ama gülmekten (yorumlara) ama götürün bi doktora allah korusun belki beyindeki devreler karışmıştır o aslında kaka diyordurda kakmolitan çıkıyordur. inşallah bişeyi yoktur
kimkinatakssıs bu kelimeyi ben zor telaffuz ediyorum o çocuk nasıl diyor acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Sen@y
sanki japonca konusuyo rikuride kimkinataksıs felan yoksa reankarnasyon doğru mu
Reenkarnasyon değilde. Arada bir animeleri kapatmak gerekiyor...:D
iq testi ister
dil tarih okusun
MESİH?
Kakamolitan çok güzel ya, bi tdk ya gidin bence. kaka dan çok daha estetik ve hoş bi kelime.
KAKA MOLİTAN portekizce bi ad gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Necessa®i
Açıkcası ben biraz korkuyorum mesela kedilere, Ketto Plazma diyor, Kakasını yapınca kakasını göstererek, kakamolitan diyor, köpeklere kimkinatakssıs diyor, oyuncak ayıya rikuride diyor, insan duyunca çok şaşırıyor, ya yabancı biride gelmedi yanına saçma sapan öğretecek, nasıl oldu bu
düzelir mi acaba?
Bu ne len kimkimetaktıs gibi
Efsane potansiyeli yüksek :D
Seçilmiş kişi olabilir?
Sen videoya çekip atsana buraya :D
o çocuk yakında peygamberliğini ilan eder söyleyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: fafafafafa
MESİH?
Azizler aşkına
sizden gizli anime iliyo olabilir mi? takip edin bi bakalım napıyo?
Çocuk bu kelimeleri söylerken bir video çek foruma koy daha net yorum yaparız o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: laprace
Çocuk bu kelimeleri söylerken bir video çek foruma koy daha net yorum yaparız o zaman.
Katılıyorum.
Yakında aduket çeker bu yeğenin.
reenkarnasyon a inanır mısın
Benim akrabamın çocuğu 2-3 yaşları arasında, daha düzgün konuşmayı bırak isminle seslenince bile yeni bakmaya başladı, acaba bunun ailesiyle ilgilenmemesi olabilir mi?
bence cocugun ogrenmede sorunu var,ne yedirip iciriyorsunuz, komsu cocugu vardi buna benzer ilkokul 1i tekrarladi umarim boyle olmaz