyi bloklamam ama görünce dayanamadım blokladım. Ya aynısı senşn başına gelse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 7 Ağustos 2014; 2:03:19 >
  • Dostum çok geçmiş olsun şimdiden, umarım herşey iyi geçer, dualarım sizinle.

konuyu günceller misin sonuç hakkında?

merakta bırakma bizleri
    iyi geceler.
  • İlk defa bir yazının csb olmasını bu kadar çok istiyorumdur Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin. Nasıl bir illettir bu kanser ne berbat bir şeydir arkadaş
  • Çok geçmiş olsun kardeşim , umarım iyileşir ablan.

Forumda misafir olarak dolaşıyordum , şu dengesizi şikayet etmek için giriş yaptım.
    8 yıldır bu forumdayım bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.Burda olmaktan utandım resmen.
  • BlackIndustrial B kullanıcısına yanıt
    O tenteleri alçak koyan esnafın allah belasını versin.Bana da oldu direkt gözüme girdi allahtan hızım düşüktü de refleksle kurtardım.Boyum 1.91

• dostum allah yardımcınız olsum.inşallah iyileşir ablan.

• Allah acil sifalar versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifa versin

• Allah acil sifalar versin kardeşim okurken çok kötü oldum off Allah sabır versin.

• Cok kotu oldum okuyunca. Empati kurdum ablanla,cok cok zor birsey olmali tuylerim diken diken oldu. Allah acil sifalar versin kardesim.
    Boyle konularda trolluk yapanlara aciyorum gercekten, yazik size. Ahlak yoksunu mahluklar.

• quote:

Banane senin ablandan lan.

Upsoro nunugucoc nisiket nusroyilib liged im?

• quote:

Orijinalden alıntı: e.rar

quote:

İnşallah gitmez

Sen ne kadar yılışık, pişkin , yalaka herifin tekisin.
    Keşke baban üşenmeyip o eczaneye gitseymiş, keşke ayağı kaysaymışta dışarı bıraksaymış seni.gerçi sen yine tek hücreli amip gibi çoğalıp yalapşap bişey muhakkak olurdun da neyse.

Admin:şu adama dediğim laflar için beni uzaklaştıracaksan komple sil beni, yokum ben bu forumda.

Bazi kisilerin insanligindan suphe ediyorum bazen .

En kucuk bir hayvanin bile yaralandiginda uzuluyorum . Adamin ablasinin cok onemli bir hastaligi var ve bu adam o caresizlik ile sadece tek istedigi bir dua baska bir sey degil.

" Banane senin ablandan " mesajini gordukten sonra bazi insanlarin icinde merhamet duygularinin bittigini dusunuyorum .

hayir abi bundan ne zevk aliyorsunuz . Eger yine olumsuz seyler dusunuyorsaniz konuya bir sey yazmayin .

Eger bile bile boyle seyler yaziyorsanizda ; bir sadistlik var demektir.

.

Not : e.rar sana yazmadim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 7 Ağustos 2014; 2:39:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Böyle şeyler okuyunca hayata dair bi umudum kalmıyor niyeyse. Düşünüyorum ya benimde başıma gelirse naparım diye. Yarın için birsürü güzel planım vardı ama şu yazdıdan sonra hiçbirini yapma isteği kalmadı içimde. Sanki haketmiyorum gibi geliyor, dünyada o kadar mutsuz acı çeken insan varken benim mutlu olmam haksızlık gibi.

Yürekten dua ettim, umarım herşey istediğiniz gibi olur. Ablanızın gözünü kaybedeceği kesin mi yani başka yolu yokmuymuş?
  • İnşallah daha fazla zararı olmadan biter. İnşallah sadece alınan bir göz olur, demesi kolay ama o gözün değeri hiçbirşeyden değerli değil. Tekrardan inşallah bu ameliyatı son ve iyi olur.

• Classico C kullanıcısına yanıt
    Siz ne tür yaratıksınız?

Ben dualara pek inanmam ama doktorlar elinden geleni yapacaklardır ve umarım bu son ameliyat olur. Kazasız belasız olur umarım.

• Öncelikle, Allah yardımcınız olsun. Forumda ki tüm enerjimi, insani duyguları olmayan o karakterin uzaklaştırılması için harcayacağım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.