Şimdi Ara

Ablamın 3 yaşındaki çocuğu garip bir dil konuşuyor.. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
44
Favori
55.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla doktora göstermediler. Geçen akşam bize geldiler durduk yere 2 kez benim kıza saldırdı hiç bişey demeden oyun oynarken yumruk attı benim çocuk ağladı oynamak istemedi annesi yapma deyince o da krize girdi kendini yere falan atıyor. Bu çocuk normal değil diye hanıma söyledim. Ama pek bişey demiyoruz zaten baldız da acayip buluttan nem kapan biri şimdi çocuğunu doktora göster desek dünyanın lafını derdini çıkartır zaten bir daha çağırmayız uğraşsın evinde çocuğuyla. Zaten çocuğu o hale getiren kendileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiyi özlüyor insan.

• Dün gibi hatırlıyorum bu konuyu, ne çabuk geçmiş zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Bildiğim kadarıyla doktora göstermediler. Geçen akşam bize geldiler durduk yere 2 kez benim kıza saldırdı hiç bişey demeden oyun oynarken yumruk attı benim çocuk ağladı oynamak istemedi annesi yapma deyince o da krize girdi kendini yere falan atıyor. Bu çocuk normal değil diye hanıma söyledim. Ama pek bişey demiyoruz zaten baldız da acayip buluttan nem kapan biri şimdi çocuğunu doktora göster desek dünyanın lafını derdini çıkartır zaten bir daha çağırmayız uğraşsın evinde çocuğuyla. Zaten çocuğu o hale getiren kendileri

Aynen öyle siz bir şey derseniz bunu kabullenmezler üstüne size kötü olurlar. En iyisi zamanla kendileri fark etmesi. Ama çocuk büyük ihtimal otistik. Zira davranışları otistik çocuklara uyuyor.

• bölücümü

• Necessa®i kullanıcısına yanıt
    Olabilir gerçekten anormal birşeyler var. Benim çocuğun okulunda onun yaşında çocuklar var hiçbiri öyle değil hepsi konuşuyor. Derdini anlatıyor. Altına yaptığı için okula da gönderemiyor lar. Ama benim en çok dikkatimi çeken konuşamaması sadece belli sesleri çıkarıyor mıymıy ağzında bişeyler geveliyor dediği hiç bişey yok sadece sesler çıkarıyor şu aralar bir de saldırgan olmuş onu bilmiyordum anne babasına saldırıyor krize giriyor. Normal insan olsalar iki çift laf konuşurum da özellikle baldız çok takıntılı kafasından laf uyduruyor en ufak bir söz desek dünyayı ayağa kaldırır. Annesine çok haksızlık etti eziyet etti çocuğundan mı buluyor nedir anlamadım üzülecek bişey de bulamıyorum bize de az ızdırap olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

Hey güzel Allahım konuyu açalı üzerinden tam 7 yıl geçmiş. 18 yaşındaydım şimdi oldu yaş 25

arkadaşlar çocuk da haliyle 10 yaşına basmış oluyor. konuşması düzeldi. artık öyle şeyler konuşmuyor.

• Hahahaha efsane konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi kakamolitan
  • 7 yıl geçmiş, efsane konudur kendisi. Yeni arkadaşlar da nasiplensin görsün, DH kültürünü öğrensinler.
  • Efsane konu
  • Ya benim de kuzenim çince konuşuyor, tüm oyuncakları çince, konuşan tablet laptop telefon bebek falan hepsi çince konuşuyor, haliyle kız da çince konuşuyor

• Zamanı gelince hortlayayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresi komik la

• Bebek ne yapsın çevresindeki konuşulan dilleri bilinç altı öğreniyor sonra vay efendim çocuk neden bunu dedi siz nece konuşuyorsanız bebekte onu konuşur sizde anormallik var bebeğe suç atmayın.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bu konu favorilerde uzun zamandır bildirim gelmiyordu

• efsane konu
  • oha bu konunun üstünden 9 sene geçmiş vay be

• Youtube'da

"dünyayı aslında kakamolitan ırkı mı yönetiyor"

Diye video çekeceksin izlenmeyi gör

• quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

çocuğu yan yatırmayı denediniz mi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.