Şimdi Ara

Ablamın 3 yaşındaki çocuğu garip bir dil konuşuyor.. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
44
Favori
55.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kucukken kuşa sibilyani diyormuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 yıl önce okumuştum bu konuyu efsanelerdendir şimdi hatırladım kakamolitanı görünce
  • Güzel CSB

• Canım sıkıldıkça girer okurum, gene okudum
  • Muhahahaha

• Böyle hort görmedim. Böyle hortlar görmeliyiz.

• < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Efsane konu Patent almayı unutmayın hocam İngilizceden Japoncaya her şeyi çağrıştırıyor kesin kullanmıştır birileri

• Ulan kaç senedir ne zaman görsem gülüyorum, kakamolitan nedir ya

• Kakamolitan afganistanda yeni bir örgüt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jucian

Baska bir konuda kedi avatari olan ketto plazma nickli bir uye gordum. Ciddi yorum yapmadan once iki kere dusunun.

O üye bu konudan sonra o nicki aldı zaten. 2009 efsane konusu, o zamanlar forumda herkesin nicki imzası kakamolitan ketto plazma vs. idi. O zamandan kalma bir nick.

• Herkes görsün bunu. Up .

• düşündürücü
  • Hey güzel Allahım konuyu açalı üzerinden tam 7 yıl geçmiş. 18 yaşındaydım şimdi oldu yaş 25

arkadaşlar çocuk da haliyle 10 yaşına basmış oluyor. konuşması düzeldi. artık öyle şeyler konuşmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

Hey güzel Allahım konuyu açalı üzerinden tam 7 yıl geçmiş. 18 yaşındaydım şimdi oldu yaş 25

arkadaşlar çocuk da haliyle 10 yaşına basmış oluyor. konuşması düzeldi. artık öyle şeyler konuşmuyor.

Gerçek miydi ?
  • quote:

Hey güzel Allahım konuyu açalı üzerinden tam 7 yıl geçmiş. 18 yaşındaydım şimdi oldu yaş 25

ketto plazma diyor mu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

ketto plazma diyor mu hala

Hayır sosyal çevreye katıldıkça konuşması normalleşti.

• Baldızın erkek çocuğu var 5 yaşına geldi neredeyse halen çocuk beziyle geziyor kürek gibi altına pisliyor söylemiyor da. Uzaylı gibi garip garip sesler çıkarıyor sadece konuşamıyor eee mnmm gibi şeyler çıkartıyor yapacağı herşeyi işaret parmağıyla gösteriyor anne babasıyla anlaşabiliyor 10 yaşına gelse de değişmeyecek gibi geliyor bir de dev gibi 15 yaşına geldiğinde anne babasını avucuna alıp kafalarını tokuşturur herhalde. Benim kızım 3.5 yaşında baba iğrençsin git seni sevmiyorum bile diyor. Derdini anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Baldızın erkek çocuğu var 5 yaşına geldi neredeyse halen çocuk beziyle geziyor kürek gibi altına pisliyor söylemiyor da. Uzaylı gibi garip garip sesler çıkarıyor sadece konuşamıyor eee mnmm gibi şeyler çıkartıyor yapacağı herşeyi işaret parmağıyla gösteriyor anne babasıyla anlaşabiliyor 10 yaşına gelse de değişmeyecek gibi geliyor bir de dev gibi 15 yaşına geldiğinde anne babasını avucuna alıp kafalarını tokuşturur herhalde. Benim kızım 3.5 yaşında baba iğrençsin git seni sevmiyorum bile diyor. Derdini anlatıyor.

durumu ciddi gibi duruyor. peki bir uzmana göstermediler mi?
  • 8 sene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.